-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas93
tag
Sziasztok! Olyan apró hibákat vettem észre a telefonomnál, hogy a kezdeti 1,5-1,6 GB szabad ram helyett már csak 1,2-1,4 szokott lenni ha mindent bezárok. Próbáltam az alkalmazás adatokat törölni, futó alkalmazásokat bezárogatni, gyorsítótárakat törölni, de akkor sem tudtam nagyon 1,4 fölé tornászni. Sok jelentősége gondolom nincs, de azért érdekes. A másik viszont elég zavaró tud lenni, mégpedig az, hogy az ujjlenyomat olvasó nem mindig villantja fel a kijelzőt is feloldáskor. Feloldja a zárat, de csak a gomb megnyomása esetén villan fel a már feloldott kijelző. Ezt ritkán csinálja, és egy újraindítás mindig megoldotta, de elég kellemetlen tud lenni, mikor váratlanul jelentkezik. Megoldásokat, javaslatokat mindkét probléma kapcsán szívesen fogadok. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest