Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
senior tag
válasz #10186752 #45 üzenetére
A Microsoft-nak kb. az Xbox Classic-tól kezdődően érdekes a névválasztása. Valahogy nem sikerült egységesre. A fura azt volt, hogy azt hittem, hogy a One névvel rebootoltak, és jön a számozás. De úgy látszik, nem így gondolkodtak. :-)
Nekem az XSX kinézete is tetszik, az XSS kinézetét nagyon szeretem. A konkurencia 5-ös gépe viszont szerintem csúnya és böszme./(^_^)____7=--- - - >|
-
Edgar2621
őstag
-
boost
addikt
válasz #10186752 #546 üzenetére
Generációváltáskor szívesen kipróbálom az új játékokat, de vannak party címek, pl az overcook, ami viszont nem lesz generációváltáskor azonnal elérhető új generációsan. De lehet futtatni az új gépen. Két gépet meg megtartani hülyeség, akkor vagy el lehet ajándékozni a régit, vagy eladni, és máris harmadával kevesebbe kerül az új. Sokat meg nem éri meg várni a váltással, mert amennyivel olcsóbb lesz az új, annyival kevesebbet ér majd a régi.
Szóval a kérdésedre válaszolva.. talán akkor én.
-
Bogyi007
veterán
válasz #10186752 #577 üzenetére
Volt/lesz kisorsolva itt Red Dead 2 és MKXI többek között, ezeket hol veszed 2-3e forintos áron?
Másrészt amivel játszol az listázódik a Gamescore tábládon mégha nem szerzel acsit akkor is( ha még nincs benne akkor még törölted - de akkor meg ismételten tudnod kell hogy az a játék konkrétan mi volt.
Ergo pontosan tudhatnád mivel játszottál. Kamu gyanús ez a történet szerintem is...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #568 üzenetére
Jaja persze, én is lehúzom neked hány sportkocsim van...
Miért nincs kedved megosztani? Annyira sok? Vagy netalántán...
Vagy GamerTag-et adsz: vagy kamu vagy.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
Elhiszem, hogy szerinted csak te vagy kombájn és mindenki más bolond, de a BC egy plusz szolgáltatás, amit kapsz az adott gen játékai mellé, mindig is az volt, sem több sem kevesebb, és mint ilyennek, szerintem örülni kellene. Az MS ebben a genben nem azért nem csinált sok first-party játékot mert a BC-re koncentrált, hanem bár baklövés miatt az elején nem jött össze, utána meg már nem volt rá idejük, most viszont úgy fognak BC-t adni, hogy a gen elejétől folyamatosan (3-4 hónapról volt szó ha jól tudom), jönni fognak a címek.
"X360 gen végén PS3 - PS4 (köszi, Don Mattrick!) gen közepen X1 majd X1X" - itt meg pontosan mi az összehasonlítási adat? Eről, eladott konzolok száma, ex címek vagy, hogy melyiket veszik jobban? Mert ezek közzül szerintem egyik sem illik rá.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #553 üzenetére
De ez nem pénzt vagy életet kérdés. Nincs olyan, hogy CSAK. Is-Is van.
Azért vesznek az emberek új konzolt, hogy a régi tartalmaikat IS és az újat IS tudják játszani. Ahogy kedvük van.
Szóval mi az Xbox GamerTag-ed?
(#555) Ulthanito: add meg akkor már a Playstation ID-dat is, megnézném ott mivel játszottál.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
Engem anno nagyon èrdekelt a Red dead redemption (1), de nem volt 360-on, aztàn kitaláltam hogy na majd most ès vettem egy One-t. 360-at kellett volna vennem? Ezen megy a régi ès új is, nyilván ezt vettem.
Néhány Generáció vàltò örül, valakit hidegen hagy, de új belèpőknek biztos hogy pozitívum.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Az ilyen bomlasztó magatartàssal nem szertnél inkàbb Only Playstation lenni? Mindenkinek nagy szivességet tennél, és a jàtékélményed is biztos sokkal jobb lesz, mint itt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Szóval az akinek van konzolja, de ideje nincsen, ellenben szeretné egyszer vagy újraélni a régi játékait vagy majd egyszer ha lehetősége lesz az életben egyáltalán kipróbálni azokat, az csak hülye lehet ugye?
Gondolom te már mindent kijátszottál
Majd a GamerTag-ed add már meg, meg szeretném nézni mikkel játszottál.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz #10186752 #459 üzenetére
Felújítás != Feljavítás, nagyon sok x360-as játék feljavított grafikával lett visszafelé kompatibilis (kapott egy patch-et), ez nem egyenlő a remasteredekkel.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
őstag
válasz #10186752 #441 üzenetére
Nekem vannak játékaim amiket erre a platfomra vettem, de nem valószínű, hogy jövő év végéig végigjátszom őket. Ezért nálam system seller az, hogy a következő generáción is futni fognak, nem kell emiatt a régi konzolt megtartani. Jöhet az új az új játékoknak, de a gyüjtemény se vész kárba. Pláne ha még fel is lesznek javítva.
-
Bogyi007
veterán
válasz #10186752 #82 üzenetére
Lehet hogy nem akarsz Fortniteot meg Minecraft bohóckodást, de (sajnos) el kell fogadni hogy a mostani fiatal generációnak ezek kellenek és lassan ez a generáció is keresőképes lesz, így pedig biztos lehetsz benne hogy lesznek ilyen tartalmak (ha nem még több is) az új konzolokon is...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Hunt3r22
őstag
Multis játékokból ömlik be nekik a pénz, Fortnite kozmetikàból. Legnagyobb butaság lenne részükről kihagyni.
Én sem szeretem a Fortniteot, nem az én világom. Viszont nem zavar ha megjelenik az új generációra.
Azzal viszont egyetértek, hogy az Ms teli van pénzzel, még több single exklúzív címmel kellene a generációra kijönni. Ez az év szánalmas volt Ms részéről.
Gears 5-t amit tudok értékelni ami kijött, nos az meg hemzseg a bugoktól még mindig 3 hónap után.. (Gow széria szégyene sztem az 5)[ Szerkesztve ]
Xr
-
-
MasterMark
titán
Azert az arcfelismeres, illetve hogy tudta kinek a kezeben van a kontroller, az meno. (Vagy az lett volna, nem tudom mert elvettek a Kinectem nem tudtam igy kiprobalni.)
(#84): Az elozo nev jelentett valamit, hogy minden egyben One stb. Arra vagyok kivancsi, hogy ez az uj mire utal, es miert keverik bele az X-et. Ha egyszer mar van X nevu gepuk.
Attol felek ez megint valami olyan lesz amit nem igy akartak, es ugyanott leszunk mint a One-nal.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest