Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Azt jutott eszembe, hogy mi történhet a konzollal, ha felülről beleesik/belemászik egy bogár?

    Nálam is néha hirtelen kvázi a semmiből előkerül ez a rohadványos poloska amitől az egész ország az elmúlt két évben frászt kap. Ha egy ilyen dög beleesik/belemászik a gépbe lehet attól bármi baja? Vagy hogy fogom azt kiszedni belőle?

    Arra is gondoltam, hogy mivel én teljesen le szoktam kapcsolni a gépet mindig - talán teszek egy nyomtatópapírt a gépre amikor nem vagyok itthon így hátha nem kerül a gépbe semmi ilyen dög...

    Másik kérdésem meg 3L1T3 vagy más Konzolvilág érdekeltségű emberhez szólna.
    17 óra 17 perckor és 17 óra 46 perckor fizettem ki a Konzolvilágnak Simple Payen keresztül 1 db 1200 forintos illetve 2x1200 forintos digitális feltöltőkártyát.

    Az első mindjárt véglegesítve is lett és fel is használtam már, míg a második rendelés is sikeres fizetés státuszban van, de a kódok nem jöttek. Ezekre hétfőig most már ne is számítsak vagy mi a fészkesfene van most?

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák