- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz pauliboy23 #46042 üzenetére
Elég jól haladok vele. Az összes mellék küldit végigtoltam. 13 szinten vagyok már vele.
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
válasz IntelKiller7 #46055 üzenetére
Tudom, de ha valaki azt mondja, hogy Battlefield 6 GP-ben nyit, akkor szerintem erre gondol.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz Zoleee83 #46043 üzenetére
Nem tudom egyébként, hogy milyen szerződést kötne az MS az ilyen nagyobb volumenű játékokkal kapcsolatban. De kétlem, hogy ennek ne lenne hosszútávon érezhető hatása.
Mármint arra gondolok, hogy sokan azt hiszik (pletykálják) egyre több, másik cégtől származó AAA játék kerül be a kínálatba day1.
Valahogy kompenzálni kell azt, hogy egy amúgy 20+ ezerért simán eladható játékot betesznek egy előfizetéses rendszerbe. Vagy fel fog menni az előfizetés ára, vagy tele lesz csapva pár játék mikrotranzakciókkal. Ami az EA -től nem állna távol.
Plusz az sem annyira reális, hogy az EA "ingyenessé" tesz egy ismert játékot.
Annak ellenére sem, hogy Shpeshal Ed szavai erre engednek következtetni. Ami nagyjából egybevág a Battlefield 6 tervezett megjelenésével. Amiből a pletyka kiindult.
Kíváncsian várom mi sül ki ebből, mert ha ez a pletyka nem is igaz...valami ütősebb (first-person shooter) akkor is érkezni fog ebben az időszakban.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bogyi007
veterán
válasz balazs025 #46046 üzenetére
Csak neked újdonság az hogy a komplett Ea Play benne van a Game Pass Ultimate előfizetésben?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hombre[EU]
veterán
a BF5 nem teljesítette az elvárásokat és azóta sem lett jobb az ip megítélése...szóval simán lehet,hogy EA Play/GP-ben indítják el és dlc-kozmetikával hajtják be...a gamepassnek több értelme lenne,mert ott rögtön megfejhetik a ms-t is
plussz egyszerre jelenik meg az új coddal, ami egy nagyon sikeres MW után jön.Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz hombre[EU] #46060 üzenetére
Azért én mostanában (leginkább a COVID miatt) úgy látom, hogy a videójáték ipar elég nagy hasznot tud húzni akár minden sz*r lerágott csonton is.
Az tény, hogy a BF5 nem hozta azt, amit kellett volna. Viszont még mindig nagy neve van. Megnézed például az Outriders -t gyakorlatilag a semmiből jött elő és még olyan oldalakon is ütött, ahol csak fizetősen lehetett hozzájutni. Jó játék, de azért nem egy világmegváltó cucc.
BF6 -ra meg valamiért rá vannak izgulva az emberek és kb. havi szinten jönnek a kamu pletykák.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Phil azt nyilatkozta egy hosszú interjúban, hogy nagyon is rentábilis a Game Pass, nyilván nem csinálnák ha nem érné meg. :)
Amúgy pont elég ha ezek miatt a service-ek miatt sokan vesznek nextgen gépet, az a vásárlóbázis növelését jelenti, idővel emelnek majd úgyis a GP árán +a gépeken is lesz nyereség.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l4cz
csendes tag
Nálam baszakodikn az online ? Semmire se csatlakozik vagy azt írja hogy vegyem meg storebol . Internet van vagyis mintha csak pár kb/S lenne . 10 perc után helyreállt magától .
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Zoleee83 #46062 üzenetére
Én nem a mostról írtam feljebb. Hanem a jövőről a fentiek tükrében. Főleg így, hogy amúgy előreláthatólag ebben az évben még bőven lesznek bajok az alkatrész ellátó, félvezető gyártó piacon.
TSMC amúgy gyárt még az Xbox vagy a PS részére? Mert még ott is lehetnek gondok...
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
válasz Bad Pritt #46054 üzenetére
Na igen. De én nem emlékszem olyanra, hogy xboxon hamarabb kerülne be egy játék az ea playbe, mint ps-en. Bár lehet, nem vagyok naprakész ezzel. Ha meg általánosan kerül bele, akkor meg a lehetőség ps-en is adott lenne, hogy olcsón lehessen vele játszani. De majd elválik.
Jól van Bogyi, ügyes voltál. Segítek Zoleee83 game passt írt, nem game pass ultimate-tet. -
Norb79
őstag
válasz IntelKiller7 #46055 üzenetére
Ez az UGP ez jól sikerült kód, a vasutasok meg VMÁ-sok.
-
prokxy
veterán
"BF6 -ra meg valamiért rá vannak izgulva az emberek és kb. havi szinten jönnek a kamu pletykák." => A BF1 és a BF V sem lett a legjobb, a 3-4 volt epic, azokat sírja vissza a keménymag. Én nagyon várom, hogy megjelenjen, főleg, ha modern kor lesz. Persze nem piu-piu lézersó, hanem normális lövölde
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Hitman 3 standard akciós a cdkeysen. 23. 35 euró.
[link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AMD Power
titán
válasz pauliboy23 #46070 üzenetére
Pedig kell a mellék a fejlődés miatt!
-
l.skywalker
Topikgazda
Új Forza Motorsport playtest hamarosan elindul: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
xedamen
senior tag
Sziasztok!
Először is kérlek ne lincseljetek meg, PS 4 Pro tulaj vagyok
Szeretnék next gen konzolt venni, eddig eszembe sem jutott az X-Box (2016-ban volt amúgy One S-em), valamiért csak PS5-ben gondolkoztam. Viszont most kitaláltam, hogy lehet megtartom a 4 Pro-t (1-2 játék miatt) és veszek mellé egy Series X-et, őszintén bevallom, a Game Pass miatt gondolkozom ezen. Sony-nak is van a Playstation Now, de sokkal kevesebb játékkal és itthon nem is támogatott, így csak mókolva lehetne előfizetni, továbbá most sem érzem, hogy a Dark/Daemon Souls-on és pókemberen kívül lenne bármi játék, ami hiányozna.
Lenne pár kérdésem, amire nem találtam online választ:
- a Blu-ray lejátszó továbbra is használható filmek lejátszására?
- a Live Gold ingyenes játékai játszhatóak, ha lemondod az előfizetést? Régen ez így volt, utána PS-en furcsa volt, hogy csak aktív előfizetés mellett játszható a letöltött játék.
- tényleg külön license-t kell venni a Dolby Atmos-hoz?
- akinek van/volt Playstation gépe: van-e a knowledge is power-höz hasonló "társasjáték"?PS5 mellett nekem csak a haptic feedback az egyetlen érv, viszont sok helyen olvastam, hogy még sok a meghibásodás, hétvégén játszottam Series X-el, ott viszont elég "gagyi" érzést keltett a rezgőmotor. Lehet csak szokás kérdése vagy rossz volt haverom kontrollere, de ez az egy dolog zavart kicsit. Valakinek van esetleg taoasztalata PS4 után?
Előre is köszönöm
-
IntelKiller7
Topikgazda
Meg 1 Battlefront 2 szeru mikrotranzakcios dolgot nem fognak bevallalni.
Ezert nem volt mar semmi lootbox a BF5-ben sem, csak skint, elitet meg coint(amibol ezeket megtudod venni) tudtal venni penzert.xedamen
-hasznalhato filmnezesre a bluray lejatszo.
-az ingyen kapott jatekokbol csak a 360 jatekok jatszhatoak, ha nincs live gold elofizetesed.
-igen, de 1500-2000Ft-ert arulnak hardverapron is.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
craftsman01
senior tag
válasz Bogyi007 #46074 üzenetére
Ha már itt tartunk: Battlefield Bad Company 3 Vietnam 2 ,na ez jöhetne. Mekkora csatákat lenyomtunk benne Cod 4 mellett erre emlékszem vissza a legszivesebben. :) Prokxy:am a Bf1 az nagyon is jó volt nem lehet egy lapon említeni a bfv-tel.Day1 vettem meg mind ketőtt a bf1 minden forintját megérte az 5 meg hadjuk inkább.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz craftsman01 #46077 üzenetére
Egyetertek. Pedig az 1 “fapadosabb” volt lofegyverek, harci jarmuvek teren mint az 5.
az 1-el nagyon jol elvoltal, az 5-el meg nagyon jatszani sem volt kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #46048 üzenetére
Best hir
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
becks5
újonc
Üdvözlet!
Egy kis segítség kellene.
A kérdésem az, hogy ha veszek 2db 1 éves török live goldot egymás után beaktiválom akkor összeadódik 2 év lesz?
Illeteve ha ezután ráaktiválok 1 hónap GPU-t akkor lesz 2 év GPU-m?
Válaszokat előre is köszönöm.. -
pauliboy23
senior tag
-
GalaHU
őstag
-
AssAssynn
őstag
Van most ugye három kilépő játék a game pass-ból. Ajánlom őket annak, aki még nem próbálta ki.
Elsőnek a Gato Roboto-t nyomtam ki. Kb. 5-6 óra alatt a végére lehet érni, a bossharcoktól függően. Az egyik bossharc elég rage game feeling volt már nálam, de ezt leszámítva kellemes időtöltés volt. Aki jobban kezeli a kontrollert, az lehet meg sem érezte volna.
Most a Wargroove-be kezdtem bele és ez marhára tetszik. A képernyőképek alapján sosem töltöttem volna le, de nem csak, hogy nem bánom, hogy így alakult, hanem nagyon is örülök neki. A grafika is nagyon bejön. Ezzel kapcsolatban most azt érzem, hogy bár ne hagyná el a gamepass-t, hogy sokáig tudjam ízlelgetni.
A harmadik a Deliver Us the Moon, amibe még nem kezdtem bele, de jókat olvastam róla, és láttam az előző hsz.-ekből, hogy itt is vártak vele páran, úgyhogy gyanítom az sem lesz majd csalódás. Csak férjek bele.Durva amúgy, hogy mások arról beszélnek, hogy nem győzik az újonnan érkező játékokat, én meg újként érkezőként nem győzöm a távozó játékokat nyomni.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
addikt
Jay Ingram részletesebben beszélt a Mass Effect Legendary Edition projektről, felújított és megújított dolgokról a kék oldalon.
Május 14. Xbox One és Series modellekre is.
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
Rendelkezek a Dying Light alap kiadásával, viszont most, hogy elővenném láttam van egy javított verzió is ami az Enhanced edition nevet kapta. Van rá mód, hogy erre váltsak vagy meg kell vennem újra azt a verziót? Sajnos alapból az ingyenes mellé nem ajánlja fel az új csomagot.
-
S@c@
őstag
válasz IntelKiller7 #46090 üzenetére
Jobb felbontás is lesz vagy csak szinek és árnyékokat javították? Próbáltam nézni videokat, de csak rosszminoségű 720p-sek voltak.
Meg találtam egy ilyet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Series X/S kontrollert hogyan tudom a legegyszerűbben PC-hez csatlakoztatni vezeték nélkül?
Találtam neten Xbox kontroller adaptert, de ezt csak csomagban árulják Xbox ONE kontrollerhez. Ez kompatibilis az új vezérlőkkel is? Csak adaptert nem lehet kapni az újakhoz, vagy csomagban venni?
Vagy gondoltam arra is, hogy veszek egy Bluetooth adaptert, és akkor nem csak a kontrollert tudom a PC-hez csatlakoztatni.Köszönöm a válaszokat!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz craftsman01 #46094 üzenetére
Ezzel a kommentel te is sokat segitettel neki..
-
nagyúr
válasz Shade45 #46092 üzenetére
Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows - ez az összes MS kontrollerrel kompatibilis (One és Series). Én a wireless SS 9X fejesemet is ezzel az adapterrel csatlakoztatom a PC-mhez. Szerintem jobban jársz ezzel mint egy BT adapterrel.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Végre egy looter shooter - Outriders - ahova kell skill, ki lehet kapcsolni a sebzés megjelenítését (szvsz megöli a játékokat) pörög, az AI nem csak mutatóba van.
Felüdülés az előző generációs shooterekhez képest.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #46097 üzenetére
Amiket felsoroltal mind megvannak az "elozo generacios" shooterekben is, csak 10x igenyesebben.
Btw az outriders nagyon messze a nextgen-tol.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kupon kunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Renault, Dacia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Politika
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest