- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
polman
tag
Olyan problémám adódott amire nem tudom mi lehet a megoldás. Xiaomi ax6 routerem van. Ma délután volt egy áramszünet és azóta semmilyen eszköz nem tud csatlakozni wifin. Mindre azt írja hogy ip cím lekérése sikertelen. A laptopot be dugom kábelen tökéletes. Viszont van kábelen rá kötve egy tp-link router ami a ház másik felében van ap módban . Már azon sem megy a net. Ugyan azt írja. Ip cím lekérése sikertelen.
Próbáltam resetelni a routert többször is. Mi wifi appban adnám hozzá újra a routert de nem kapcsolódik az alap redmi akármi wifihez sem mert alap állapotban sem kap IP-t. Így mi wifi app sem működik. Laptopon kábelen be tudom állítani a routert és ott tökéletes de wifin semmi sem megy. Megcsináltam már vagy tízszer.
Annyit tudok tenni hogy a telefonon a kapcsolatot át állítom statikusra és én adom meg az ipt pl 192.168.31.100 akkor működik. De van egy rakás eszközöm ami wifis és ott nem tudom állítani hogy statikus legyen.
Próbáltam azt is hogy a tp-link router lett a fő router és a xiaomi az ap. Tp-link tökéletes de a xiaomi ugyan úgy szar.
Látszólag minden beállítás jó de mintha nem menne a DHCP. Vagy nem tudom. Lehet ki nyirta az áramszünet?
Nektek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest