Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #2044 üzenetére
"Persze a belső elvárások tekintetében"
Ez mit jelenthet?Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
Hogy egy cégnél előre kijelölnek egy célt amit elvárnak egy üzletágtól, terméktől stb. Ha a céges elvárásoknak meg tud felelni, hozza a belső elvárásokat, akkor hiába hogy a piaci elemzők azt mondják, nem volt sikeres, attól még cégen belül jó a státusza. A Zune vagy a WP kukába került. Az Xbox nem. Gondolom azért mert megfelelt annak amire szánták.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #2052 üzenetére
Pont neki mondjuk nagyobb rálátása van
Közvetve érintett...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gduck
addikt
válasz Carlos Padre #2052 üzenetére
Igazából ebben az esetben ez nem is lenne baj. Nekünk a játékkal kell foglalkozni és örülni az új fejlesztéseknek. Hogy a háttérben mi zajlik? Kit érdekel Ha esetleg becsődöl? Lesz valami más
Pont ez a témakör az, ahol nem igazán kell végfelhasználóként izgulni...
UI: kivéve ha részvényes vagy!
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #2054 üzenetére
hagyjuk már ezt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
3L1T3
addikt
Nem én szeretném megfejteni folyamatosan azt, hogy egy gyártónak mi éri meg és mi nem. A PH lapcsalád fórumán több olyan "szakértő" kolléga is van aki folyamatosan szeretne több száz fős részlegek kutatómunkáját, eredményeit, kiértékeléseit megérteni információk nélkül.
Én fogyasztó vagyok, ha van egy termék X éve és abból jön egy új verzió, kibővítve, tovább gondolva nem kezdek el hetente többszőr bejegyzést írni, hogy ez miért kudarc. Megveszem az én igényeimnek legjobban passzoló terméket és használom.
Többen köztük te is pedig elvi kérdéseket kezdtek el pedzegetni azzal kapcsoaltosan, hogy vegyetek-e bármit akkor is ha az a gyártónak nem éri meg.
Hidd el nekem ezzel semmi bajom, csak beszélgetek. Reflektálok arra, hogy ennek mi értelme, és miért akartok mást látni a számokba mint amit az erre fizetett emberek látnak. Egyszerű logika alapján se értem, hogy miért gondolhatja azt bárki , hogy az MS-nek nem éri meg egy diviziót fenntartania ha az folyamatosan veszteséges. Több olyan részleget is megszüntetett már ami nem hozta a kívánt hatást. Xbox esetében ellenkező eset áll fent, folyamatosan befektetnek. Hiába beszélünk a világ egyik legértékesebb cégéről, ők sem hülyék a befekjtetők pedig még érzékenyebbek erre.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Def26
félisten
"Többen köztük te is pedig elvi kérdéseket kezdtek el pedzegetni azzal kapcsoaltosan, hogy vegyetek-e bármit akkor is ha az a gyártónak nem éri meg."
ilyenek az emberek, nem értem miért zavar ez téged.
[ Szerkesztve ]
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz l.skywalker #2030 üzenetére
Ezt nagyon szívesen nyomnam Xboxon. De vélhetően csak PC marad.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #2028 üzenetére
Sajnos sokszor en ketsegekkel fogadom amitt irnak. Raadasul eleg PS parti maga az oldal.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #2066 üzenetére
Mol.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Def26
félisten
válasz Carlos Padre #2066 üzenetére
ilyen amikor valaki 888.hu -ról elkezd más médiát olvasni.
-
M@trixfan
addikt
Már többször megfigyeltem, hogy ilyenkor senki sem szól, hogy politika semleges maradjon a thread. Érdekes...
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
l.skywalker
Topikgazda
Rainbow Six Siege coming to PlayStation 5 and Xbox Series X, cross-play in the works
Aszongya az Uborka, hogy launch day-re akarják mindkét konzolra
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #2074 üzenetére
A sokat szídott Ubi nem hagyta ezt a játékot (se) magára.....
-
Crytek
nagyúr
válasz frankdelgado #2076 üzenetére
Amik termelik a zsetont folyamatosan azt senki nem szokta magára hagyni ,szóval ez nem ubi sajátosság
Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
Lassan indul az új TV beszerző projekt is, és szinte azonnal belefutottam az első problémába. Mi a helyzet a 2.1-es HDMI szabvánnyal, szükséges lesz ez az új konzolokhoz? Mert az a típus (Samsung) amit kinéztem, nem tudja még. Az új LG OLED tévék már tudják, de azok HDR-ben komoly visszalépést jelentenének nekem - szval annyira nem erőltetném a váltást.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz bulikavagyok #2078 üzenetére
Nem tudni. Biztos, hogy támogatni fogják a 2.1-et szerintem, a kérdés, hogy kell-e egyáltalán 2160p@60 feletti sávszél.
Lesz-e egyáltalán ekkora felbontáson 120Hz-et támogató játék?¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
Elvileg az Ori 4K@120 lesz, így ha csak ez az 1 jàték lesz ilyen, akkor is kell bele az új csatlakozó.
Egyébként hova ez a sietség a nagy TV vàsàrlàs miatt? Megveszed a nextgen gépet, és amikor lesz hozzà megfelelő TV vàltasz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NoOne1976
őstag
válasz bulikavagyok #2080 üzenetére
El tudod képzelni, hogy 4k 120hz lesz az átlagos gamek tudása? Én kizártnak tartom, miközben most a 30fps-sel is szenvednek. 8k-ról meg már nem is beszélve. Persze egy 2023-ban érkező frissített gép már érdekesebb lehet.
Ettől függetlenül, ha a tv tud valamit, amire még nincs is szükség, nem baj. De emiatt én tuti nem cserélnék. -
nagyúr
-
keIdor
titán
-
NoOne1976
őstag
válasz bulikavagyok #2083 üzenetére
Ha amúgy is váltanál és árban belefér, akkor hdmi 2.1-es kell.
-
nagyúr
válasz NoOne1976 #2085 üzenetére
Naja, csakhogy nekem inkább a QLED felé húz a szívem, amiből viszont csak a kilences széria ismeri ezt a szabványt. Azért viszont nem szívesen adnék ki közel 1 millát. Szval vagy a jelenlegi LG OLED-ek jöhetnek szóba, vagy a következő generációs QLED-ek - ami szerintem kb az új konzolokkal egyidőben lesznek bemutatva. Day-1 meg nem szívesen válogatnék ezekből "teli áron"... Szval ez a HDMI szabvány eléggé bekorlátozza most a lehetőségeimet.
-
őstag
válasz bulikavagyok #2078 üzenetére
"HDR-ben komoly visszalépést jelentenének nekem"
Ezt hogy érted? Nem olyan jó az oled hdr-ben, mint a nem-oled?
-
keIdor
titán
válasz bulikavagyok #2086 üzenetére
Akkor szerintem várj, még 10 hónap mire valamelyik konzol kijön és ki tudja a koronavírus miatt lesz-e bármi késés.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz Benoe77 #2087 üzenetére
Elvileg a jóval alacsonyabb fényerő miatt HDR-ben jobb az LCD. De épp az előbb cáfoltak rá erre az OLED topikban, szval nem biztos, h ez ennyire egyértelmű. Én úgy emlékszem, h régen úgy szólt a fáma, h 1000 nites fényerő alatt nincs "normális" HDR. Nekem a mostani Samu tévém 1200 nitet tud, viszont azok közül az LG-k közül amik szóba jöhetnek nálam a jobbik sem tud többet 800-nál. Ezért gondoltam, h jelentős visszalépésnek élném meg a váltást, de most elég rendesen elbizonytalanítottak.
keldorpapa88: Igen. Csak olyan jó lett volna most kinézni a megfelelő tévét, és nyáron vagy maximum ősz elejéig megvenni egy jó akcióban féláron!
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz bulikavagyok #2086 üzenetére
A mostani 9-es oledekkel mi a gond vagy miért nem szeretnéd és inkább Samu?
Közben látom, írtad. Nekem C8-as van, nagyon meg vagyok vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz bulikavagyok #2089 üzenetére
"Elvileg a jóval alacsonyabb fényerő miatt HDR-ben jobb az LCD."
Mivan?
Azért kicsi és puha, hogy ne fájjon?Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
nagyúr
válasz Carlos Padre #2091 üzenetére
Félreérhetően fogalmaztam - vagy rosszul. Az OLED jóval alacsonyabb fényereje miatt jobb (lehet) az LCD. De ezt a mellékelt táblázat egyértelműsíti.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Sötét vagy "félsötét" szobában OLED, nappali fénynél QLED. Ezt mondják.
Nekem nagyon tetszik az OLED feketéje, valamint úgyis besötétítek mindig redőnnyel, szóval nekem ezért előbbi lett, de már tavaly nyáron.Egyébként 1200nit tényleg csak nappali fénynél kell, sötétben szerintem kiégeti a retinát.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hombre[EU]
veterán
HDR szempontjából a peak brightness majdnem semmit sem jelent, kicsit részletesebb történet. Ami szerintem a legfontosabb az,hogy az lcd backlight control kis zónákban sosem lesz olyan jó mint az oled. Lehet bármilyen hypersuper ai assisted bs
Life, Uh, Finds A Way
-
őstag
displayHDR 600-as monitorom van, mar felhomalyban megvakulok tole HDR modban is.
Este sotetben csak ECO modban tudom hasznalni, különben kiegeti a retinamat.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz frankdelgado #2076 üzenetére
Azt a tyúkot aki megbízhatóan adja a tojást te levágnád egy tányér nokidlis pörkölt reményében?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
Na erről sem hallottam még. Én projektoroztam évekig, és nagyrészt pont emiatt a kompromisszum váltottam vissza tévére. Nem szeretem a besötétített helységeket. Oké, mondjuk az OLED estében nyilván közel sem akkora hátrány a nappali fény.
hombre[EU]: Szerintem HDR-nél számít azért. Vagyis pont, h ott számít igazán. De nem vagyok szakértője a témának.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
A hdr lényege a sokkal nagyobb kontraszt a kép legsötétebb és legvilágosabb része között. Elōállíthatsz 2000cd/m2-t is,ha az ócska local dimming miatt "növeled" a feketét is. Az olednek nem kell hozzá ekkora fényerōsség,mert képes tökéletes sötétet elōállítani. Most nem konkrét típusról vagy márkákról van szó, hanem a technológiáról. Nincs ilyen,hogy 1000nit kell a hdrhez...de ami a legfontosabb (és nem konrétan hdr),hogy az lcd nem tud olyan részletességet,mint egy oled [link]
Ha már ez a téma gondoltam érdekelne ez isLife, Uh, Finds A Way
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #2098 üzenetére
Érdekel, köszi! Egyébként már kezdem pedzegetni a témát! És egyre jobban kezdek megbarátkozni a váltás gondolatával. Bár igazából eddig sem volt bajom az OLED-del, sőt! Lassan már 10 éve csak OLED kijelzős telókat használok - a legnagyobb megelégedéssel.
Plusz most olvastam a 2020-as LG-kről, a HGiG Mode eléggé kíváncsivá tett. Nem tudom, h azzal kapcsolatban mire számítsak, de izgalmasan hangzik. Persze később simán kiderülhet, h ez is csak egy parasztvakító opció. De mindenesetre most úgy tűnik, h a legjobb gamer tévék idén az LG OLED-ek lehetnek.Amúgy az "1000 nit alatt nincs rendes HDR" kijelentés LCD kijelzőknél szerintem megállja a helyét! Az OLED-eknél ezek szerint nem.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #2094 üzenetére
Vannak már duplapaneles szendvics lcd-k, amik a háttérfényre fullhd, vagy akár 4K felbontást tudnak (Hisense ULED XD, Panasonic MegaCon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest