-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
h1mpi #128986 üzenetére
Akkor úgy látszik, hogy csak én vagyok peches, mert nekem egy szerencsekerék az arty. Az esetek többségébe mellé lövök és persze teljesen össze vagyok szűkülve az ellenfélre....
Van egy 10es német (legnagyobb hulladék arty) és egy 10es francia táras és egyszerűen nem juttok tovább obj260 küldetésekbe... Röhejes, mert van még 6 küldetésem artyba a maradék 4 tank típusnál nincsen ennyi összesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Renault, Dacia topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest