Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    Srácok én ma korábban hazajöttem mert holnap maradnék kinn tovább.
    De basszus, ma nagyon kevesen voltak! Remélem holnap sokan lesznek, végül is tavaly én sem voltam kinn szombaton, csak vasárnap!
    Nagyon jó idő volt, pedig azt hittem hűvösebb lesz. Igaz, a hűvösebb-esősebb idő az holnap délután jön csak.

    WTCC időmérőn azt vettem észre, hogy a 3 Chevy közül csak Menu-nek voltak konzisztens stabil féktávjai a célegyenes végén, Muller és Huff is hibázgatott a féktávon, többször is lecsúsztak róla. Ebből persze sok következtetést nem tudok levonni, de tavaly Menu állt itt dobogón ugye. A Ford-osok megint kihasználták a rázóköveket, legalábbis első kanyarban Chilton vagy Nash láttam úgy kanyarodott hogy egy ideig 2 kereke a levegőben volt. :D Egyébként nagyon látni hogy más-más íveket használnak a versenyzők az 1. kanyarban. Coronel-t is sajnálom, meg Wébert is, sajnos nem hallottam a Lotusok közben az interjút, de jól hallottam hogy Wébernél a használt gumik maradtak fenn és azért nem volt elég jó tempója?

    A Lotus Ladies Cup-on a 2. körben célegyenes végén a csattanás elég durva volt. :F Itt nem hallottam megelőző gumicsikorgást mint tavaly a Norbi-féle ütközésnél, olyan mintha fék nélkül szállt volna bele Kőváry Anettbe, nagyon nagy tempókülönbség volt köztük, műszaki hibára gondolok, vagy esetleg nagyon elmérte esetleg egy táblányival a féktávot a hölgy? :F Bús Edina ismét nagyon szép tempót autózott, de aki mögötte loholt, az is (nem jut eszembe a neve). Adtak-kaptak egymásnak. :D

    Holnap lesz az igazi race day, egész nap kinn leszünk, de már a mai nap is rádöbbentett ismét, hogy milyen kár hogy szimezés közben nem jönnek át úgy az élmények, a hangok meg a szagok. Remélem holnap nem lesz sokkal hidegebb, egy kis eső jöhet!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák