- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Végülis a TV nagyon szépen megy a Telekomos Set Top Box-ról wifi-vel, így nincs szükség semmilyen erősítőre. A gépemben viszont lecseréltem a wifi kártyát egy TP-Link Archer TXE75E, AXE5400 Wi-Fi 6E adapterre és ez valami egészen durva. A korábbi TP-Link Archer T6E adapterem jó ha tudott itt, ahol a gép van 100 Mbps-t. Ez meg... Szerintem nincs mit magyarázni, wifi6 mellé kell egy ilyen tudású adaper.
-
krealon
veterán
"Az létezik, hogy egy ASUS RT-N12 wifi routerrel a 100-as DIGI netet "nem viszi át" rendesen a Smart Tv-re?
A router a TV mögött van 1 cm-re és a Smart TV-be épített YT folyamatosan akadozik."Mivel a TV mogott elhelyezett router (Access Point) a leheto legrosszabb hely Wifi-szempontbol, igy boritekolhato az igen valasz.
Ha mar egyszer olyan kozel van hozza, mi akadalyoz abban, hogy UTP kabellel kosd ossze oket?
-
-
-
az iphone 2.4 GHz sávon nen 40 MHz képes, azért a lomhább sebesség.
a mimo sem dívik az iphone kapcsódó wifi képessége terén, még a két 6-os esetén sem, ebben gyúrhatnának kicsit, anno én is bosszaknodtam valamennyire, amikor épp valamelyik iphone típust birtokoltam, hogy szeretnek lemaradni wifi képességben - több téren is - a konkurenciától. -
Multibit
nagyúr
Ebből neked hogy jött le, hogy tudja? AC 867: 2x2 MIMO, N 300: 2x2 MIMO!
Elég ritka a 3x3-as ellenoldal (stick, WLAN card). Én magam még nem találkoztam 3x3-as stickkel. Notiba való mini PCI-E kártyából is csak N-essel volt dolgom, AC-ssel nem. Gyakoribbak az asztali gépekbe szánt 3x3-as PCI-E adapterek, pl. ez: [link]. Persze ezekkel meg az elhelyezkedésük miatt lehet gond.hogy az iphone5S, ami N-es eszköz, miért csak 34-36/44-50 körül megy speedtesten
Erre nem tudom a választ, tapasztalatom sincs iPhone-nal. Egy iPad Retina 2 van itthon, az sokkal gyorsabb (igaz AC-s). -
h1mpi
félisten
Illetve még annyi kérdésem lenne, hogy az iphone5S, ami N-es eszköz, miért csak 34-36/44-50 körül megy speedtesten, amikor a gépem meg 94/52-öt viszi? A mobilt mindkét csatornán próbáltam, nem volt különbség.
Amúgy az is fura, hogy a speedtest eleve csak 50-es skálán méri a tesztet?! -
-
Tehát csak a gépen szakad meg a net, miközben más eszközön van?
Az ilyen PCI-E kártyák hátránya, hogy a gépház árnyékolja őket, ki kellene vezetni szabad levegőre.
inSSIDer/Wifi Analyzer mit mutat (a gépen)?
Milyen környezetben (falak száma, anyaga, távolságok van használva)? -
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest