- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
Valami fura.
Szóval az előbb sikerrel beállítottam a duck dns-t.
De a puding próbája az evés, szóval az FS-ben egy mappán kattintottam a jobb gombbal és a megosztást választottam. Létre is hozott egy linket, amit másoltam majd böngészőben megnyitva, az oldal nem elérhető. Pedig menni kéne, de mégsem. Nézem a duck dns oldalán a beállítást majd a magamét és pepita úgy van megadva ahogy leírták. Újra indítottam a Nast és az eredmény ugyanaz, vagyis nemelérhető. Nézem a böngésző címsorát, ott van a hostnév amit válaszottam mögötte : és a nas portszáma/sharing/oQzdfG1Qa Ez alapján még én se találnák haza a szomszéd sarokról, nem hogy Joe Bácsi Los Angelesből.
Ezért a választott Hostnév mögé beírtam .duckdns.org és az így létrehozott megosztást már simán meg tudja nyitni a böngésző.
Ki érti ezt? Vagy valahol még is én rontottam el valamit és eleve így kellett volna megadnom a hostnevet?Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest