Új hozzászólás Aktív témák

  • tlala

    addikt

    válasz Gabesz87 #1443 üzenetére

    Részlet a topic jövőbeni "Összefoglaló"-jából: :)

    Az AX 3600-as EU/global- és CN/kínai verziói hardveresen teljesen azonosak. A verziós különbségek a firmware, Wi-Fi csatornák és teljesítmény terén:
    EU - a firmware angol/német/francia/spanyol/olasz/orosz/stb. nyelvű (magyar nincs), de a Wi-Fi teljesítmény alacsonyabb lesz, és nem minden csatorna érhető el (regionális korlátozás). EU csatlakozós hálózati adapterrel szállítják.
    CN - A firmware nyelve csak kínai, a Wi-Fi teljesítmény magasabb, ill. csatorna korlátozás nélkül. Az adapter csatlakozója kínai+EU átalakító.
    Wi-Fi teljesítmény szempontjából jobb CN verziót vásárolni. A CN verzióra telepíthető a kínai firmware és a globális (többek között angol nyelvű) firmware is, a teljesítmény a maximális szinten marad, mert az nem a fw verziótól, hanem a regionális beállítástól függ a bdata partíción.
    Ha már megvásároltad az EU verziójú routert, akkor ezt meg lehet "javítani" a CN firmware 1.0.17 verzió feltevésével és SSH hozzáférés megszerzésével, ezt követően a régió EU-ról CN-ra átírásával a bdata partíción.
    Ehhez Linux/Python ismeretek szükségesek (lásd #1269-es és #1270-es hozzászólások).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák