Hirdetés
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #45018 üzenetére
Kicsit elővettem az ST-I-et, a sok lightozás-medezés közepette nagyon leálltam minden más ág húzásával... ...hogy ez a Grille milyen alap átütéssel rendelkezik?! Olyan lapos szögben álltam ki, hogy azt gondoltam autobounce lesz minden engem érő lövés, pattogtak is rólam rendesen, aztán odajön ez a dög, és simán beüt... Többször is, amikor mások pattogtak rólam, ő bevitt... Elég komoly gép... (wotinfon a sok gyík hogy szidta a WG-t, amikor kikerültek a statjai a gépnek, pedig már akkor látszott, hogy brutál gép lesz...)
Öröm a ürömben, hogy két körrel később meglett az ász az ST-vel, Highwayen egy T10 csata végét hoztam le (pár máaodperc volt csak vissza), bár semmi nagy művészet nem volt benne, nem is értem mire kaptam 1100+ xp-t... De mindegy, ott az M-betű, a többi nem izgat.
Nagyon gyenge a statom vele, pedig irtó jó gép. Sajna mostanában csak a mozgékonyabb gépekkel játszottam, így ha néha gurultam vele, az gyors garázsmenet volt... Ha sokat játszok egy típussal(osztállyal), akkor "elfelejtek" játszani másokkal. Szóval most azt tervezem, hogy a lightokat félreteszem egy időre és nekiesek az ST-nek, hagy gyűljön csak az xp rajta... Karácsonyra tervezném begurítani az első tízes gépeket a garázsba (13k csata után lassan ideje), de még mindig félek, hogy kevés leszek T10-be, pedig nyakamon már a T62, aztán itt az IS-4 sincs messze, T57...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows XP
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Suzuki topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Spectre Divide - Befellegzett a játéknak, lekapcsolják a szervereket
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest