- Kriptovaluták és az adózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- OpenWRT topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- eBay
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevelawyer
csendes tag
válasz numera007 #794 üzenetére
Szia!
Nem vitatkozni szeretnék, de hagy osszam meg a tapasztalatomat ezzel a "masinával". BF. keretében vettem egyet az ED-ban majd kb. egy hétvégém ment rá az állítgatásra, az sw update utáni cloud káoszra, a portokat hol engedte, hol nem stb. Ez nem egy olasz bőr cipő ami "bejáratódik". Gép és sw. Vagy megy vagy nem. Vissza is vittem és rendeltem egy másik gyártótól, ami drágább de stabil. A(z) (szabad)időm drága, hogy ezzel csesszem el a napjaimat ahelyett, hogy a gyerekemmel sétálnék például. Nem vagyok informatikus, de analfabéta sem. Ez nem felhasználó barát, kiforatlan sw, 0 használti és stabilitási értékkel. Nem azért veszem, hogy 2 hetente 3 sípos reset, meg tudom is én. Aki nem akar sok elfoglaltságot magának és bosszúságot, az nem veszi meg ezt a csodát. Nem vagyok egy click-click-finish user, de ez már több a soknál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- Kriptovaluták és az adózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla