Aktív témák

  • #31757056

    törölt tag

    válasz #31757056 #25579 üzenetére

    Ja, és még valami kimaradt, annyi a tárkapacitás a gépemen, hogy több most a szabad hely mint a foglalt, így most voltaképpen azon folyik a verseny, hogy a következő 2 eseményből melyik az amelyik előbb meg fog történni, megtöltődik a maradék több mint 600 GB szabad hely a merevlemezeimen, vagy elszáll a zár a gépemben :DDD :))

    De, hogy tényleg ne csak itt pofázzak, a legutóbb ezeket a képeket csinálgattam, amiknek a nagy része érdektelen, és csak kísérlet, illetve nem is a legjobbak amiket elgondoltam, csak úgy gyakorolgattam. Röviden, a kakasról csak úgy eszembe jutott, hogy nem csak a kerítés mögé hanem a saját agyának a börtönébe is be van zárva csóró :) (gagyi) az egyik macskás képemért a jómúltkor már megkaptam a beosztásom, úgyhogy ilyenekkel azért nem próbálkozom, de azért most itt van egy: [link], de van kutyás is. Aztán tárgyak [link] [link] amik már sokszor el lettek lőve, csak kísérletek szintén. A csipeszes már itt is le lett rágva, de nekem akkor annyira tetszett, hogy elkészítettem a sajátom is. :) Ködös időben próbálkoztam inkább kisebb mint nagyobb sikerrel: [link] de van itt növény, erről lőttem vagy 20 képet, és van egy színelképzelésem az utómunkára majd, hogy milyen lesz. Akkor, hogyan ne svenkelj oktatókép: [link] válasz: mindegy csak ne ISO400-on 1/400-as záridővel :D Flikkeren láttam, hogy valami svéd csaj odavolt ezért a látványért amit ezek a házak nyújtanak neki. Nem tudom, hogy került Dunaújvárosba, de neki turisztikai kánaán volt ez a táj: [link] ami nekem dögunalmas. Végül, próbáltunk a Ravasz Tomival összehozni valami életképeset rólam, szintén több sebből vérzik a koncepció :D [link] [link]
    Ilyenek és ehhez hasonlók még vannak dögivel, de szerintem felesleges mindet közzétennem, ami tanulságot le kell vonni belőlük, az jószerivel egyedül is megy.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák