2013. május 23., csütörtök

(#15001) HUNNIA1920

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

A jvp vagy jvq - hoz nem tudnátok linket adni, mert az a weboldal amit írtatok, ott nem ismerem ki magam?
Nem azért tettem fel JPU - t, mert majd megmutatom, hogy azért is nekem van igazam, hanem csak ezt találtam. :D

Szerk.: mindenképpen be kell regelni a samfirmware.com - ra?

[ Szerkesztve ]

"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

(#15002) nggabi válasza HUNNIA1920 (#15001) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

regelni kéne jah... [link] mostaecce :) Password is samfirmware.com

lemaradtá tata ;]

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#15003) tariattila válasza HUNNIA1920 (#15001) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

[link]

mentségül..... mobilról vagyok... samfirmre se volt könyvjelzőm íy be kellett lépni...keresgélni... kopi peszt stb.... :))... fijacskám!

[ Szerkesztve ]

xxxx :DDD

(#15004) HUNNIA1920 válasza nggabi (#15002) üzenetére

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Ok, megvan. :DDD Micsoda fejlődés. :D

Akkor ez lesz: I9000XXJVQ ##, 512.PIT, 2.3.4, 2011 June 10, CSC = I9000OXAJVQ. :K

Szerk.: aztán bocsi mindenkitől a balf*szságomért. :R

[ Szerkesztve ]

"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

(#15005) Piwi válasza HUNNIA1920 (#15004) üzenetére

Piwi
(őstag)

2 sör mindenkinek és már el is felejtették :DDD

Tariattila: de azért máskor is melózol ha ilyen a jutalom, nem? :DDD

[ Szerkesztve ]

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;] http://goo.gl/oQIRU

(#15006) tariattila válasza Piwi (#15005) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

jahhh... ennyit régen melóztam pédéjánn :DDD

(#15007) HUNNIA1920

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Esetleg a telefon árát szétosztva a tagok között megfelel? :D

(#15008) nggabi válasza HUNNIA1920 (#15007) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jó lesz ha csak pár felé osztjuk... a többieknek akik nem segítettek csak 888888===== ;]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#15009) tariattila válasza nggabi (#15008) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

miről van szó? D? ;]

ON: kérdeztem már de senki nem böfögött rá:
jvp/jvq.... töltőn egy idő után gúgliról lelép... ez megvan másnak is?
adatkapcsolat van edgeis meg wifiis
hmmmm

[ Szerkesztve ]

(#15010) nggabi válasza tariattila (#15009) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2en megyünk pihenni :C

(#15011) bok92 válasza HUNNIA1920 (#14981) üzenetére

bok92
(őstag)

Ez fájt... ;]

SGS Miui v5 3.4.19

(#15012) HUNNIA1920 válasza bok92 (#15011) üzenetére

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Figyelj ide Jóska bátyám, mondtam, hogy kezdő vagyok, na. :D

Köv. kérdés: valahol mintha írtak volna megoldást a sárguló képre. Időnkén az egész kép olyan sárgás, főleg a fehér.

(#15013) nggabi válasza HUNNIA1920 (#15012) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

még fel se raktad de már hekkelnéd :)) ennyi erővel maradhatott volna a szerecsen is...

(#15014) wagner007

wagner007
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki hogy pontosan mire jó a pit és a csc fájl, és hogy mi a különbség az 512-es és 803as pit között?
Köszönöm :D

Galaxy Note 2 N7100

(#15015) R2D20208 válasza HUNNIA1920 (#15012) üzenetére

R2D20208
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kernelcsere vagy displaycsere.

★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

(#15016) nggabi válasza wagner007 (#15014) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a pit repartition-nál kell, odin ezen fájl alapján formázza újra a teló belső memóriáját. i9000hez az 512es való a 803-al nem bootol a teló (lerágott csont)

a cscben vannak a szolgáltatókhoz tartozó hozzáférési pontok (net, mms)

artu: lol diszpléj csere :))

[ Szerkesztve ]

(#15017) wagner007

wagner007
(kvázi-tag)

Az miért van hogy, ha aktiválom az adathálózat üzemmódat nem jelenik meg sem a kicsi E betű, se a 3G jel akárhogy állítom be. A legújabb JVQ rom van fönnt, azzal lehet a baj...? A gyári FROYO-val sose csinált ilyet :/

Galaxy Note 2 N7100

(#15018) nggabi válasza wagner007 (#15017) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

amúgy szívesen... nincs mit :))

a net megy? csak az ikonok nincsenek meg? állítsd be kézzel a hozzáférési pontokat. szolgáltatói oldalakon le van írva hogyan kell...

[ Szerkesztve ]

(#15019) wagner007 válasza nggabi (#15018) üzenetére

wagner007
(kvázi-tag)

nincs net se... nem csinál semmit. eddig nem igazán tűnt fel mert többnyire WIFI-t használok, de elég meglepő :/

Galaxy Note 2 N7100

(#15020) nggabi válasza wagner007 (#15019) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor telenor.hu vagy trémobil.hu ill yodafone.hu :)) le van írva szépen... pl [link] am netcsomag sem árt hozzá ;)

[ Szerkesztve ]

(#15021) paragon85 válasza wagner007 (#15019) üzenetére

paragon85
(tag)

APN beállítások. Hozzáférési pont létrehozása, szolgáltató honlapja, android beállítások, majd beállít, ment, öröm és bódottá!

Nggabi gyorsabb volt... :)

[ Szerkesztve ]

Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D

(#15022) R2D20208

R2D20208
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg tudná valaki mondani a pontos időt? Mert sietnem kell.

(#15023) wagner007 válasza nggabi (#15020) üzenetére

wagner007
(kvázi-tag)

Köszönöm! :D

Galaxy Note 2 N7100

(#15024) nggabi válasza paragon85 (#15021) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

;]

artu: lol... fél 9 még van időd ;]

007: nincs mit... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15025) kutkut

kutkut
(PH! addikt)

Srácok, most tulajdonképpen van normálisan működő jvq??? :DDD

Meizu MX2 32GB

(#15026) tariattila válasza kutkut (#15025) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

én normálisan raktam fel és utómunkálatok is megvoltak...
volt két totál "seképsehang", böngető fc, gmail fc egy egy alkalommal
doc-on ilyenek nem voltak....
szerintem nem tökéletes ez... de használható, jó akkuidő... taccswiz mikrolagok...
háááát... js8 főzve azért nekem jobbnak tűnt ( vagy csak régen volt) :DDD

(#15027) JJ hunter válasza kutkut (#15025) üzenetére

JJ hunter
(fanatikus tag)

nekem ma kezdett beakadni a guglimap a háttérbe, úgy, h meg se nyitottam. reggel kikacspoltam a repcsi módot, lehúztam a töltőről, és a háttérben megindult a guglimap. kb fél óra alatt 8-9%!!!!-ot esett az akksi. kb a 2.-3. resi úgy ahogy segített rajta...rem ez vmi rossz nap volt :DDD :DDD már jó egy hónapja fent van, fc még nálam nem volt... kop-kop-kop! egyszer fagyott csutkára, de annyi.

Samu GalaxyS + TIGER JB 4.7

(#15028) kutkut válasza tariattila (#15026) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Sztem csak régen volt... Én még emlékszem a froyo-k laggoló notibárjaira. :))

Am tényleg, úgy kipróbálnék vmi új gyári romot, de b@sszus, ne a miui legyen má' a stabilabb! :DDD Az csak egy picit jobban merül, de ennyi. :D :F

Meizu MX2 32GB

(#15029) nggabi válasza kutkut (#15028) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"picit" lol

(#15030) kutkut válasza nggabi (#15029) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

:P Mér', mennyit merül a jvq egy éjszaka alatt idle módban? 7-8-9 óra alatt?

Meizu MX2 32GB

(#15031) nggabi válasza kutkut (#15030) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nálam 0%... ki van kapcsolva éjjelre...

(#15032) R2D20208

R2D20208
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt irtam tegnap, és itt kezdődtek a viták. Van már 1 év alatt bugmentes gyári rom?Ja, amugy JS( is hibádzott sokaknál...JVQ - t nem egy szidja, JVP- t is. Hu de le lettem zörögve. :) Bár nevettünk a haverral. Nem hozom föl inkább a dolgot, hogy iphone 4 gyári rommal sem fc zik ok? :O A sok tök sajna nem tudta elolvasni az irásomat este miért irtam a dolgot, de gabcsi igen. Majd egy moderátor ur tisztitotta a terepet :) Tehát a droidok jol megtámadtak, amire számitottam :)) És imádom mind2 telóm. És minden telónak van hátránya.És itt egésznap sirás van ez fc zik az fc zik , ez merül az merül sgs en. De laálltak velem :) Ez a legjobb telo, meg kell keresni a hibáit kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

[ Szerkesztve ]

(#15033) kutkut válasza nggabi (#15031) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Jah, a macska kikapcsolva 40%-ot merül, akkor jogos... ;] :P Többiek? :)

[ Szerkesztve ]

Meizu MX2 32GB

(#15034) HUNNIA1920 válasza nggabi (#15013) üzenetére

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Reméltem a sárguló kép megoldása nem számít hekkelésnek, de akkor ezek szerint a gyári ROM mégsem tökéletes. :U

(#15035) bradam

bradam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Épp akartam kérdezni,hogy ki akar 3500-as akkut rendelni,aztán nézem youtube-on, ez így gusztustalan, úgyhogy kihagyós :W

1650mAh-s akkut már teljesen esélytelen szerezni :F

(#15036) nggabi válasza kutkut (#15033) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a macska töltőn is merül ;] opi&titanic&disznó... emlékszel? :D

hunnia: kernel kell a vudu kolorhoz az meg már hekkelés ;)

artu: mi van? :) most elvesztettem a fonalat... :)) am szerencséd h úrnak szólítottad és nem jetinek :D

[ Szerkesztve ]

(#15037) HUNNIA1920 válasza nggabi (#15036) üzenetére

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

És ha mondjuk hagyom ezt a JVQ - t és felteszem helyette a "Voodoo-5.0.3-Froyo-GT-I9000-XXJPU kernelt", akkor vajon megoldódik a sárguló kép probléma, és lesz helyette más gond? :N

(#15038) R2D20208 válasza nggabi (#15036) üzenetére

R2D20208
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Irtam tegnap este egy regényt a droidoknak, hogy miért irtam az almacserét és gogy milyen jót röhögtünk a haverokkal. Olvastad a hosszu cikkemet. Akkor jött az úr : Yetike volt :O :P Ha olvassa kidob . Jövök a bölcsebb nickemmel akkor ám :)

[ Szerkesztve ]

(#15039) nggabi válasza HUNNIA1920 (#15037) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:N

mondjuk elméletben marad a jvq, felteszed a galaxian kernelt, a voodoo control appot és örülsz...

vagy megszokod a szaturbációt :)

(#15040) tariattila válasza kutkut (#15033) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

kérlek szépen:
wifi kapcsolattal idle 8-9 óra: 2---4%
reppelőben: 1-2%

én sem szidom a JVQ-t... pár hét alatt ez az egy-két hiba elmegy... ha meg nem tetszene visszaraknám a kiforrott JSx széria utolsó verzióját...
DE nekem a fícsörlista ér annyit, hogy maradjon...(akku, gps, stb...)
várunk szépen... lesz ez még csiszolva érzem...

(#15041) kutkut válasza tariattila (#15040) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

:R

Bár, akkor ennyi erővel én is mondhatnám, hogy megéri a macska... ;] :C

Meizu MX2 32GB

(#15042) Begi válasza HUNNIA1920 (#15037) üzenetére

Begi
(senior tag)

Azért arra figyelj, hogy ha JVQ a ROM-od, ahhoz nem rakunk JPU-s kernelt.
Utána kezdhetnéd előröl.
Keress valami neked tetsző JVQ-s kernelt (galaxian, semaphore, darky, sima CF-root, stb...)

Samsung Galaxy S (@ JB )

(#15043) kutkut

kutkut
(PH! addikt)

[link] :)

Meizu MX2 32GB

(#15044) lkereki

lkereki
(tag)

A múltkor kipróbáltam a Miui-t. Kérdésem az lenne, hogy nem lehet a feltelepített appokat ABC-sorrendbe rakni? A másik ami bosszantóbb volt számomra, hogy nem tudtam névjegyekhez egyedi csengést rendelni. Ezt tényleg nem lehet, vagy csak én nem találtam? A rom amúgy nem volt rossz, merülni kb. 30%-al merült jobban, az még belefért volna.

i4

(#15045) -FreaK- válasza lkereki (#15044) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Az abc sorrendet csak ugy tudod hogy telepitesz egy masik launchert, de az nem okoz semmien problemat.
Egyedi csengohangot lehet, ha kontaktlistaban szerkeszted a kontaktot akkor ott az opcio (kis harang jel) az egyedi csengohangra.

(#15046) HUNNIA1920

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Az élet csupa örö' bódottá'. :D
Tegnap este sikeresen féltéglásítottam a telót, de abból is a rosszabb fajtát, amikor már igen nehéz visszahozni (ROM telepítés megállt, azt hittem kifagyott és lehúztam a telót). Aztán végül nagy nehezen sikerült visszahoznom az élők sorába (Java kell hozzá). :D
Ment is vissza rá a gyári 2.3.4 - es JVQ - s ROM. Mondom lesz*rom a sárguló képet, csak már lehessen használni.
Erre reggel ért a következő arcon csapás. A teló készenléti állapotban volt 8 órán keresztül, és csontig lemerült, de olyan szinten, hogy már bekapcsolni sem lehet. Na mondom ez így nem lesz jó. Ha ezzel nem jutok valamire, akkor a gyors ismerkedésből könnyes búcsú lesz. :W

(#15047) gubacsino

gubacsino
(tag)

twine tanácsára, :R számomra eddigi legjobb csomag
PDA_XXJVP_Deodexed_Zipaligned.tar.md5 (témázható)
PHONE_ az mindegy, hardware tuningoltam a GPS antennát ;] 5nap a garanciából, már nem oszt nem szoroz, de 10mp-s fix,max10m-es tűrés, amúgy most CWMes JVP
GT-I9000-MULTI-CSC-OXXJV1.tar.md5 (XEH-ra állítható prod kód, nagy segítség nem kell APN beállításokkal vacakolni)
CF-Root-XX_OXA_JVP-v3.7-CWM3RFS - Root és CWM miatt +Phone FC fix és böngésző fix

2 hét alatt egyszer nem akart az otthoni hálózatra felmenni, de újraraktam a hozzáférési pontot azóta megint jó. Ezen kívül semmi baja nem volt (kop-kop) sem FC, sem auto reboot... semmi nyavalygás. Készenlét lazán két nap, ha használom mint állat, merül ;] de ez eddig is így volt :) Végre olyan... remélem most már ilyen is marad. Asszem én is megérkeztem, és az "unalmas csak használok" táborába ami immáron 2fő ;]
Nyugodt szível "örökölheti" az asszony. Kár hogy 1 évet kellet vele "szívni" Ezért és kalandvágyból, másik gyártó Androidja lesz a következő.

[ Szerkesztve ]

(#15048) R2D20208 válasza HUNNIA1920 (#15046) üzenetére

R2D20208
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem te kezdted az ismerkedést ugy a teloval, hogy mi ez a lapátoló sárga droid? Hát nem lehet , hogy valamit nem ugy tettél, ahogy az első oldalon meg van irva?(ha mindent figyelmesen elolvastál)

(#15049) paragon85 válasza HUNNIA1920 (#15046) üzenetére

paragon85
(tag)

Érdekes...

Nem mered rootolni, meg hekkelni a telódat, de kb 2 perc olvasás után már odinnal dobtad fel rá a romot. Majd csodálkozol, hogy féltéglásítottad... Továbbá, wipeokat, FR-t stb csináltál mielőtt odinoztál? A lagfixet kikapcsoltad odin előtt? Olvasni kellett volna? No comment....

[ Szerkesztve ]

Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D

(#15050) Everman válasza paragon85 (#15049) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

"Továbbá, wipeokat, FR-t stb csináltál mielőtt odinoztál? A lagfixet kikapcsoltad odin előtt? "

Repart esetén ennek nem sok értelme lenne.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.