- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
-
kispalsz
tag
válasz kispalsz #1696 üzenetére
ds215j 2x 4 TB WD RED diszk esetében
225 Volt 50 Hz hálózaton:
Kikapcsolt állapotban:
0 Watt 0,05 fiBoot során max értékek:
25 Watt 0,51 fiSaját magán egyik mappából másikba másolva:
19-20 WattNormál üzemben:
16 Watt 0,5 fiUgyanazzal a fogyasztásmérővel mérve, mint tegnap a saját konfigot.
-
dc.tacsi
tag
válasz kispalsz #1343 üzenetére
Szia,
- "uname -a"-t este kipróbálom, most innen nem tudom
- ha egyszer kizár, akkor mindennek vége, se smb, sem nfs, ncore-on látom, hogy a download station is megáll, mert nem megy a feltöltésem
- nem csak az admin user szál el, hanem minden
- mivel kizár, így nem tudom áttenni más portra, ssh-n keresztül meg nem tudom, hogy hogyan kell, de ennyi killódást már nem is ért meg nekem (főleg, mivel minden más is megdöglött, így utána nem ez lenne a legnagyobb bajom)
- az ssh-t este kipróbálom és megíromEgyébként idegemben el kezdtem nézegetni és úgy 1 órával később ismételten beengedett, de olyan a rendszer, mintha 0-ról kezdeném az egészet!
Szinte minden visszaáll 0-ra, de a legnagyobb baj, hogy nem is enged semmit a hálózathoz csatlakozni.
Mindenre azt írja, hogy "hálózati hiba, kérem ellenőrizze a beállításokat"
És bármit megpróbálnék beállítani, vagy nem engedi állítani, vagy csak nemes egyszerűséggel nem menti a beállítást.
Jó példa erre az is, hogy mostmár minden belépéskor újra megkérdezi, hogy hogy szeretnék frissíteni, de mikor beállítom, hogy én döntsem el, mikor telepítsen, akkor kiírja, hogy nem menthető!Szóval sz@r az egész!
-
nlq
aktív tag
válasz kispalsz #230 üzenetére
az egésszel nem erdemes foglalkozni, ugyanis az xpenologynak nem kell kulon winyo, hanem a shr tömbre teszi a rendszert, azon winyok elejére külön particióra! nem foglal sok helyet, kb 250 300Mb-ot (emlékezetből)
viszont igy a rendszerparticiod es a configod is vedve van az elszálástól és igy nem eszik meg feleslegesen egy sata portotcf kartya illetve pendrive hackelest nem ajanlom, mert a vege ugyanaz lesz mint az OMV rendszerrel... nehany honap utan tonkre megy a rendszer ha pendrivera teszed
-
addikt
válasz kispalsz #175 üzenetére
Szar driverek, nagy CPU terhelés, megbízhatatlan. Intel vagy Broadcom a javasolt (a linkelt Supermicro-n két Intel van).
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok