Új hozzászólás Aktív témák

  • EmThor

    addikt

    válasz hombre[EU] #45721 üzenetére

    Hát ez inkább dráma, mint thriller, de annak jó, nekem tetszett, pedig ha erőltett a meleg téma az visszatetszést kelt, de itt egész kulturáltan tálalták. A végére minden kiderül. Más hozzáállással kell a játék fele fordulni, úgy érthetőbb, nekem a Hellblade-del volt ugyanez a bajom..

    Tavaszi leárazásból gondolkodtam a Gears Tactics-on, meg a Wasteland 3-on, hogy meglegyen a gyűjtibe, de aztán rájöttem túl p@csölősek ezek a játékok már nekem, így kimaradnak, max ha ingerem lesz gamepassból teszek velük még egy próbát. Ugyanez a helyzet a Pathfinder Kingmaker-rel, elvileg tök jó klasszikus fantasy szerepjáték, de annyira aprólékos, hogy 90 órát már nem tudok rááldozni.

    Viszont a Maneater-t beújítottam, az irányítást szokni kell, de nem olyan vészes, hasonlít az Ace Combatra, ahogy a cápát irányítod. A viz alatti fojtottan hallatszodó hangok zseniálisak, fél gyerekkoromat fürdőben töltöttem, apám ott dolgozott, szóval nekem ez így emlékeket idéz; és lehet suttyó kis fókákat is enni benne! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

Új hozzászólás Aktív témák