Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bittorrent topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dssport
tag
Sziasztok a hálózatos topikba már bedobtam a kérdést, de lehet hogy ide jobban illett volna (később találtam rátok), bocs:
A következő helyzetben szeretnék segítséget kérni:
Adott egy új albérlet amiben a ZTE f668 ?!?!?! (jelenleg nincs előttem de 98%-hogy ez volt a típusa, ha releváns az infó, majd pontosítok) szolgáltatja az internetet. Ez az eszköz viszont a legkevésbé frekventált helyre van eldugva egy szekrénybe... Innentől kezdve az asztali PC-m LAN kábellel történő csatlakoztatása kizárt...
Milyen megoldást ajánlanátok? -azon kívül, hogy üljek be a gépemmel a szekrénybe -
Első körben a következő lehetőségek jutottak eszembe:
- Access point a gép mellé és LAN kapcsolat Pl: TL-WA901ND (tudásban és ár/érték arányban nem tűnik egy világmegváltó dolognak de a jelenlegi igényeket talán kielégítené)
- Repeater/Range extender lan csatlakozással Pl: TP-LINK RE365
- Áramköri jeltovábbító -számomra varázslat kategória ilyennel még nem volt dolgom- Pl: TL-PA7010P KIT
- USB Wifi vevő - ez inkább mobil megoldásnak tűnik nekem, nem pedig stabil fix dolognak
- PCI-E kártya beépítés -nem véletlenül hagytam a végére pedig talán ez a leginkább kézenfekvő, de kicsit a nyakán lenne a videókártyámnak.... (melegedés, zavar?!?!)utóbbi megoldásra ezt a modellt néztem: Archer T6E AC1300
Tudom, hogy ez tudásban túlmutat a jelenlegi wifi hálózat teljesítményén (Pl:2.4GHz), de nem feltétlenül szeretem a minimum szükségletet megvenni, aztán pislogni, ha valami változik, jobb kell az előző meg hentereg a fiókban...
Szerintetek melyik lenne a leggyorsabb, legstabilabb megoldás? A felsorolt eszközökhöz/típusokhoz természetesen nem ragaszkodok csak példának tettem be őket, ha bárki bármilyen gyártó jobb termékéről tud az ne tartsa magában!
adalék, ha ez számít valamit: a PC egy vén dög Asus P8B75-M LX lappal van szerelve, jelenleg W7 64bit hamarosan W8.1 vagy W10 mivel rendszerváltás előtt is állok csak h ne unatkozzak És a lényeg majdnem kimaradt a net egy alap 200 megás történet (jelenleg) tudjátok albérlet....
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest