Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz Carlos Padre #1573 üzenetére

    Mindent meg lehet oldani, a kérdés csak a hogyan. Ha az Xbox Games Studios fejlesztője azt mondja, hogy One-ra is meg fog jelenni minden új Xbox exkluzív játék, akkor feltételezhetően megteremtik a módját annak, hogy ez megfelelő legyen FAT, S, X, S All Digital és Xbox Series X gépeken. A kérdés a hogyan!

    Megoldható technikailag is, hiszen ez csak idő és pénz kérdése. Simán lehet, hogy premierkor a csúcs gépen jelenik meg, és később adják ki gyengébb gépekre, de ez a mai világban több idő, mint amit a játékosok kibírnak, és (lásd a Sony-t) így nem igazán lehetne eladni a játékkal az új konzolt. Én sokkal inkább hajlok arra, hogy igazi MS marketing szintű dolog ez is és a régebbi gépeken xCloud-al lehet majd elérni a legújabb megjelenéseket. Persze tudom, erre most jön az, hogy ez mekkora sz.r, de a PS Now pont ugyanígy működik és annak akinek nincs PS-e vagy maga a játék nincs meg neki: annak ez nagyon jó.

    Én mindenben a pozitívat látom, mert mint végfelhasználó nem szívhatom meg. Nincs benne hosszú távú költségem, ha valamivel nem vagyok elégedett, akkor nem kapcsolom be. Ha nagyon nem, akkor eladom.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák