- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
Alsó tagozatos korom óta csinálom mások gépét, kb onnantól tanítottam az összes informatika tanárom kivétel nélkül. Alapvetően egy spektrumzavaros kocka vagyok, aki lanparty-kon szocializálódott (vagy éppen nem). Házigazdaként mindig jött valaki már alapból rossz géppel, amit nyilván nekem kellett megoldanom a szállásolás, etetés és hálózati beállításokon felül. Azt gondolnám, hogy azért az átlagnál jobban értek hozzá.
Igen, egyszer raktam egy RX6700XT mellé egy R5 3600 processzort, mert az egész városban nem volt jobb processzor AM4 kategóriában a használt piacon. Az előző hasonló konfigba R5 5600-at vettem újonnan (+200MHz, -19 co), mert akkor csak R5 2600X volt helyben.Aki ért a pc-hez, az nem a pécéről menekül a konzolba, hanem max mellé vesz egyet, mert van egy jó gépe amit használ is, azt meg minek is adná el valaki.
Azért adtam el a korábbi B550, R5 5600, 6700XT konfigot, mert 3 konzol mellett hónapokig be se kapcsoltam, hatalmas backlogom volt nintendo és ps terén is. Alapvetően pár pc-re kiadott sony játék végigjátszása után vettem ps-t, nintendo-m volt már korábban, de általában elajándékoztam a családban (apám V1, bátyám gyerekei V2 cfw). Szóval ott van 3 konzol, 2-nél hatalmas backlog, és a hónapok óta be sem kapcsolt játékos pc-re jelentkezett egy ismerős, akinek 20 éve tartom életben és fejlesztem a gépeit (meg a testvérének és a nyugdíjas "tankos" apukájának).
A bányászat miatti vga hiányban váltottam konzolra, nyilván mindig volt a háttérben egy AM4 APU gép (2200G, 2400G, stb), ami a régi steam-es játékaim elvitte bőven freesync range-en belül. De a fő játékos platform az xbox lett, és annyira elkényelmesedtem az elmúlt 3-4 évben, hogy egy driver probléma miatt már agyaltam a rog ally eladásán. Kicsit késésben vannak asus-ék a driverekkel (~3 hónap), és az előzővel szinte lehetetlen kategória volt elindítani a Crysis Remastered Collection bármelyik részét, nyilván nekem meg pont azokkal volt kedvem játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Arena Breakout: Infinite
- Home server / házi szerver építése
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest