Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz petir #12578 üzenetére

    A wifi az mindig kétesélyes, a kábeles kapcsolat stabilabb, Ettől függetlenül, hacsak nincs extrém terhelt környezet (20-30 5 GHz-es konkurens hálózat a környéken, esetleg leárnyékolt helyre rakott router), a 720p-t simán bírnia kellene.
    A valószínűbb az, hogy a hdd lassul be a melegedés miatt. Bár a laptop vinyók jobban bírják a meleget az asztali társaknál, 45-50 fok felett abszolút nem nyerő használni őket. Sajnos a vékony kliens felépítéséből adódólag, kevés lehetőség van a hűtésre. Ha van aktív hűtés a gépben, azt esetleg ki lehet cserélni egy nagyobb légszállítású darabra, illetve a másik megoldás a házi hűtés gányolása a vinyóra (pl. tésztaszűrő mintázatban megfúrni a gépházat, közvetlenül a vinyó felett, és/vagy plusz venti beapplikálása, ami a vinyót hűti). Meg lehet próbálkozni a ház elfordításával (ha eddig állítva használtad, próbáld ki fektetve, illetve fordítva, hátha javul a helyzet).
    A harmadik lehetőség a hdd cseréje: lehet hogy döglődik és azért ilyen meleg (érdemes megnézni a többi hőmérsékletet: ha azok is magasak, akkor inkább a házikó hűtését kellene valahogy feljavítani).

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák