- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
verb003
tag
válasz barnam_ #24271 üzenetére
na látod-látod!
plusz szerintem egymáson elférnének a modemmel, kevesebb helyet foglalnának, de mivel adott a nagy kerekített forma, ha a modemra rakom, nem csak, hogy a széle lóg le, de hosszba annyivla nagyobb a router, hogy idővel, kis mozgással leesik róla a routerre meg ha rárakom a modemet, egyélrteműen nem marad rajt..
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
válasz barnam_ #24269 üzenetére
modernebbnek modernebb, az biztos, de nem értem, hogy miért a plafon felé villognak a ledek, szerintem sok ember használja úgy a routert, hogy pl a tv mellé van lerakva, mert általában ahol bejön a tv antenna, ott van a telefon dugó is, és a modem+router általában egy helyen van, és így nem lehet rálátni, de lehet, ez csak az egyéni "hülyeségem"
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
válasz barnam_ #24267 üzenetére
köszi!
tudom, sokaknak hülyeség lehet, hogy a külső, de a modem is szögletes, meg minden, jobban nézne ki a szobában, ha az is szögletes lenne, nem ilyen kerekített, ráadásul ha ránézek, nem látom, hogy aktív-e a kapcsolat a felfelé irányuló ledeknek "hála".
és a legbosszantóbb, hogy a bolt képén ráadásul a szögletes kép volt..[ Szerkesztve ]
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
üdv!
van egy tp-link WR841ND routerem, a kérdésem az lenne, hogy ilyen tudású, de a régi, szögletes kinézetű router-t tudtok mondani?mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tea
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen széket vegyek?
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!