Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz Hacker75 #10161 üzenetére

    Egyenként írogatok, de igazából van ami többeknek szól, csak nem írok külön külön :)

    hemaka (#10134) - Obim nekem sincs, lévén hogy fix obis, bridge gép :) Makró lencsére meg ehhez nem igazán szeretnék pénzt szórni, bár egy 3 darabos Soligor lencsekészlet nagyon érik. Inkább egy árnyékoló "tulipán" kéne.
    DSLR-től odzkodok, amit használok családi gép, lassan túl lesz a 20000. expón. Ilyet egy dslr hogyan bírna ki? Nem lenne szívem nem engedni hogy más is használja.

    Zola007 (#10139) - Pedig ha tudnád, hogy a lámpás nagyrésze szanaszét van PS-ezve :) volt rajta egy fél Suzuki, meg egy 1,5 felesleges ablak.

    j.bravo (#10150) - Az utolsó kép, az gyakorlatilag úgy készült, hogy ültünk ketten a számítógép elött, mert tanítottak PS-ezni, szólt NIN Ghost albuma, mindketten hulla fáradtak voltunk, és egyszerűen elgurult a gyógyszer. :) Inkább poén kép, de valamiért megvan a varázsa.

    Jinxx (#10157) - Köszönöm!

    Szoles (#10158) - nem, nem tekertem bele a Zoomot, bár az volt a cél. Csak egy effekt.

    Bandesz99 (#10159) - Ha csak egy picit sejtenéd, hogy mennyire írigyellek. :) Mind a víz közelsége, mint a táj miatt.

    Jinxx (#10172) Jinxx - Szegény lány, mire eljut a saját esküvőjére, megutálja az esküvői ruhát, ha gyakran csinál ilyet :)

    (#10177) - A szöcskés nagyon tetszik, de a 2. pókos, az valami nagyon durva. Mikor nagyban néztem, végigfutott a hátamon a hideg. Elérte a kellő hatást, és egy ilyen képnél ez a lényeg.

    Hacker75 (#10161) Hacker75 - Köszönöm.

    Tényleg, egy S5600 tulajokhoz szólok most. Nem tudja valaki honnan lehet beszerezni a masinához árnyékolót? Az utóbbi időben annyi jól szerkesztett képet sikerült a becsillanással elrontani, hogy egyre komolyabban zavar. Nem olyan kell ami Szűrőmenetre megy rá, mert akkor nem tudok használni UV, vagy ND szűrőt, hanem olyan amit az objektív test külső részére lehet felpattintani. Már azon vagyok, hogy inkább eljátszadozok az objektív szögeivel, és megcsinálom fekete matt kartonból.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Aktív témák