- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Ubiquiti hálózati eszközök
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux Mint
- Microsoft Excel topic
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Béta iOS-t használók topikja
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
válasz
FollowTheORI #207477 üzenetére
Minden úgy van ahogy a One S is mukodott két évig hibàtlan. Nyomtam sokaig mindkettőn a gombot, kontin és a boxon is. Egyik sem kezdett el villogni. A 3. kontit vezetekkel dugtam rà, azt sem ismerte fel, be se kapcsolt. Billentyűzetet is ràdugtam, azt sem ismerte fel. Aztàn eltelik egy kis idő és minden elkezd műkődni. Ma egész nap ment a gép kelisebb nagyob megszakitasokkal. Letoltogettem, stb. De minden mukodott frankon egész nap. Am külső vinyo van, de a gép alatt a szekrényben, one s-nél is így volt. Router a gép mellett egy méterre szekrény van köztük. Meg ugye a One S sem sírt emiatt. Most lefrissitettem az új kontrollert, de a másik kettő màr updatelt volt és azok sem működtek. Most restartoltam a rendszert. Kivàncsian vàrom mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Könyvajánló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Ringfit Adventure
- Steam deck OLED 1tb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest