Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
Apropó skip gomb... A végtelenül elhúzott üres fecsegés akkor valami kínai kulturális dolog lehet?
A genshin/hoyo játékoknál is ez van, skip gomb viszont nincsen, így bemagyaráztam magamnak, hogy biztos valami engagement metrikát akarnak növelni azzal, hogy 4000 óra végigkattintani a küldetéseket.... Ez az elmélet itt viszont a skip gomb meglétével már nem állja meg a helyét, szóval ötleteket kérek.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
veterán
Na, tegnap meg ma reggel pár óra farmolás után, rollról rollra fedezve fel a világot és szedve ki belőle az utolsó
primogemet(még nem jegyeztem meg itt hogy hívjákot), de csak kiesett nekem is. Ugyanakkor agyzsibbasztó volt, szóval jót is fog tenni az 1-2 hét kényszerszünet a géptől.D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
veterán
Youhu nekem is kiesett, de nem tudom mit kezdjek vele (is) egyelőre.
Feltételezem a későbbiekben lesz több szükségem healer(ek?)re? Egyelőre nem nagyon, erre megkapom az összes healert, hogy üljenek a kispadon.
Az igazi eszeveszett farmolás most fog majd jönni, 20 roll egy hét alatt. Utána sajnos hetekig nem leszek gépközelben...
-
nonsen5e
veterán
Megint 60-as pityn vagyok, csak már két 5*-os healerrel...
-
nonsen5e
veterán
Yay!
Hát a ráfekvés az eléggé kérdéses, de meglátjuk mennyire van időm. Tegnap sikerült összeszedni vagy 2000-et 1-2 óra alatt, mondjuk mail ajándékokkal meg mindennel együtt.
Ha most az elsődleges cél az astrite gyűjtés, akkor exploration, side questek, vagy main questek legyen az elsődleges prió, vagy kb. ekvivalens? Azt néztem itt talán rövidebbek a main questek a genshinhez képest, és ahhoz képest egész jól adja a cuccot.
-
nonsen5e
veterán
Pár hónapja játszottam 1-2 hetet, de elég hamar ráuntam a játékra. Viszont hasonlóan a Genshin és a Star railhez (elsőre pár órán belül otthagytam mindkettőt, azóta meg túl sok időt öltem mindkettőbe), úgy tűnik ez is csak másodjára klikkelt, és egész funnak tűnik egyelőre.
Na a lényeg, hogy progressben még sehol nem tartok, level 10 (amiből 5 tegnap óta lett meg), stb. 60-as pityn vagyok, van egyelőre 20 rollom, mennyire lehetetlen rossz esetben mégegyszer ennyi rollt összegyűjteni az őrült(?) virágos csajra aki jön egy héten belül?
Láttam róla random videót, és rögtön tudtam, hogy kell, s emiatt próbáltam ki újra most a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby elektronika
- Bundle topik
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest