Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dale74
tag
Hali!
Kösz a segítséget, kb. 2 hete írtam egy hálómegosztással kapcsolatban. [link] Összejött a kapcsolat; két biquad antenna, kb. 150m kisebb belógó faágakkal.
A TP-link WA501G router Received signal-ra 20dB körüli értéket ad. Erre tudnátok mondani valami viszonyítási alapot, hogy mennyire jó vételt jelent? (Mivel nem dBm-ben van megadva, nem tudom hova tenni) -
dale74
tag
válasz marcias #12388 üzenetére
Én is épp egy hasonló "projectben" vagyok. A titkosítás szintje szerintem nem fogja befolyásolni a hatósugarat. A router antennáját kell egy nagyobb nyereségűre cserélned ( a Tiéd szerencsére levehető) . Itt több lehetőséged van, attól függően, mennyire akarod megnövelni a hatósugarat, mennyit szánsz rá, vagy akarsz-e magad barkácsolni antennát.
Először nézz körül itt: [link] -
-
dale74
tag
Sziasztok!
Egy régebbi wifis routert szeretnék AP-ként felhasználni egy meglévő hálózathoz. A kérdésem az lenne, hogy a WAN portjára köthetek-e belső hálózatot és azt meg tudja-e osztani wlan-on keresztül? (a modemet nem szeretném erre áttelepíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szólánc.
- OpenMediaVault
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest