Ne hülyéskedj 
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!
Ne hülyéskedj 
Kérem a témádat szia! Pont most akartam kérdezni! 
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
Az előbb linkeltem...kb 10 hozzászólással ezelőtt 
(#3004) tariattila válasza HUTCHDB (#2993) üzenetére

a macskatenyésztők nevében tiltakozom!
(amúgy köszi a munkádat! és ne feledd! van egy olyan topik ami az sgsII-vel kompatibilis
)
ehole
muveszur! dánke sör! leszedem és ha romoltam már rakom is...
ugyan az mint a 3.1?
[ Szerkesztve ]
xxxx :DDD
(#3005) muveszur válasza tariattila (#3004) üzenetére
Ugyanaz...
Nem volt kedvem semmit se csinálni, csak átnyomtam JVH-ra. Egyébként pedig majd eccer jövőhéten ha minden igaz csinosítok még a tárcsázón, névjegyzéken egy kicsikét....
(#3006) HUTCHDB válasza tariattila (#3004) üzenetére

Attis!
neked is külön köszönöm a sok segítséget! 
vannak itt azért MIUI tudók többen, megoldják ők a gondokat!
nekik is sok sikert kívánok a továbbiakban!
(van itt esetleg valaki aki samsung s5230-ban otthon van?)
nggabi!
oppi!
köszi!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000
pacsker hátcs
mi lesz így a macskásokkal? 
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!
(#3008) Oppenheimer válasza xnace (#2998) üzenetére

Ez jó! 
HUTCHDB: További sok sikert mindenben!
[ Szerkesztve ]
"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer

Sajnálom
Hiányozni fogsz, sokat segítettél mindenkinek MIUI kapcsán! Én is köszönöm a segítséget! És remélem hamarosan, GS2 topicban látjuk újra egymást 
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=
Sima JVH ra ajánlod? Én F1 JVh ra gondoltam , az JVB ben is stabil volt. Lenne még egy kérdésem. Van egy tökéletesen belőtt romom, saját kialakitott témával sok sok témából összerakva. Hobóva és mivel tudnám azt komplett Backupolni? Vagyis nem backupolni, hanem komplett lementeni valamire? Van rá lehetőség? Te művészúr, én nem találok letöltölinket xdan a témádra. 
[ Szerkesztve ]
Biztos jo azon is... en criskelon teszteltem....
Nandroid bakcup lement mindent...
Na deen lepek mara,sor hetvegere is. Jo ejt mindenkinek!
Nandroid backup egy app?
Az első rart vagy a második rart tetted fel (jvo)?
Üdv.
ITT nincs link, nézze már meg valaki lécci,mert nem találom! Vak vagyok?Muveszur's Minimal Black Theme 4.0 for JVH
[ Szerkesztve ]
(#3015) tariattila válasza R2D20208 (#3014) üzenetére

Tud valaki olyan programot, ami keveset eszik és a fenti sávban kiírja az aktuális szabad memóriát ?! nagyon régóta keresgélek mindenfelé, de sajnos nem találtam megfelelő programot erre

probalom okositani magam.. de van par dolog amit nem ertek. pda fan-on olvastam a gyorstalpalot rom flash-elesrol.. de nem ertem ezt a sort : a szolgaltatoi telefonnal rendelkezok eloszor generaljanak unlock kodot... nekem a product code-om telenoros..(pan van a vegen..) ha tilos a tema akkor bocsanat, privatban is segithet valaki. koszonom!

CWM recovery-ben van egy olyan sor, hogy "backup and restore", itt le lehet menteni a komplett romodat. Visszaállítás ugyanitt értelemszerűen.
i4
(#3019) xnace válasza Oppenheimer (#3008) üzenetére
Már írtam tegnap este, hogy JS8as, és állatijó!!
megisvan, itte: 2980
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
Lejárt...
Én nagyjából vágom az s5230at. Mi érdekel??
engine88: A Ginger a legújabb, de ha hosszú akkuidő kell, akkor ne azt, hanem
JS8-as FroYo-t tegyél fel, egy 9.5-ös Darkyval. Nagyon tetszeni fog 
[ Szerkesztve ]

üdv!
Melyik legújabb android+ROM verziót érdemes felrakni?
A lényeg hogy sokat bírjon az akksi és legyen gyors a telefon.
Peugeot 206 1.4 LX 2003

We miss You. . . 
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”

Egy megjegyzés. A topik címében ki kellene írni, hogy ez a 2. rész.
Ott van a másikban, hogy ARCHÍVUM.

Az oké, de az már nincs a leggyakoribb témák között. A Blades topokban is ott a címben, hogy második rész.
Tedd be kedvencnek, és meg van oldva.
Hozzáértőkhöz enne az a kérdésem, a egy bizonyos JVH rombol szetném csak az ikonokat kicserélni, melyik mappábol mit kéne felülirni, vagy kicserélni? Pl ha SystemUI.apk t felülirom, és stimmel a méret, akkor kicserélem a statusbart. Ilyenre gondolok, hogy van - e lehetőség egy komplett rom , ikonjainak egy másik rom felülirásának vagy nincs?

Próbát teszek én is a mIUI-val. Fent van de nem látja az SD kártyát. Hol tudom kikapcsolni a hibakeresést benne? Nem találom 
Ezt írta régebben HUTCHDB. A Base ROM-on bebootoltál?? Mert ha nem akkor kezdheted elölről, nem fog sikerülni megoldani, mert eltűnt valami hivatkozás.
R2D2: Ez így szerintem elég necces. Nem ugyanolyan a framework még a 2.3.3-as ROMokban sem.
[ Szerkesztve ]

Igen bebootolt.
Szerk : megvan, én voltam bamba 
[ Szerkesztve ]
csak az appokat lehet igy felülirni igy? Gondoltam van rá lehetőség valahogy ikont cserélni. Akár komplett készletet felülirni.
Nembiztos, hogy nemlehet, csak elég neccesnek tűnik. Ilyenben muveszur, vagy Onices az illetékesek. Nem vagyok nagy témázgató. 
De másik JVH ROM-ból szerintem át lehetne egy-az-egyben tenni.
[ Szerkesztve ]

Újabb probléma. feltettem a magyar zip-et és utána nem bootol be 
Ez szerintetek mi lehet? ? [link] Honeycomb MIUI téma? De 110 Mega mérettel nem passzol....Egy CM7 es stock rom MIUI téma?
[ Szerkesztve ]
CM7 alapú Honeycomb kinézetű 2.3.4es ROM. 
Más: 2.3.4 MIUI
[ Szerkesztve ]
Erre gondoltam én is, a komplett készletet. De vajon hol van és milyen néven futnak ők egyben? 
Ezt hogyérted?? 

skacok ikonokat hogy a fenébe lehet abc sorrendbe állítani?

sziasztok
van egy olyan problémám hogy nem látszik a kűlső memoriakártyám tartalma
2.3.3 doc v2.2 van voodoo-val.
Mi lehet a bibi?

framework-res.apk/res/drawable... vmi ilyesmi...
Az alkalmazások ikonjait magában az app-ban lehet csak lecserélni (pl: Settings.apk), de a 3party appokat ilyenkor szignózni kell... Ehhez nem értek...
vepe: Másik launcher-el. 
[ Szerkesztve ]
Meizu MX2 32GB

mondj egyet amivel megmarad az eredeti ikon forma és abc sorrendbe rakja
LauncherPro, ADWex, GingerBread Launcher, Regina3D, GoLauncher ez témázható is, meg az ADW is. Kb az összes tudja.
[ Szerkesztve ]

és ezekkel megmarad az eredeti ikonok formája is?..még egy dolog feltettem a fancy widget-et.., de nem igazán mutatja az időjárást csak az időt és dátumot..mi lehet a gondja?
Megmarad persze, de ha nem tetszik, akkor HomeSwitcher-rel tudsz a launcherek között váltogatni probléma nélkül. FW-t nem tudom, nem használom, de szerintem weather forecast csak a fizetősben van.

ace-n megy gond nélkül, csak S-en nem akarja jelezni...más hasonló időjárás progit nem tudod mit lenne érdemes feltenni?

Lehet, hogy én értek félre valamit, de én eddig is tudtam használni a telefonomat "modemként", bármilyen segédprogram feltelepítése nélkül.
Vagy az, hogy mobil hozzáférési pontként állítottam be, az nem ugyanaz?
Telefon interneten elindít, megosztás, hozzáférési pont létrehozása, és a laptop-ról már lehetett is wifi-n keresztül rákapcsolódni.
Vagy a cikk a kábeles összeköttetésre van kihegyezve és olyan telefonra, amin nincs alapból internet megosztás, mert akkor bocsi 
[ Szerkesztve ]

Most olvasom, hgy Skynetnek elszállt az Lg 2x kb két hete javítják.

Galaxy I9100 SII Rom: --VK--JB-XXMS1-V7.4-- | "Főnök! Nem indul az agregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
WeatherBug, Sense analog clock, weatherClock stb........