- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Sweet.tv - internetes TV
- VoIP telefonálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- TP-LINK routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grex4
aktív tag
Nincs kedvem visszakeresni honnan emlékeztem rá de ha rosszul emlékszem akkor bocsánat a szakaszos winrate-el kapcsolatban.
Igen, igazad van abban amit leírtál, ezért van neked mindig igazad, mert nem arra válaszolsz amit írok.
Nagy számok törvénye alapján lehetsz legalul, legfelül és középen ugye ha random ugyanannyiszor. Így mégis 45% körűlről indulsz akármit is rontasz el és akárhányszor. Tényeket nem lehet felhozni mert sose teszik közzé a statisztikákat (nem véletlen), ha mégis megtennék látszana minden. Sértődött meg sose szoktam lenni és nem is leszek mert kinőttem már rég. Egyszerűen rámutattam hogy akármit is mondok nem véleményként lesz felfogva, hanem 15 éves trollkodó "rinyagép"-ként.vhw részemről lezárva, tekintsd tágytalannak az eszmefuttatásaimat ezentúl, töltsd el hasznosabban az erre szánt időt.
Stauffenberg: Szóval nem állítottam hogy kereskedelmi diplomám van, fogalmam sincs mi van a háttérben ezért írtamhogy "egyszerűbb arra gondolni" de lehet bármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Yettel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Androidos fejegységek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest