Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MONKESZ
csendes tag
Re!
Újra itt.
Látom ez a fórum döglött, de ha esetleg valaki járna erre, megírhatná nekem hogy vannak-e magyar szerverek legalább, vagy valamilyen módon lehetséges-e honfitársaimmal multizni? -
MONKESZ
csendes tag
Sziasztok!
Van a WIC-ben szabadon választható küldetés?Úgy értem skirmish szerűség, amiben beállíthatok mapot, bot ellenfeleket, ilyesmi.Végigtoltam és nagyon tettszik, csak rövid volt meg könnyű (pedig legnehezebb szinten toltam).
Plusz láttam még gamplay videókon atomfegyvert, illetve egyéb nyalánkságokat, amikkel a kampány során nem találkoztam. Vagy ezek csak multiban elérhetőek?
Visszatérve az eredeti kérdésemhez, van benne egy olyan menüpont hogy egyedi küldetés, de ha belelépek akkor kiad egy táblázatot ahol többek között van olyen sor is hogy map, meg cpu, stb, csak éppen mind üres, és nem is tudok semmit hozzáadni, illetve küldetést produkálni.
Pls. help meee!! -
Dr. Romano
veterán
Szevasztok!
Én most kezdtem el a játékot, egyelőre bejön
Azonban egy technikai észrevétel: a játék kajálja a procit. Az én konfigomon 1024-ben Vista alatt VeryHigh (DX10) beállításoknál 2GHz alap órajelen átlag 14 FPS-t produkál. 3GHz-re húzva a procit az FPS szám megduplázódik 31 lesz belőle (50%-os tuning 100%-os többletet dob)!! Azonban a itt még húzok a vga-n az semmit sem használ a sebességben. Tehát egy jó erős proci ajánlott a cucchoz.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
aleister
veterán
Köszi a válaszokat!
Időközben megtaláltam a játékokkal általánosan foglalkozó topicot is.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Tudnátok olyan játék címeket felsorolni (lehetőleg 2006-2009 közöttieket), amikben beépített benchmark van? Úgy mint a CoH és a World in Conflict grafikai beállításain belül.
Bocsi az offért, de nem találtam más, általános topicot erre, s gondoltam ti -mint a játék ismerői- legalább tudjátok, hogy mire gondolok.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Djuree
félisten
na én most próbáltam ki a gémet. nagyon jónak néz ki. ez az én játékom. mekkora idióta voltam hogy nem próbáltam ki hamarabb
anno ground control 1 bejött, a 2 már nem
nemsoká szovjet assault
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Ferdzsoo
addikt
Nagyon furcsa multiban, hogy nem a rush-ról szól az egész, hanem meg kell válogatnod milyen egységeket szállítatsz le, alig lehet pár unitod, iszonyat a taktikán van a hangsúly, nemtom hogy jön össze egyeseknek annyi taktikai pont 20 perc alatt hogy atomot is hívhatnak, nekem jó ha 50-60 összejön úgy hogy közben semmit sem hívok!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Nah végigtoltam a gémet! Nagyon tetszett, iszonyat sztorit csináltak neki!
Esküszöm WIC forever!
Belekóstoltam a multiba, hát nem egyszerű, kicsit durván tolják egyesek!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Nagyon teccik a történet is, nemtudom volt e valaha ilyen stratgiai játék aminek ennyirre megcsinált története lett volna.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
Ferdzsoo
addikt
Én most kezdtem, el, nekem is nagyon bejön, ilyen abbahagyhatatlan fílingje van. Már vissza is mentem az időbe, remélem ez a rész is legalább olyan jó mint az előző.
Szerintem a mai gépekhez nincs is nagy gépigénye, nálam fullon, igaz XP-alatt de egyáltalán nem akad...
Amúgy bűdület hogy ilyen grafikával én stratégiai játékot még nem láttam. Isszonyatosan ki vanna dolgozva az egységek. Bámulatos."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
VinoRosso
veterán
Csöcs!
Van egy kis gondom a gammával. Nem indul Az OS Vista x64. Dupla klikk az ikonra, tölt valamit, teker a kis kék köröcske, alul a tálcán megjelenik a WiC és mintha indulna és utána semmi. Megnéztem process explorerből, ott is ugyanez látszik, elidnul a WiC folymata, aztán mikor váltania kéne a felbontást terminál. Futattam különböző kompatibilitási módokban, ezekben csak annyi történtik, hogy még plusszban megtörténik a felbontás váltása egy ilyen kockamintás animációval(nem tudom lehet hogy igy indul a game még nem játszottam vele) , aztán sötét képernyő és vissza az asztalra. Valaki valami 5let? Thnx!
-
janeko
őstag
Sziasztok, sikerült kevesebb mint 2 nap alatt kijátszani, nekem a magyar verzio van meg, nagyon tetszet benne, hogy a küldetés elött ment alul a szöveg.. jobban lehet érteni, hogy miért megyünk vissza az idöbe stb.. csak egy baj volt vele, mégpedig az, hogy nagyon rövid
-
Sish
tag
Sziasztok!
Multiba hogy lehet játszani? (nem eredeti játékkal) Sehogy?Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket!
-
tomi_mod
aktív tag
Nálam -honosított változat- installnál válaszható ki a nyelvezet utána gaméból már nem tudom állítani tehát elképzelhető, hogy egyedi különálló fileokat tesz fel amik mozgathatók...
Egyébként sokat nem jelent, online amúgy is bugos volt a magyar változat, amit lehet már a patchek javítottak, de...kit érdekel
Holnapra megkukkantom a fileokat, ha van valami értékelhető írok... -
MaciG
addikt
üdv.
Valahogy az angol játékba nem lehet "beleimportálni" a magyar nyelvet?
BANZAII
-
tomi_mod
aktív tag
Üdv!
Jóideje nem láttam a töltőképernyőt -Cod4...cod4
...3 frissítést is le kellett húznom mire multiba tudtam volna lépni, de aztán a következő fogadott...
Nincs meg ez meg az a map, nézzek utána massgate-n.
Furcsa volt, hogy nem tölti automatik mint eddig, hanem csak dob egy linket...megnéztem utána én is dobtam.Számszerüleg vagy 8x pálya -a pályakészítés versenyről.
Vazz most szedjem le az összeset? -
bandiras2
senior tag
Jelentem jelen!
Anno a demo után eldöntöttem hogy ez nekem kelleni fog. Aztán mikor megláttam hogy 4000 HUF azonnal fizettem is. EZT nevezem árpolitikának. Nem adok ki 10+KHUF egy játékért, de 4000-ret bármikor!!!
Iszonyat naaaaagy volt mikor először beleugrottam egy 16 player térképbe a tundrán. Azóta is folyamatosan. Még neki sem álltam a single-nek... Mejd egyszer talán...A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Vicoo
senior tag
HELP!
A Pine Valley küldetésben állandóan vesztek amikor a az ágyúkat kellene használnom,pedig a három pontra célzok...Hová kell irányítanom őket?
-
mad1
veterán
itt is az n vidia a nyero,de amennyivel dragabb ...nem eri meg ..
Ne szemetelj ! = Steam
-
[HUN]Tyson
senior tag
Na elkezdtem játszani!
7600GST alapon, 1280x1024-ben is szépen elmegy, ha sok a füst meg a tűz, akkor kicsit beszaggat.
Ami nem tetszik a játékban, hogy piszok pörgős. Csak kapkodom a fejem, nincs idő kitalálni, hogy mit hova volna a legfaszább, csak mindenkit küldök rá az ellenre ezerrel. Merthogy jönnek ezerrel. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz [HUN]Tyson #195 üzenetére
Érdemes mert egy két bug-ot javít. Én annó javítások nélkül játszottam végig.
-
tomi_mod
aktív tag
válasz [HUN]Tyson #192 üzenetére
Én egy gigáról bővítettem 2-re ez sokat javított a játékon.
Nekem egy 4200+X2 7900GS256 2Grammal 13/83 átlag 34 FPS-z hoz normál graf1024 mellett.Sztem normálban Neked is elmegy, próbáld meg ismerőstől elkérni próbára!
Én CD galaxis-tól kaptam és két DVD volt benne két kulccsal...egyik 10 napos, ha haver is magyarban vette kérd el tőle a második diszket meg a key-t és onlineban ki tudod próbálni!T
-
tomi_mod
aktív tag
válasz Darth_Revan #189 üzenetére
Üdv!
Az első pár javításban talán olvastam teljesítménybeli optimalizációt...többiben már nem vettem észre!Én érdekes mód azt vettem észre a game benchmarkjával, hogy very high beállítással 5-6%-al több fps-t jelez (4200+ X2, Gbyte 7900GS256, 2Gram)
Ha jól rémlik 5 patch biztosan volt, ahogy íratm is teljesítényjavulást az utóbbiakban nem nagyon írtak, csak apróbb bugokat javítottak és az egységek tulajdonságait módosítgatták, áruk, látóterük sebzésük stb. ez szinte folyamatosan változott, hogy egyensúly legyen...jah meg multi pályákat lehetett még leszedni.Tomi
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali! A adataimnál lévő konfiggal kb mire számíthatok grafikailag?
-
frájdéj
tag
Hi
ha valaki nyomja multiban vegyen,már fel msn-en (legacy241@hotmail.com) és alapitunk valami magyar klánt vagy ilyesmi
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Hány patch jelent meg eddig a játékhoz? Javítanak a játék teljesítményén (min,átlag és max FPS-en) az eddig megjelent patchek? Ha igen, akkor kb mennyit ? -
Habib[HUN]
senior tag
A neten nehéz jó csapatot kifogni. Viszont ha sikerül, akkor egy álom.
Kedvencem, ha nincs egy légelháritó se, és szerencsétlen harckocsiaim elhullanak két pillanat alatt. Vagy ha csak egy valaki valaki harckocsizó, míg mindenki repked.... mert ugyebár pont foglaláshoz kell a szárazföldi erő. De az nem olyan buli....
Általában kinézek egy harckocsizió csapatot, és a nyakában loholok egy rakás légelhárítóval. Így ő is tud foglalni én meg javítom és támogatom. Most már lassan szerveződik egy kis csapat HDF néven. Próbálunk mi hazaiak összefogni[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Habib[HUN] #186 üzenetére
jó. közbe felfedeztem a few player módot is, ott mindent lehet lekérni. Sajnos itt nemigen lehet botokat magunk mellé állítani (csak 1v1-et tudtam működésre bírni), igaz, a gém nem is az otthoni mókáról szól, de a botok gyakorlásra jók. Ehhez amúgy tényleg igen sok ember és multi kell...erősen elgondolkodtam, h invesztálok eredetire. Néztem ilyen "expert" rep-eket, de csak kevés van.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Habib[HUN] #184 üzenetére
Na, nyomultam még párat otthon, (egyelőre player vs. AI), egyre jobban tetszik. Azért lenne kérdésem:
- Csak nálam van-e, hogy replay-eknél nem látom mind2 fél szemszögéből a pályát/egységeket, csak sajátból? (van-e "see all players" nézet?)
- a hivatalos patch a #003-as (1.003), azonban neten kering 1.004-es is, én ezt használtam; lehet, h rosszat tettem fel?
Amúgy eddig az "air" taktikát/osztályt választottam, hát valóban nem könnyű vele a comm.point foglalás, de gyors a mozgás, nagyon érdekes. Kíváncsian várom, hogyan lehet a többi osztályt használni.
jah, van esetleg 1-2 saját replay online játékról?▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Habib[HUN] #182 üzenetére
Sajnos az RTS jellegű játékok hazánkban (sem) igen pörögnek, mert - valljuk be - ezeket sokkal nehezebb (jól) játszani, mint a lövöldözős fps-eket. Én tegnap végre felfedeztem magamnak ezt a game-et, és, (így 1-2 óra játék után is) azt kell mondjam, igen nagyon szép, valamint (úgy tűnik!) stratégilailag sem lapos. Asszem jó pár LAN-os mókának nézek elébe a közelgő szünetben...
Néha szomorú vagyok, h pl. a C&C kiemelt téma, Supreme Comm. is agyoncizellált, közbe pedig ilyenek, mint EZ + pl. a Comapny of Heroes csöndben lappangnak a sok szemét alatt (bocs, kicsit elragadtatam magam )▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
feka007
veterán
Miért fagy le egyedül ez a gém 2 percen belül, amint elkezdek játszani? Elején nem csinált ilyet, aztán most megint elővettem és kékhalállal kifagy...Találkozott már vki ilyennel? Én a driverre gyanakszom.
-
tomi_mod
aktív tag
Üdv!
Az előző hozzászólókkal ellentétben én még a single részt nem játszottam le, sőt még el sem kezdtem...
Az igazság az, hogy a GS előző számának melléklete tartalmazta a multi teljes verzióját, amihez adtak egy 10 napos key-t.
Annyira megtetszett, hogy közel egy hete boldog tulaja lettem a játéknakLehet már írták páran -de néhány jótanács:
-a multi játékhoz eléggé javallott az angol verziót feltenni, és természetesen patch-elni, magyar verzióval rendszeres a fagyás
-online játékhoz, majdnemhogy a beállított grafikától függetlenül 2 gb-ram a célszerű, nagyon zavaró egy termetes pályát folyamtos swap-pel tisztogatni
-tapasztaljátok ki a pályákat mikor milyen egységgel lehet a legjobban nyomulni -sok pályán a gyalogsággal is tarolni lehet
...Ha valaki tud magyar szervert, ide beírhatná! KÖSZI!
-
AMD Power
titán
31 pontot kaptam a játék tesztjében. Ez jó vagy rossz?
-
Narim
tag
Hello!
Tudna valaki válaszolni arra a kérdésre, hogy LAN-on játszva csak a játékosok vannak a pályán, vagy a gép is játszik? Mert mi 3-an játszanánk haverokkal LAN-on, de ennek ugye csak akkor van értelme, ha a gép is játszik ellenünk...
Köszönöm.
-
Dízeles
aktív tag
Hali
Yes-yes az ominózus pálya letudva!
Kösz !
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
Dízeles
aktív tag
Tisztelt uraim köszönöm a taktikai tanácsokat!!!!!!!!!!!!!
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
Tuco Ramirez
őstag
Én is szívtam azzal a pályával. Végül a harci helikoterekre gyúrtam rá, gyorsan odaérnek ahol baj van és korrektül rendet is raknak. Azért néhány földi egység is kell és javítóegység a helikopterek kipofozásához. A falut addig kell dózerolni tüzérséggel és miegymással, amíg kő kövön nem marad, aztán egy nagy roham és kezit csókolom.
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Xelloss
tag
válasz Habib[HUN] #171 üzenetére
Hát azért nem egy tankal hanem kicsit többel mer 3 pontot kell biztostani meg folyamatosan jön az ellen valahonnan... Pl a tengerfelöl a szállitó járművek..
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Dízeles
aktív tag
válasz bagyulajuve #169 üzenetére
HY .kösz
Tehát védjem a két ASM -et és kezdjem zúzni a kikötőőt?
yáy húzós.
HaliHa a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
Dízeles
aktív tag
Hali fórumozok.
Pár napja játszom a w.i.c.-t.De ma elakadtam Azon a pályán amit úgy kezdödik ,hogy el kell pusztítani a parton levö . 3db AA emplacments-t 4db PCA -val és tank elhárítós egységekkel.
Eddig oké .Azután meg kell védeni az 2db ASM launcherst. Oké .Az idö visszaszámlálásnak vége . Foglaljam el a kikötöt de ha ott hagyom a ASM -ket Elpusztulnak efeled Ha pedig megvédem mindkettőt soha nincs vége a pályának.
Kérdésem , mit tegyek!?Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz Tuco Ramirez #163 üzenetére
Látod én előszeretettel alkalmaztam gyalogságot.
Ahol épületek voltak vagy erdő, ott egy orosz harckocsi sem jutott át. A harckocsi elháratók iszonyatos puszítást képesek végezni. Persze támasához nem igazán erőltettem a dolgot, oda nem az való. Viszont elég sok küldetést úgy vittem végig, hogy gyakorlatilag 2 apc-t leszámítva csak gyalogosaim voltak. A gyors páncélozott járművek jók voltak "tűzoltásra" gyorsreagálású csapatoknak ideálisak. Viszont az orosz hordákat feltartani jobbak a gyalogosok. Minimális veszteséggel írtottak. Mondjuk az utolsó küldiben csak nehéz harckocsim volt, 1 javító és légelhárító. Oda kellett a gyorsaság és a páncél vedettség. -
Tuco Ramirez
őstag
Én csak a special force talpasokat használtam. Jó kis tüzérségi csapásokat lehet beirányozni velük (persze ha sikerül elég közel lopózni velük a célponthoz). Még egy plusz pont: bármelyik más gyalogosegységet pillanatok alatt szétszednek.
-
Xelloss
tag
Lassúságot szállitó jármüvekkel lehet ellensújozni amúgy az anti-tank gyalogosok a használhatóak inkább én is inkább páncélosokkal nyomultam előre...
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
bagyulajuve
addikt
anti-tank gyalogságot használta, igen hatékonyak voltak
Resistencia eterna
-
Tuco Ramirez
őstag
Valaki használta a gyalogságot a WiC single-jében...? Mert én úgy vettem észre, hogy szinte semmit sem érnek. Lassúak és gyorsan szétkapják őket... Max védekezésnél láttam némi hasznukat, viszont többnyire támadni kell a küldetésekben. Végig páncélosokkal nyomultam, ahová pedig nagyon befészkelte magát az ellenséges gyalogság, ott tüzérséggel tettem rendet.
-
Xelloss
tag
Nah ezt is kijátszottam nagyon tetszett és hangulatos volt a játék és a történet se semmi...Várom már a folytatást mivel befejezése nem lett a történetnek...Bannon például eléggé sopánkodott mindig ,de utánna meglepődtem ,hogy föláldozta magát...Fort Telernél.Direkt föltartotta az oroszokat addig még az atombomba be nem csapódott ,de igy magát is föláldozta meg az egész századát..Meg az ezredes is kemény fickó..A történetre is érdemes odafigyelni meg a párbeszédekre...Volt mikor már azt hittem ,hogy elbukom a küldetést mer már majdnem kinyirtak de utánna megjött az erősités...vagy épp elfogytak a ruszkik mivel a tűzérségi támogatást megkaptam és legyalultam őket... Meg kidurtak az állásombol és vissza kellett foglalnom...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Stalker-2572 #1 üzenetére
Szevasz, mivel Te vagy a topicnyitó, nem gondolod, hogy töröltetni kéne a topic címéből a megjelenési dátumot, mivel már kijött egy ideje
-
Narim
tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy multiban csak neten lehet játszani, vagy helyi hálózaton is? (És max hányan?)
Köszönöm.
-
bagyulajuve
addikt
Jelentem, h végigtoltam . Eszméletlen jó volt, kb 12 óra alatt sikerült. Gyönyörű látvány, remek "sztori", nagyon hangulatos játék. Olyan szintű csaták voltak, h néha azt sem tudtam hol áll a fejem: ezt védd, meg azt foglald el, segítsél a bajbajutottaknak, nyújtsál tűzérségi támogatást, stb. Nagyon élveztem. A CoH és a WIC sztem a RTS mintapéldányai, régen találkoztam ilyen jó játékokkal, az új CnC-t imán alázzák. Most majd a CoHF kiegészítőnek ülök neki, remélem lesz annyira jó mint a CoH.
Resistencia eterna
-
shader-x
tag
Orosz oldalon nem lehet végig vinni valahogy?
-
Apophis
őstag
Nekem valahogy nem jönnek be ezek az újvonalas RTSek. A CoH sem fogott meg, pedig kompetitív értéke jóval magasabb, vagy pl. a SupCom sem érte el a szintet (ráadásul a supportja is bitang gyenge, balance ugye...). Én úgy látom, ezek inkább a félcasual, semmiképp sem HC vagy versenyszerű rétegeknek készülnek; kiváló, de kevésbé átlátható grafikával (bár itt remek az ikonos jelölés), amihez komoly gépigény párosul, remek SP-el, egyszerűbb counter rendszerrel etc (habár a CoH szert tett egy közepes HC bázisra, ezt annak tudom be, hogy évek óta nincs jó RTS). A grafika közelről szép, távolról érdekes, kicsit mű, a kamerakezelés szerintem ilyen formában értelmetlen, a klasszikus, döntött felülnézeti, egérrel scrollozós séma úgy tűnik, már snassz, pedig az itteni módszer semmivel sem nyújt többet (nem is értem, olyan erőltetettnek hat). Összességében nekem csak egy újabb SP RTS.
All was naught but to serve the void...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Habib[HUN] #154 üzenetére
Ja, szokni kell, de jól működik az új irányítás-rendszer. Nekem legalábbis bejött.
-
addikt
belekóstoltam, nem rossz, csak az a bajom vele, hogy jobbra meg balra lehet huzigálni a képet, nomeg fel le, de forgatni meg nem lehet???vagy csak Én vagyok béna
-
shader-x
tag
hi! van ehez valami cheat vagy trainer???
-
Habib[HUN]
senior tag
Na a kampány sikeresen kivégezve. 14 misszió elég sovány, de megjárja. Nagyon hangulatos,a történetet is jól szövik.
Jövő hétvégére szerintem beszerzem a gyári verziót, és irány a netes harcmező. -
AMD Power
titán
Számomra az év legjobban várt játéka volt (éppen ezért magasan volt neki a léc) és nem okozott csalódást. A multi rész élvezetes, hosszútűrő. Ráadásul a kampány rész is nagyon pozitív csalódás volt. A valós idejű stratégiák között nagyon ritkán érkezik korszakalkotó darab, de a WiC minden bizonnyal közéjük tartozik. A magyarosítással, a végtelen online lehetőséggel, a későbbi MOD-ok és szcenáriók ígéretével és a hidegháborús díszlettel együtt messze megéri a pénzét, minden stratégának kötelező, sőt talán érdeklődők számára is érdemes ezt választani műfajok közti kitekintéshez. Csillagos ötös, Yes, Sir, Yes.
Ez a játék kell nekem!!!
-
tkesy
őstag
no most már anyanyelvünkön is lehet játszani a WiC-al...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Tuco Ramirez #147 üzenetére
Visszafoglaltam Seattle-t (igaz, dicső csatáim után csak egy nagy romhalmaz maradt belőle ) ezzel vége is a single-nek. Mindenkinek RTS-rajongónak ajánlom, fantasztikus játék a WiC!
-
tkesy
őstag
válasz Tuco Ramirez #145 üzenetére
de akkor nme kapok sok szép plecsnit....
-
Tuco Ramirez
őstag
Már nem emlékszem sajnos. Később is lesznek ilyenek, ne izgulj. Pl. a Seattle melletti sziget elleni támadásnál át kell fésülni az erdőket Szpecnaz kommandósok után (persze akárhol is lehetnek...). Néha egyszerűen nincs idő vagy elég csapat teljesíteni a mellékküldetéseket. Pl. védj meg egy hidat, de közben mellékesen intézd el ezt is azt is... közben meg annak is örülök, ha valahogy képes vagyok tartani a hidat az összes csapattal. Amúgy meg nem muszáj teljesíteni a mellékküldetéseket, Sawyer ezredes ugyan nem fog megdícsérni, de annyi baj legyen...
-
tkesy
őstag
válasz Tuco Ramirez #143 üzenetére
az első európai pályán, hol van az az AA amit meg kellene menteni?
néha nem találom meg a kiegészítő küldetés dolgait...Amúgy nagyon jó game és még szép is...
-
Tuco Ramirez
őstag
Már Seattle visszafoglalásához készülök. Nagyon ott van ez a játék, pörgős, de egyben taktikus is egyben. A küldetések közötti, szereplőkkel kapcsolatos sztorik is nagyon bejönnek, "személyesebbé" teszik a fő karaktereket. Szinte sanálom, hogy hamarosan befejezem a single kampányt...
-
Lujó2
csendes tag
GYEREKEK, megvettétek a legújabb Gamestart? 10 napos World in Conflict Multiplayer van a DVD-n! Tehát 10 napig gyakorlatilag a teljes játékkal játszhatsz a neten! (összes térkép +NATOs egységek) Aki ki szeretné próbálni a teljes verziót, az vegye meg még ma!!!
A másik fontos infó: A multiban van egy "Hungarian Forces" klán, aki magyarokkal szeretne együtt játszani, az csatlakozzon! Írd le itt a fórumban a nik neved és felveszünk a csapatba!
-
Tuco Ramirez
őstag
Tegnap nekiáltam tolni a WiC-et. Azóta nem bírom abbahagyni , iszonyat jó játék. Nem hittem volna, hogy RTS-fronton kijön még egy CoH-hoz fogható stuff, de ez ott van!
-
Eagle16
addikt
Most vagyok az első európai pályán, a rakétás nehéz tüzérség nagggyon durva
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
tkesy
őstag
162.22 driver + 8800gts + Vista 32bit = állandó leáll a WIC alatt a vga driver.. tapasztalt ilyet valaki, vagy csak velem b*****szik?
Más programmal semmi gond, de itt ebbe már az első pályán, lementem a kikötőbe a 2. zöld körig, 2x lehalt a gép...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Draken
őstag
hamachin keresztül sajnos nem megy + sehogyse. vki tud vmi megoldást azon kivul h menjek bótba?
-
fpeter07
veterán
Hát a single hót uncsi...
-
t1
addikt
7600GST 256 MB 1024x768 Custom , medium és low értékekkel semmi látványjavítóval 31 fps.
Szerintem egész korrekt
Nagyon jó gém lett -
feka007
veterán
Ha már ennyire magasztaljátok, akkor én is kipróbálom, bár eddig nem sok RTS kötött le 5 percnél tovább. Lassan muszáj lesz áttérni Vistára a dx10 miatt... Mekkora az eltérés dx9.0c és 10 között?
-
Wolverine
félisten
válasz trassher #127 üzenetére
Nekem is, de azért megnéztem... Határozottan csúnyább lett, de alig nyertem vele 2-3 fps-t. Nálam sajnos a proci kevés nagyon
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
trassher
addikt
nah sikerült felrakni a gamet és 1280*1025 low-on átlag 30 fps-t viszi. kicsit csunyácska de a játékélmény szerintem így is nagyon ott van. ez az első olyan játék ahol még a tutorialt is élveztem. épp most kezdtem bele a 3. küldetésbe, de a gas station után kiléptem mert a tdu-ban még nincs felfedezve az összes út
Redmi Note 7
-
Eagle16
addikt
Na megnéztem én is, tetszik, a tutorial-t épp most vittem végig
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
shader-x
tag
hi! nekem nagyon bejön ez a játék! a garfika valami marha jó!(dx10) nagyon szép és edig jopofa maga a játék!
-
trassher
addikt
bele merjek vágni a konfigommal? mindenképp 1280*1024-ben kellene mert tft-m van. demót nem próbáltam szal nincs tapasztalatom
Redmi Note 7
-
csutkaa
senior tag
MEGJELENT.......
-
Newyorker
addikt
nem jelent még meg, ovááá
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Tzeentch
csendes tag
Srácok, nem tudja valaki véletlenül hogy a single részben hány frakcióval lehet majd nyomulni?
Asleep on the Frontlines!!!!
-
feka007
veterán
Nem hiszem, hogy sikerül neki überelni a CoH-ot (nálam), de kíváncsi vagyok rá.
-
chalee
csendes tag
senki?
You can try and try you can't beat me
-
chalee
csendes tag
Halihó!
Van olyan emberke aki akarja tolni a neten a gamát, most és miután megjelenik? Én tuti megveszem, engem meggyőzött. Viszont jó lenne vmi állandó partner, vagy partnerek, akikkel tudnánk játszani, sokkal élvezetesebb a játék úgy, sajnos a neten ismeretlenekkel a csapatjáték nem mindig jön összeYou can try and try you can't beat me
-
csutkaa
senior tag
válasz Stalker-2572 #100 üzenetére
igen fent van és nekem jóó... igy is!!
nem tudom nálad mi lehet a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Külpolitika
- Politika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest