Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gubek-Einste

Topikgazda

válasz Solymi81 #44319 üzenetére

Mivel terhelt a környezet így sokkal többre ne is számítsál, esetleg 40 MHz mellett lehet jobb.

#44320 BomiBoogie
    Mondjuk ezt úgy lehetne orvosolni, ha kiiktatnám a routert, és a UPC eszközét használnám bridge mód helyett modemnek és vennék mondjuk egy ilyen (D-Link DWA-192) vagy egy ilyen (TP-LINK Archer T4U AC1200) adaptert, ugye?
    Igen, ezekkel az adapterekkel már jobb eredményt is elérhetsz.

A Compal router-modemet úgy tudom visszaállítani bridge módból, hogy resetelem, ugye? Csak, mert jelenleg nem férek hozzá az admin felületéhez, de azt olvastam, azért nem, mert az bridge módban nincsen. De ugye a reseteléssel nem vesznek el a UPC-s beállítások, szóval nem kell őket kihívni, ugye?
    192.168.100.1 IP címen próbáld elérni a bridged módú eszközt.
    A beállítások minden indításnál letöltődnek így nem kell emiatt aggódnod.

A másik, hogy a nagyobb sebességhez mindenképp 5 GHz-re kell majd állítanom az eszközt? De akkor azok az eszközök (pl. régebbi okostelefon) nem fognak tudni csatlakozni, ugye?
    Azt olvastam, a 2,4 GHz-es frekvencián a max. sebesség 300 MBit/sec. Nekem mondjuk az elég is lenne.

Szimultán dual band az eszköz ha jól emlékszem így egyszerre tud mindkét sávon működni.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Új hozzászólás Aktív témák