Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz bLaCkDoGoNe #210681 üzenetére
Nekem sem volt gondom velük még. Eddig 2 kontrollert és egy All Digital gépet gariztattam. Az tűnt fel, hogy a kontrollereknél kb 2 hét volt, amíg visszakaptam, a gépnél meg csak 1 hét. Na, hogy ez mitől függ, azt passzolom. Viszont nekem is 1 órás időintervallumot adtak meg, de nekem igazából mindegy. Munkahelyemre kértem a szállítást.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Beniii06
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #210681 üzenetére
Érdekes, amikor nekem szállítottak amazonról vásárolt csomagomat, akkor 1 órás intervallummal megírták 2 nappal előtte, hogy akkor fogják hozni és akkor is hozták + fél órával előtte mobilon is szóltak ahogy kell(jöhetnek-e), nem úgy hogy beállít a kapuba és rátenyerel a dudára, mint a legtöbb helyen szokás. Lehet az email értelmezése során user error lépett fel.
"Got any other secret weapons?"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.