Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz MaCS_70 #63110 üzenetére
Költői kérdés volt.
Itthon a keresetekhez képest olcsó a gyors optikai net előfizetés.
Külföldön ( német tapasztalat ) drága az internet.
Ott édesanyámnak volt net + telefon előfizetése és havi 40-70 eurókat fizetett attól függően, hogy mennyit telefonált a vezetékesen haza Magyarországra ( anyukáját...mamámat hívta minden nap. )
Szóval ott lakott egy nagyobb házban az első emeleten...én meg másik albérletben a földszinten. És az emeleti router-ből húztam egy szál UTP kábelt le a földszintre....a tulaj tudtával és beleeggyezésével.
Így amit letöltöttem ( torrent ) filmet azt édesanyám is meg tudta nézni mivel egy hálózat volt.Hülye lettem volna még 1X 50 euróért előfizetni a sz@r ADSL 10-20 Mbit-es csomagra ....
Pont a kutya lassú internet miatt vettem nagy NAS-t ....12*4 Tb HDD-vel, hogy amit 2-3-4 nap alatt letöltöttem azt tudjam tárolni és később bármikor megnézni.
Itthon ez már kevésbé gond mert T-s és Digi-s optikai előfizetésem is van ....mind a kettő 1000-s letöltéssel.
Sebaj ez most olcsó,gyors....cserébe télen megfagyunkSynology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest