Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz ρσгτσ #53658 üzenetére

    Ezúton is köszi a Gravel-es tippet. Hibái ellenére nagyon szórakoztató darab, teljesen rákattantam. Nem ez lesz a kedvenc játékom, meg nem is egy időtálló darab, amibe órák százait teszi az ember, de egy végigjátszást megér. Főleg 1800 Ft-ért, amennyi az akcióban volt. 40 EUR-t soha nem adnék érte, de azt a sör árát megérte, főleg a deluxe kiadás.

    Ma reggel próbáltam ki, lassan a felénél vagyok, sajnos korlátozottan tudok csak játszani, mert halmozottan nyomorék lettem, és egy óra után majd szétszakad a törött karom, úgy fáj, de amúgy kb egy nettó fél nap alatt le lehet tolni.

    Sok helyen látszik, hogy kicsit túl erősen inspirálta a FH4 (egyes helyszínekre 1:1 rá lehet ismerni), de bizonyos játékmódjai még jobbak is annál. Ezt a fajta eliminatort pl szívesen látnám Forzában is, meg a random zöld-piros checkpoint táblák is kreatívak (lehet, hogy ez sem újdonság, én most láttam ilyet először).

    Irányítás alapvetően rendben van, nagyon arcade, de nincs ezzel semmi baj. Stadionban talán kicsit túlzás a csúszkálás a kanyarokban, de a pályákon rendben van.

    Helyszínek, autók meglepően sokrétűek, kevesebbre számítottam mindkettőből.

    Bugot egyszer találtam eddig, egyszer egy olyan 1-1,5 percre eltűnt a nyomvonaljelzés, ahogy néztem, belesüllyedt a talajba, mert néhány helyen mintha kilógott volna, de aztán megjavult magától.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák