Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati007
őstag
válasz Ati007 #13395 üzenetére
Mégis csak beruháztam egy tp-link wr1043nd-be. Valóban nagyobb a hatótávja mint a wrt54gnek volt, ezzel még a hátsó kisszobában is van jel (15-20%) ahol eddig nem volt.
Így gyakorlatilag az AP (TL-WA901ND) felesleges vétel volt, mondjuk kipróbáltam és teljesen flottul dolgoznak egymással repeater módban de ilyenkor kb feleződik a netsebesség
Repeater használata mellett ez normális? -
Ati007
őstag
Hát ez nem akar úgy működni ahogy kellene minden lehetőséget kipróbáltam és kb reggel 6fele megunta az ap és megtalálta a jelet és továbbította is (persze nem simán 1xüen többször kell csatlakozni, van net de piszok lassú, dobja a hálót) de most meg a másik házban nincs net mert bekavar az ap .
Ha vennék hozzá tplink modemet (tl-wr1043nd) vajon működne a dolog? Vagy inkább hozzam át a netet kábellel és az ap-t használjam ? Gondolom akkor csinálhatok egy másik hálózatot ahol a kábelen kapott netet osztom? -
Ati007
őstag
még mindig nem megy ha valami hozzáértő segítene nagyon megköszönném
ha nem akarok ip conflict-ot akkor mit adjak meg a repeaternek dhcpben (a routerben 192.168.1.100tól megy 150ig)? -
-
Ati007
őstag
Elkéne egy kis segítség: vettem egy tplinkwa901nd ap-t és szeretném repeaterként használni egy linksys wrt54g routerrel. Követtem a leírást de sajnos a net nem jön át.
Gatewaynek beállitottam a linksys ipcimét de akkor sem, elolvastam a pár sorral lejjebb
linkelt pcworld helpet is de úgy sem sikerült. Lassan 3 órája játszom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest