- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Def26
félisten
csak magam nevében tudok nyilatkozni, én pár éve kicsit jobban elkezdtem odafigyelni a környezetszennyezésre (saját és családomra). Nem az anyagi része zavar, de ha csak 1 millió gép fogyaszt 75W -al levesebbet, már nagyon sokat tettek azért, hogy a magmafajta fejet hajtson előttük.
Tudom, hogy jelenleg ez sokatokban kelt még "hagyjuk már" meg "mifasznak" ezen lovagolni gondolatokat. Én most kicsit ebbe az irányba megyek és próbálom erre rávenni a környezetembe élőket is.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gduck
addikt
Valamelyik cikkben azt olvastam, hogy a régi perifériákkal is kompatibilis lesz. Én nem hiszem, de milyen jó lenne...
-
vonSux
őstag
Had írjak egy példát; bp-en rohadt sokan járnak nagyfogyasztású, nagy energia igényű kocsival (pl én is). Ha holnap az lenne a közmegegyezés, hogy mindenki járjon szerényebb felszereltségű és kevésbé komfortos kocsival, cserébe jobb lesz a levegő, nem hőbörögnék, lemondanék a plusz kényelemről (pedig szeretem) és váltanék.
Ettől teljes mértékben megoldódna a város környezeti terhelése? Nem. De ez egy szemlélet. Olyasmi, hogy nem akkor kezded oltani a házat, amikor már csak a hamu van. Bocs az offért. -
hombre[EU]
veterán
Mondom,hogy navi10 lesz csak lehet kap pár featuret az rdna2-es vga-ból az amd nem létezō highend gpu-ját belerakják egy cost-effective konzolba meg mellé csapnak egy belépō szintū lefújtott cpu-t érted hol a baj,ugye?
Mit kommunikált a MS? “So when we do the math, we’re over eight times the GPU power of the Xbox One, and two times what an Xbox One X is.” az egy megemelt órajelū one x gpu (paraméterek) az új architektúrán.Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
Akkor dobni kell ezt a hobbit, és ennyi. Van ezer másik, amelyiknek nulla az elektromos energiaigénye. Ez a szórakozási forma nem összeegyeztethető ezekkel az elvekkel. Ezt az emberek benga nagy tévéken, nagy hifivel nyomják. Pláne gáz ezt összevetni egy generációváltással, ami egy halom új energiazabáló üzem beindítását jelenti. És majd mégtöbb energiát jelent az új játékok megjelenése, stbstb.
Ha valakinek ez ellenkezik az elveivel, annak nem tudom miért a gép fogyasztása a szempont elsősorban. Ez ilyen látens zöldeskedés. Olyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy ő csak napi 3 szál cigit szív, tehát nem dohányos. Ez nem olyan, hogy mosógépből az energiatakarékosat vesszük, merthármert. Mosni kell. Konzolon játszani nem.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Környezeti témával fáradjatok az OFF topikokba vagy a megfelelő helyre. Köszi
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
Ha nagyot akar villantani az MS, akkor az xboxnak erősebbnek, ugyanakkor olcsóbbnak kell lennie az új psnél, és mellé egy rakat új ex cím is kell, lehetőleg induláskor, ééés a hálózatuk is fejleszteni kell, hogy ne sz*rja össze magát az xcoludtól...na meg persze még több címet behozni game passba...erre mennyi az esély?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #1170 üzenetére
olvastad az eurogamer forrásos cikkemet amit linkeltem?
gyerek ugyanis eurogamer adatok alapján csinálta a képet.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
válasz mike1334 #1171 üzenetére
A fanok gondolom majd előhúzzák a jokert. MS -nek sok pénze van. Egyébként ezt gondolom én is, majd behúzzák ezeket a hiányosságokat izomból/tőkéből. Kérdés, meddig lehet ezt eljátszani.
szerk. mondtam én.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
Te tudod milyen az anyagi helyzete az xbox részlegnek? Mert csak azzal gazdálkodhatnak ugye, az csak a laikus fejekben él, hogy a Microsoft összes pénze és erőforrása a rendelkezésükre áll. Egy részvénytársaság nem így működik, nézzétek már utána végre.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1176 üzenetére
A telefonos részlegük mégis szàmolatlanul ölte a pénzt a W10Mobilba.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Def26
félisten
nem, nem ölte. pl. az új rendszer (wp8) után élből hagyta veszni az only wp7 telókat, majd ez lett a wp10 -nél is. Se app, se support se semmi. Szépen folyamatosan zárták el a csapokat, és kivéreztették a rendszert.
-
pzstm
titán
válasz Carlos Padre #1179 üzenetére
valóban, arról emlékeim szerint a videóban Richard beszélt, de hogy nyilván meg kell várni a végét.
Csak az alapján hogy jelenleg is X-be 12-t raktak a PS4 Pro 8-al szemben.
Inkább úgy mondanám, hogy valóságot is tartalmaz(hat) a kép akkor
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
nem szeretnéd Te tudni azt az összeget amit fejlesztőknek adtak/akartak adni az appok átírására
de ez borzasztó Off topik, várjuk inkább E3-at
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Ötletelgetés, képzelgés, wannabe insiderkedés, csodavárás, majd magyarázkodás a tények megismerése után. A generációváltás kötelező kellékei és menetrendje
-
Carlos Padre
veterán
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1185 üzenetére
Annak ellenére ölték a pénzt bele, hogy veszteséges volt évekig. Ha ott ment a Boxnàl is megoldjàk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
és lehozták anno azt a leaket is,hogy a durango devkitben intel cpu meg nvidia gpu van nem jelent semmit,ōk is csak spekulálnak egy github leak alapján ami a legjobb esetben egy belsōs amd teszt valamirōl, vagy simám fake. Akkor sem lepōdnék meg,ha az egyik paraméter sem egyezne a végleges verzióval
az a gyerek meg meg a wcctf youtuber verziója only xboxra szakosodva egy resetera-s hasraütésbōl is képes 10perces videót készíteniLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Hardware téren simán benne van,hogy egy mackósabb gépet hoznak,mint a ps (a design is errōl árulkodik). Ha ez a helyzet akkor meg felesleges alá menni árban, aki erōt szeretne thirdpartykhoz az megveszi,ha drágább is.
A gamepass érdekes lehet,ha megegyeznek pár kiadóval,hogy a nextgen játékaik viszonylag gyorsan (3-6hónap) elérhetōek legyenek benne. Akár gamepass exkluzív mmo vagy GaaS játékokat is eltudok képzelni, ezzel lehetne mit kezdeniLife, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
2020-ra több exkluzív címet jelentettek eddig be mint amennyi az elmúlt három évben összesen megjelent. Talán ebben fejlődik a dolog.
Ami a technikai vs. ötletelést illeti: a legjobb dolog ebben hogy arról tudok beszélgetni hogy mi lehet, hol a maximum, hol a minimum - de ahogy a legtöbb hardver esetében itt is az ár/érték arány fog számítani nekem. És én aki ebben totál laikus vagyok, nem a "számokat" és az egyebeket találom értéknek, hanem a lehetséges tartalmat és szolgáltatásokat ill. megjelenés után hogy minden jól fog-e futni. Addig olvaslak titeket
De legalább a kevés kivételtől eltekintve hasznos hozzászólásokat olvasok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gduck
addikt
válasz l.skywalker #1193 üzenetére
Hát akkor eléggé félreérthető volt a cikk Mert abban azt taglalták, hogy minden xbox játékot tud majd futtatni, classic-tól kezdve (persze amit majd beraknak bc-be) És utána írták, hogy a régi perifériákkal is kompatibilis lesz. Túl szép is lett volna
Ez meg ne is haragudjatok, de ez megint "marketing vicc" kategória. Lájkolom az MS-t, de ne reklámozzák már ezt, ha "veszek egy új PC-t, akkor nem kell új billentyűzetet vennem", egy eget rengető dolognak
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz l.skywalker #1197 üzenetére
Nem vagytok hülyék , örülök hogy itt vagytok a fórumban
Csak a megcsillant reménysugár után, rossz csalódni
-
l.skywalker
Topikgazda
Te is jó, hogy itt vagy
Az is nagy dolog, hogy minden One-os kiegészítővel és szoftverrel kompatibilis lesz. Így is lesz olyan Classic cím, ami futni fog rajta.
És ez másnak lehet, hogy nem, de nekem nagyon sokat számít.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
hivatalos angol forrást kell olvasni
One of the things we’re most proud of with Xbox Series X is the promise we’re delivering to our fans who have and continue to invest with Xbox. Thanks to backward compatibility, you can expect your gaming legacy, thousands of your favorite games across four generations of gaming, all your Xbox One gaming accessories, and industry-leading services like Xbox Game Pass to be available when you power on your Xbox Series X in Holiday 2020.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest