- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Zeelog féle LineageOS 21 frissítés!
lineage-22.1-20241227-UNOFFICIAL-mido.zip- December security update
- Android 15 QPR1 - LineageOS 22.1
- Synced with LineageOS sources
- Add WPA3 support (inc. hotspot)
- Update status bar system icon tuner settings:
* roaming indicator
* data saver indicator
* VoLTE (HD) indicator
- Update webview
- Important Note:
* Due to a major update, fingerprint re-registration may be required.
Please delete existing FPC fingerprints before applying this release. -
crok
Topikgazda
válasz
jimmy5 #37771 üzenetére
Ez a mido topikja, nem a kenzo-é, annak is van topikja itt de nem követem (sose követtem). Nem csak az Android régi ott már.. Az egy még ennél is régebbi készülék. Kétlem, hogy van rá olyan ROM ami rendes aláírással rendelkezik mert anélkül esély nincs átmenni a PlayIntegrity API check-en (Magisk és bármi trükközés mellett SE). Kérdezd a topikjában meg nézz szét itt, hátha van valamiből még build ami 2024 június utáni.. akkor kezdte a Google ellenőrizni a "ROM aláírást" (pontosabban Május legvégén).. bár én semmit nem nagyon látok már..
-
jimmy5
aktív tag
Szia crok !
Van egy kenzo a családban és már nyekeregnek az alkalmazások hogy régi rajta az Android. Gyári MIUI van még rajta.
Mit ajánlassz helyette amivel nem kell szórakozni sokat ? MBH bank est T-Home alkalmazás lehet szarakodik ha nem tanúsított az eszköz.
Melyik rom lenne rá a legjobb ami fasza ?
Linket is adnál hozzá .
Előre is köszönöm. -
vadkörte
addikt
Atyaúristen! A Mido örök!
Úgy néz ki, hogy a Mido-t váltó Moto G60-am is hamarosan lecserélem és ezzel lezárul 10+ év robotozás. A bringás telefonnak tartott Redmi 1A, egyre bizonytalanabb, végülis elmúlt 10 éves, csoda hogy egyáltalán működik. Készenlétben elvan napokig, de a nyáron eljátszotta velem, hogy 80-90%-ról egy 5 perces telefonálás alatt leesett 25% alá... Mellesleg KitKat-es, a legutolsó update is 2016-os
A Mido-nak döglődik az akkuja - bár az elmúlt 6+ hónapban a dobozában semmit sem merült - és a gombsorát is cserélni kellene.
Szerinted van értelme megcsináltatni, bringás telefonnak még sokáig megfelelne (nem mellesleg van benne 4G) és így kicsit Android-os is maradok -
Mi 10T-re még csak nemrég jött ki az A14 LOS21.
Hihetetlen.Nem értek a ROM gyártáshoz, de amíg a hardver driver megvan, és a SOC architektúra kompatibilis addig nem lehetetlen AOSPbol vagy LOSbol folyamatosan frisset kihozni egy ilyen régi készülékre.
Úgy tűnik Zeelognak még kedve is van ezzel foglalkozni.
Az enyémnek lóg a kijelzője az egyik sarkán mert elengedett a ragasztás.
Nem túl drága de egyelőre nincs kedvem cserélni, mert macerás.
Jó ez így is romolós, tesztelős, vész opciónak. -
crok
Topikgazda
lineage-22.0-20241116-UNOFFICIAL-mido.zip
Jaigen: Android 15 init buildA mido halhatatlan..
Android 6 volt az első hivatalos ROM -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Ha valakinek szüksége volna kijelzővédőre, 2db fekete szélű Pécsen ingyen átvehető -
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #37762 üzenetére
..de ez MIUI, azért írtam hogy "nagyon régóta használhatod a MIUI-t".
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #37760 üzenetére
Huh, nagyon régóta használhatod a MIUI-t meg ezt a készüléket meg régi Droid-ot mert ez a taszkváltó van már 5+ éve alapértelmezetten a droidokban (AOSP mindenképp).. ha teszek fel Magisk-t és root-olod akkor Android Pie óta fejlesztik a QuickSwitch-et amit Magisk/KSU modul formában feltehetsz (biztos vagyok benne hogy ezt olvastad), tegyél vele egy próbát ha az jobban tetszik..
A hívásrögzítő meg számomra jól működött mikor használtam de nyilván YMMV, próbáld ki egy random ingyenesen hívható számmal (pl. szolgáltatód ügyfailszolgálata pl.. Telekomosként pl. 1777 vagy 1414, vagy valami hasonló..) -
Réges régen még mikor mindenki kínából rendelte a telefonokat (2012 környékén) a romolás elég gyakran szükséges volt, és ott futottam bele olyanba, hogy bugos, laggos volt a gyárinál újabb verziójú android.
Leginkább azért akartam megcsinálni, hogy ki tudjam próbálni mielőtt a Mi 10T-men is frissítem a romot.
A vízszintes taskváltóra van valami megoldás, hogy függőlegesen lehessen pörgetni?
Nagyon kényelmetlennek találom a Lineage megoldását a MIUI12-ben lévő függőleges megoldással szemben.Olvastam, hogy korábbi Lineagere van valami modul, de az jónéhány verzióval régebbi mint a 21.
A gyári dialerben lévő hívásrögzítés megfelelően működik?
Tudom, próbáljam ki. -
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #37758 üzenetére
Meglepne ha nem lenne gyorsabb
Szivesen
-
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #37756 üzenetére
A hozzá való TWRP-vel (vagy OrangeFox-al) igen, mehet.
-
-
crok
Topikgazda
lineage-21.0-20240916-UNOFFICIAL-mido -
válasz
dethroner #37752 üzenetére
Nagy kára származna ebből az emagnak.
Mint a példa mutatja, olcsóbban is megéri eladniuk.
Ez egy milliárdos profitot termelő cég, érzelmeknek nincs helye velük szemben.Ennyi erővel ők is k.csögök, mert akción kívül drágábban árulják, pedig akciósan is megéri nekik. 🤷♂️
-
dethroner
veterán
válasz
instantwater #37751 üzenetére
Nem vagyok ilyen köcsög, nem nyerészkedek más kárára. Kibontottam, belaktam, így már csak veszteséggel tudják értékesíteni. Örültem az 59 ezres árnak is, nem volt ez így se drága.
-
-
dethroner
veterán
Lassan véget ér nálam is a Mido karrierje. 6 és fél évet szolgált becsülettel, az aksiban még mindig van 2 nap ha normálisan használom. De sajna egyre több app kínlódik már az android 7 miatt, és irigykedve néztem a bnőm Mi9 Lite-jét napfényben
Megvan az utódja egy Moto G72, alig 59 pénzért az emagtól. Bár ha 3 nappal később veszem, akkor csak 49 rugó lett volna. Hihetetlen, hogy még mindig ki lehet fogni amoled kijelzős 8 GB ramal, 13-as droiddal telefont -
helixP
nagyúr
Jelentem, hogy az én 4X-em még mindig húzza, épp unokahúgom első okostelefonja
-
crok
Topikgazda
lineage-21.0-20240712-UNOFFICIAL-mido -
crok
Topikgazda
lineage-21.0-20240702-UNOFFICIAL-mido
- Android 14 QPR3
- Built with signed keys
- Includeds ASB May & JUne security updates
- Vendor security update
- Updated blobs
- Update Webview
- Re-add status bar brightness
- Add hotspot hidden SSID
- Add hotspot AP Band selection
- RIL fixes from previous version
- Fix notification lights crash
- Restore gallery image editing
- Update fonts
- Update Wi-Fi icon
- Translation updates
- Fix occasional weather settings crash
- Add Auto Reboot option (Security)
- Add support for Device as Webcam *
* needs to be enabled from dev options (USB Configuration -> Webcam, reboot)Ígéretesnek tűnik a PlayIntegrity miatt (signed build - át kellene menjen PlayIntegrity-n Device Integrity-vel a mostani sailfish pif.json-el - este ha lesz időm meg is nézem)
.
-
crok
Topikgazda
válasz
Armagedown #37744 üzenetére
Itt ma mar minden lutri.. olyat nezz amihez minel tobb ilyen infot talalsz.. legyen benne hogy Snapdragon esvagy 8 mag, az altalaban mar jo jel..
-
crok
Topikgazda
válasz
Armagedown #37742 üzenetére
Azt vedd ami a tiedhez valo
A topik a Snapdragon-os mido-rol szol. Az itteni 48 hsz-ed alapjan is mido-d van
-
Armagedown
őstag
Sajnos ma sikerült leejtenem, pont kijelzővel az aszfaltra esett, pókhálósra is tört, bár még működik.
Bár le fogom cserélni, tartaléknak még jó lesz, de így nem maradhat.
Aliepressről milyen érintőt érdemes venni hozzá?
Merthogy kétfajta is van hozzá, az egyik a Snapdragonos, a másik a Mediatekes variánshoz. -
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #37740 üzenetére
Csak a régi Android főverzió miatt (a Youtube app régóta Android 8+).
Akkor ne offolj.. egyrészt mert egyáltalán nem a topikba való, másrészt meg a telefonnak van saját topikja (bár nem sok mozgással) és a Revanced-nek is van saját topikja, terjedelmes összefoglalóval. Amúgy menni fog, miért ne menne. -
Ok értem.
Csak a régi Android verzió miatt?Kicsit offtopik.
A Mi 10T-men most szeretnék visszaállni gyári ROMra xiaomi.euról.
Megakadt a szemem a Revanceden itt a topikban, és szeretném tudni, ha visszaállok Android 10 vagy 12 alapú gyári MIUIra, akkor azon menni fog-e a Revanced?
Android 10 alapú xiaomi.eu romon tökéletesen megy. -
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #37738 üzenetére
Ezen a gyari MIUI az Android 7 ugyhogy regen nem.. csak spec. manager-el build-elt, elore kiszabott valtozat de meg az is csak korlatozasokkal es a legutobbi nagyobb valtozast meg nem kovette le az se.
-
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Előszedtem a fiók mélyéről a korábban használt, bár már évek óta ott lapuló telót, hogy a kocsiban lévő GPS helyett használjam. (A munka telót nem akarom ilyen célra felhasználni.)
Viszont a problémám, hogy ezen még a gyári MIUI van 7-es Androiddal, de a Waze min. 8-as Androidot igényel. Itt érkeztem el oda, hogy akkor fel kellene tenni rá egy újabb Androidot, de a kérdés, hogy milyet?
A készülék gyári állapotba lett helyezve, nincs rajta semmi. Szóval nem nagy érvágás, ha lecserélem a firmware-t rajta. Vagy esetleg téglásítom menet közben.
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a Waze esetleg háklis-e az ilyen főzött ROM-okra?
A válaszokat köszi előre is. -
crok
Topikgazda
válasz
sbazsi #37732 üzenetére
Azt hittem a legaljáról merítettél
mondjuk ez se valami erős.. de.. Azzal elleszel RAM ügyben, úgy volt hogy 2 v. 3 GB RAM és 16GB storage vagy 3 v. 4 GB RAM meg 32 v. 64 GB storage. Recovery-vel lehet gond. Többit megoldja majd a ROM magának.
Arre figyelj hogy biztosan mido és nem nikel (egyik Snapdragon másik MediaTek). -
crok
Topikgazda
válasz
sbazsi #37730 üzenetére
@sbazsi: Csak az a nagyon nem mindegy hogy mennyit swap-el majd mert az a Note 5A 3GB-vel egy sokkal-sokkal-sokkkkkal jobb helyzet mint amiben te azzal a 2/16-al bármikor leszel. Arról nem is beszélve hogy abban a mido-ban a kezedben egy kardinálisab lassabb storage is van emellé.. ez a spec. ami a te Mido-dban van az az Android Go kategória legalja.
@Faby: igen, van egy ilyen változat is (brutálisan kevés kiadott páldányszámmal, a LineageOS Wiki is hozza), arra már a legelején is külön kellett recovery-t build-elni mert kisebb a recovery partíciója is (RedWolf-nak volt ilyenje dehát azzal ma már max. az akkori Android 8-akat tudnád feltenni meg a gyári MIUI-t...). Annak is NCFMIXM volt a ROM-ja (CF a kódja a mido-nak). De nem kínoznám ennyi RAM-al egy PixelExperience-el (amúgy is abbahagyta José Henrique (jhenrique) az egész projektet most Áprilisban). LineageOS vagy crDroid. Play Integrity-t összehozni amúgy se lesz egyszerű már rajta custom ROM-al.. nem tudom milyen navigációra lenne használva de ha olyan ami beszerezhető Play-en kívül is (Magic Earth, Here WeGo.. zenelejátszót is ajánlok ha kell két tucatot) akkor a felsorolt alkalmazási célokkal semmi értelme kínozni PE-vel de tényleg. Tényleg a felhasználás módja miatt kérdem.. de akár egy régi, Android Pie /e/ is állati jól tud futni ha nem kell Play Store meg Play Services.. LineageOS GApps-al vagy nélkül (esetleg microG-vel (GmsCore - és mehet a ReVanced Youtube is..)) meg az összes alternatíva is..
-
Faby
senior tag
válasz
sbazsi #37727 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy 16 GB a ROM?
Emlékeim szerint 3/32 és 4/64-es volt (mindkettő volt a családban).
Ettől még persze a hely lehet kevés, de egy jól kigyomlált, vagy eleve jól összerakott rendszernek nem lenne szabad 32 GB-on problémáznia.
Pl az általad említetthez hasonló igények kielégítésére a 3/32 verziójú példányt befogtuk egy Pixel Experience rommal (Plus Edition, Android 13) és tökéletesen teszi a dolgát.
Neked is ezt tudom javasolni.
Illetve a saját 4/64-es készülékemre felraktam a lineage-21.0-20240415-UNOFFICIAL-mido verziót, működik, bár nincs napi használatban. -
crok
Topikgazda
válasz
sbazsi #37727 üzenetére
"a nem használt gyári appokat le tudnám törölni" -- azzal nem szabadítod fel a helyet, azzal nem kapsz vissza helyet a /data-n (a tárhely általad felhasználható részén). Többire fentebb a válasz. Ha kinyitod a bootloader-t és felteszel egy másik ROM-ot akkor annyival jobban jársz hogy legalább a rendszer gyorsabb lesz valamennyivel de azért ne várj csodát.
-
sbazsi
veterán
Van egy redmi note 4-em.
3/16gb verzió.
Jelenlegi fw:11.0.2.0, NCFMIXMA gond a kevés hely,es főleg, hogy emiatt nagyon lassú.
Ez nem a 32es verzió, hanem a 16os.Arra gondoltam, tennék rá valami más firmwaret, hogy több hely legyen.
Vagy az is opció lehet, ha a nem használt gyári appokat le tudnám törölni.
Navigációra, zene hallgatasra lenne használva kevés appal.Bármi ötlet?
Láttam, hogy volt téma mostaban, de most a tarhelyelre is kihegyezve kérdezem. 🤔 -
crok
Topikgazda
válasz
dethroner #37724 üzenetére
@Play Integrity: pl. elképzelhető hogy nem fogsz tudni Play-ből letölteni Revolut-ot, Disney+-t, etc. és pl. OTP alkalmazás, Telekom, MyVodafone, banki uccok nem fog menni csak jó esetben Magisk mellett viszont majd állandóan trükközni kell hogy menjenek mert a Google csavargatja a potmétereket. Yettel-t meg még jó hogy nem találja mivel Android 8 a minimum. Többinek is ugyanez lesz a nyűgje. Ha nem értesz hozzá akkor itt most csúnya dilemmában leszel a szarrágásod meg a tech tudásod közti / ráfordításod dolog miatt. Ha eleve innen indulsz akkor hidd el egy rendesen kiválasztott új készülékkel jobban jársz. Ez hét éves és 7 Android főverzióval van a mai alatt.
-
dethroner
veterán
Hülye vagyok a telefonokhoz, azt se tudom mi az a play integrity
Viszont bosszant hogy már több olyan appba belefutottam, ami nem volt hajlandó települni a 7-es android miatt. Legszebb, hogy a play áruház konkrétan nem is mutat elérhető yettel appot, nemhogy a legújabbat nem, hanem konkrétan semmit. Viszont szarrágó is vagyok, mert nem akarok másikért pénzt adni, mert hibátlanul működik, üzemidő nekem még mindig 2 nap. Az egyetlen dolog ami miatt picit irigylem az újabb telókat, az a napfényben is jól látható amoled kijelző.
-
dethroner
veterán
Szia!
Van a telóra olyan viszonylag naprakész rendszer, amiben minden működik, mint a gyári miuiban? Pl durva fordítási hibáktól mentes magyar nyelv, közelségérzékelő, értesítési led, ujjlenyomatolvasó stb? És ajánlott, legalább annyira stabil mint a most rajta futó 11.0.2.0 -
crok
Topikgazda
OrangeFox recovery frissítés @XDA - minden egybe lett öntve,
Mostantól indegy hogy Android 12, 13 vagy 14 esetleg sima vagy retrofit/dynamic ROM..
OrangeFox-mido-stable@R11.1_4_unified.zip
OrangeFox R11.1 _4 (Unified) Stable released
I have released OrangeFox R11.1_4 (Unified) Stable.
Changelog:
* Unified release, supporting both standard and retrofitted/dynamic ROMs (A12/A13/A14)
* Update the Magisk addon to v27.0
* Update to the latest upstream commits
* Lots of other enhancements
NOTES:
* This is a unified release, supporting Android 12/13/14 ROMs.
* It supports both standard ROMs and ROMs with dynamic/retrofitted partitions
* Do NOT use with Android 11 or earlier. Do NOT use with MIUI ROMs.
* You must flash the zip file for this release; do not just flash the recovery image inside the zip file.
* Always verify that Magisk v27.0 works with your ROM before trying to flash it.
* Make a FULL backup of your data and internal storage before flashing.
* If you wish to report any problem, you should make a FULL report, and you MUST include the recovery log. -
crok
Topikgazda
válasz
FLATRONW #37717 üzenetére
Igen, de akkor álljon itt a Sourceforge link:
https://sourceforge.net/projects/kamisroms/files/Mido/Crdroid/Android14/
Itt lesznek a ROM zip-ek meg a hozzá készült GApps zip is egy helyen.
Jelen pillanatban ez a legfrissebb:
crDroidAndroid-14.0-20240416-mido-v10.4.zip
crgapps.zip
Mindkettő build date-je Április 18. -
crok
Topikgazda
Ja juteszembe EvolutionX, az is megér egy próbát (GApps build).
-
-
crok
Topikgazda
válasz
guftabi96 #37712 üzenetére
Az attól függ mit szeretnél (még), kell-e valamilyen szinten támogatás, Play Integrity vagy ilyesmi.. innentől talán egy unofficial LineageOS vagy unofficial crDroid. A Lineage-ről alig pár hsz-el feletted írtam #37707, tök jó kis ROM még mindig és a srác még mindig tolja.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok! (Ha még van itt valaki).
Bár a saját készülékemet már sok éve leváltottam/eladtam, de 2-3 éve megörököltem öcsém készülékét. Eddig csak munkahelyen erről ment a zene, de most szeretném kicsit gatyába rázni és befogni másodlagos készüléknek. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy hardverileg már nagyon elavult, sok jóra ne számítsak stb.
Teljesen gyári állapotban volt a készülék, zárt bootloaderrel, a legutolsó még 7-es droid alapú MIUI-val.
Odáig jutottam, hogy nyitottam a bootloaderét.
Recoveryből az Orange Fox még ismerős, gyanús, hogy ezt használtam én is annak idején (volt még valami Red valami is a sima TWRP mellett, de szerintem az Orange Fox volt utána, amit legtöbben használtunk), gondolom ez mehet fel.Romokból mi az, amivel érdemes próbálkozni? Melyik az, ami még stabil, mindennapi használatra alkalmas?
Nem kell, hogy nagyon új 13-14-es Droid legyen.
Induljanak el rajta a közösségi média appok (messenger, instagram, tiktok, esetleg reddit), illetve Revancedet is jó lenne valahogy működésre bírni rajta (emiatt váltanék a stock miuiról).
Viber/WhatsApp, valamilyen e-mail app, böngésző egyéb alap appok lennének még rajta.
Ezek valahogy döcögjenek el.
Választ előre is köszönöm! -
crok
Topikgazda
Egyik se. Az első a kernel a másodikat meg ne piszkáld.. de most hogy így beszélünk róla a /system/product/media/bootanimation.zip volt amiben össze volt rakva. De hogy amiről most te jössz az hol van.. vagy itt vagy ha valami régi lom ROM akkor /system/media/bootanimation.zip csak ehhez ugye RW-re kellene mount-olni a /system-et hogy oda tudd másolni.
-
crok
Topikgazda
Nem kell semmi, mehet fel nyugodtan, pont most jött ki új 2 órája,
én is most akartam posztolni a frissítést:
https://github.com/zeelog/OTA/releases/tag/91.0
- Android 14 QPR2
- Includes March security update
- April Security update
- New boot animation
- Added new Gallery app (Glimpse)
- Add weather condition option
- Minor kernel updates
- Re-added bluetooth icon enable/disable option
lineage-21.0-20240415-UNOFFICIAL-mido.zip
Saját TWRP-je mellett OrangeFox-al is mehet amúgy, nálam NikGApps + Magisk + PIF + Shamiko meg etc. szokásos, minden megy simán ami olyan (kis piszkálással az is ami a lineage-re ugrik). -
Faby
senior tag
Hali!
Előszedtem a fiókból a Note 4-et, kíváncsiságból megnézném az A14-es LineageOS-t.
A rávaló utolsó xiaomi.eu van rajta, a 10.2.2.0 NCFCNXM.
A szintén Zeelog féle A14 TWRP-vel gondolom végrehajtani a műveletet.
Nyilván teljesen tiszta telepítés lesz, format data-val.
Kell-e valami egyebet feltenni, firmware-t, bármit? -
ktomcat
senior tag
Hát a Mido-m pályafutása véget ért, munkhahelyet váltottam és az ITs azt mondta hogy tök mindegy milyen telefont adok le, csak működjön, így végül ott hagytam az előző cégnél. Most van egy pár kijelzővédő a nyakamon, meg tok (kb. 5-7 db), és egy gyári kijelző (aminek a kijelző részén nem, csak a szélén van sérülés de pár hsz-el fentebb részleteztem amikor az akksit cseréltem
). Ha valakit érdekel, a 11. kerben szívesen átadom, nem hirdetni akarok, és nem pénzért
-
-
crok
Topikgazda
válasz
dethroner #37700 üzenetére
Ahol Yettel néven fut (ahol a számot is hozzáadtad) azt lehet átírni csak ugye alapból a szolgáltatót írja ki. Viszont ha volt elnevezve mondjuk Vodafone-ra akkor az volt a SIM neve és azt is írja ki a zárképernyőn (legalábbis így emlékszem, évekig használtam DIGI-vel a T-t).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED monitor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GTA VI
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest