Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Mondanatok (ingyenes) Magyar proxy szervert, amin keresztul tudom majd nezni kulfoldrol online a Valo Vilag 4-t?
Való világ 4-t online csak magyarorszagi ip címekrol erheto el.(UPC netem van Chello. Itt aszem egy adott ip cim van szoval nem valtozik.....wifis routerrel szet van osztva a net es en egy kis usb wifivel fogom a masik szobabol a netet ) -
artiny
őstag
válasz sziada5925 #13495 üzenetére
Bocsi a kesoi valaszert.
De szerencsere megoldodott a problemama....letoroltem a drivert es tettem fel egy ujabbat.Azota nem volt gond -
artiny
őstag
Helotok
Egesz nap mar szivok egy DWL-G122 C1 wifi usb vel. Valmi a driverrel van szerintem.
Nem rég tettem ujra a windows 7-t es ilyenkor szokott elojonni ez a problema.*idaig nemtudom hogy oldodott meg ez korábban *
Ha elinditom az uTorrent-t 1,85 verziot vagy a 2,00 verziot is probaltam mar....elkezd tolteni megy minden jol aztan kikapcsol a wifi kb5perc mulva. Hiaba csinalom hogy javitsa meg a windows azt irja,hogy nincs bedugva az adapter,meg a kabel nincs a helyen....probalom kihuzni viszadugni,kikapcsolni bekapcsolni valmikor arrase reagáll.
probaltam a wifi tulajdonsagainal letelepiteni a drivert es ha utana beszurom akkor is tesz fel valmi drivert ,de nem segitett.
Valmi otletetek? Nagyon szeretem az utorrentot lehetoleg ne kelljen valtanom klienst.Most a wifi tulajdonsagainal ezt irja:
Driver Version: 3.0.1.0
Driver Data: 9/28/2006 -
artiny
őstag
Helótok
DWL-G122 wifi usb-l fogom a netet, de egy idő után leáll a net/mitöl/?
[link]
ez jön ki ha restartálom a gépet és troubleshootingolom. Ha nem restartálom és úgy kattintok a troubleshootingra akkor nem tudja megoldani a hibát /nem találja/. Elenörzöm,hogy nincs e kilazulva a wifirouterben a kábel,10 másodperce kihúzom a wifiroutert is ,de nem javul meg- ez régebben segített.Chello internet,Win 7 x64-m ban,D-Link DWL-G122.B1v2.04 G122.C1v3.10 Build 61612 S0032 (ML15) driver van a wifihez, Avast 5-s van fent,frissen telepítve az op. Régebben eset 4 volt fent ,akkor is ugyan ezt csinálta valmi gondja volt az eset firewall-l ekkor váltottam az avastra. Ez segített és nem nagyon jött már elő ez a probléma.
Most ,hogy újra lett téve az op. feltelepítettem az eset 4-st ,de nem volt szimpatikus ezért az avastot visszaraktam. Töröltem a progfam files,Program data,User/appdata/local -n maradt mappákat az eset után.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest