Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
válasz darkstreet89 #71201 üzenetére
Konzolvilágnál van lemezes.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz darkstreet89 #71204 üzenetére
Én is ott vettem meg, mondjuk az használt volt, 5k-ért.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
thedivision2
aktív tag
Hali!
Ez a quarrel mennyire megbízható Discord használatra? Működik egyáltalán, illetve csináljak neki külön Discord felhasználót, vagy rámehetek az eddigivel is?
-
-
parandroid
félisten
válasz st6969 #71199 üzenetére
Várjál, jobbat mondok:
Havonta létrehozol egy új profilt, aktiválod rá az egyhavi próbát (kikapcsolod a megújuló számlázást), és lehome-olod ezt a profilt a konzolodra. Ettől kezdve azon a konzolon a saját főprofiloddal is elérsz minden gpu-s tartalmat, meg az online multit. Ha lejár, létrehozol egy új profilt, és kezded elölről. Jó, mi?
Nekem nem lenne idegem hozzá, inkább előfizettem sok évre előre, de elvileg működik, csak van vele némi munka. No meg nem mindig van 300 Ft-os ajánlat, szóval itt bukhat a mutatvány.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #71211 üzenetére
Reméltem, hogy ezt nem írja le senki konkrétan itt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NoOne1976
őstag
Meg ott, hogy korlátozott számban lehet home-olni. Vagy ezt már feloldotta az MS?
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
Haverom 12 éves fia konkrétan ezt csinálja. Mentségére szóljon, hogy 12 éves, és hogy a szüleinek halvány fogalma nincs mi az a gpu vagy ilyesmi, ők csak vettek neki egy one s-t, hogy fifázni tudjon a gyerek.
-
persil
nagyúr
válasz st6969 #71199 üzenetére
"de mi akadályoz meg, hogy minden hónapban új profilt hozzak létre?"
A józan eszed. Más semmi, a lehetőség adott. Viszont a profilra megvett játékok, az achi-k, a beállítások, a friendist, a home társ, stb. mind a mellett szól, hogy ne. De szabad és nincs hátulütője. Leszámítva, hogy egy proli legalja dolog, de ezzel meg elszámol mindenki a tükör előtt.
Egyébként 4 ezerért(ennyi egy sima ár) is megéri, pláne, ha hardverapróról szerzel 1-3 évet és ms-sel átváltatod 1az1-ben ultimate-re. Akkor már tenyleg gombokért van, havi bontásban.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
vg
addikt
És honnan szedsz minden hónapban valós új bankkártya adatokat?
-
Som@
őstag
Sziasztok.
Az összefoglalóban van szó róla, hogy itt a fórumban lehet érdeklődni megbízható eladó iránt, aki a hardveraprón árul live gold vagy Game pass előfizetést.
😏
Akkor én most érdeklődnék. 😁Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
parandroid
félisten
válasz NoOne1976 #71213 üzenetére
Az nem téma, minden accountot csak egyszer home-olsz.
vg: Miért kéne másik kártya, vagy név?
Amúgy szerintem is fillérbaszás, és fölösleges meló, meg nem is etikus, de el tudom fogadni, hogy bizonyos élethelyzetekben rászorul az ember ilyesmire. Amúgy meg kudos a MS-nak, hogy nem zárják ezt a kiskaput, pedig teljesen egyértelmű. Meg úgy általában az egész home-olásos rendszer miatt is jár nekik a süvegelés.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
modflow
veterán
Ha nekem van GPU előfizetésem, akkor azt meg lehet osztani a másik városban lakó tesómmal?
Mert nézem az összefoglalót, és az abban lévő Home-olás nem terjed ki erre. -
addikt
MM kaphatott egy "kisebb" SX készletet, mert tegnap posztoltak FB -n több áruházat is, ahol kint volt a polcon. Pl. BP Árkád, Tatabánya, Nyíregyháza....ha valaki éppen keresne, hátha van még.
Bár 2 kilóért nem top ár.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
matex
tag
Ha megveszem a Tom Clancy's Rainbow Six Siege Operator Edition-t, akkor a home gépen használt másik acccount is ugyanúgy hozzáfér a csomagban járó összes karakterhez, azaz nem csak az alapjátékhoz, hanem az összes bővítményhez?
-
balazs025
senior tag
+1 Ha már valaki várt egy évet, akkor inkább rendelje meg az alzától, egy kicsit még biztos tud várni. Annyi, hogy ha valaki most kapcsol és biztosra akar menni karácsony előtt, akkor talán a MM most a legjobb megoldás, mert azért még mindig barátibb, mint az emagos csomag (Series X + 3 hó GPU 269.990 Ft-ért ).
-
RangerFox
veterán
válasz viperabácsi #71237 üzenetére
Végigcsináltad azt, amit küldtem?
-
viperabácsi
addikt
válasz RangerFox #71238 üzenetére
Itt is kérdeztem
Mint látod nettel minden rendben van , minden más működik.
Csatlakozásnál mégis ez a hiba fogad
Kérdés GPU -val mennie kell a multinak nem ?
Esetleg vegyem meg 2800 most még egy napig.[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
RangerFox
veterán
válasz viperabácsi #71239 üzenetére
De nem az a lényeg, hogy minden más működik, hanem hogy az R6 nem. Ez két különböző és egymással nem összefüggő dolog. A port forwardingot állítsd be, meg amiket ott írnak. Az R6 szerverekkel nincs gond, megy minden rendesen, a hiba nálad van, csodára várni meg nincs értelme. A multihoz meg kell Live előfizu, amit tartalmaz a GPU.
-
RangerFox
veterán
válasz viperabácsi #71241 üzenetére
Igen. Amiket itt meg itt írnak. Én is csodálkoztam rajta, az előző genes verziója működött enélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
kardos1993
csendes tag
válasz thedivision2 #71207 üzenetére
Szia
Nekem fent van de magától kilép a xbox menüjébe. Gyári Xbox vezeték nélküli fejhallgatóm van és xboxhhoz kapcsolódva illetve a telefonos discordal bluetooth kapcsolaton keresztül eggyütt működik a 2 dolog. Jelenleg így használom. De már kiírtam kérdésnek hogy kinek hogy működik de nem kaptam választ rá. -
prokxy
veterán
Gyerekek miatt kellene még egy xbox vagy egy PS. Home-olás már adott mással, szóval az esélytelen, viszont ha veszek még egy box-ot akkor pár tartalom átmigrálható? (pl. Minecraft, elég sok cuccuk van már benne, az én fiókomon, Joyride turbo, stb.)
Van bármi esély ezekre vagy kezdeni kell nekik előlről?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
RangerFox
veterán
válasz viperabácsi #71247 üzenetére
Magyar leírásról nem tudok. Esetleg tudsz nyitni hibajegyet a Ubi oldalán, csak hetek múlva válaszolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest