Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dssport

tag

Sziasztok a hálózatos topikba már bedobtam a kérdést, de lehet hogy ide jobban illett volna (később találtam rátok), bocs:

A következő helyzetben szeretnék segítséget kérni:
    Adott egy új albérlet amiben a ZTE f668 ?!?!?! (jelenleg nincs előttem de 98%-hogy ez volt a típusa, ha releváns az infó, majd pontosítok) szolgáltatja az internetet. Ez az eszköz viszont a legkevésbé frekventált helyre van eldugva egy szekrénybe... Innentől kezdve az asztali PC-m LAN kábellel történő csatlakoztatása kizárt...
    Milyen megoldást ajánlanátok? -azon kívül, hogy üljek be a gépemmel a szekrénybe :DD :DD -
    Első körben a következő lehetőségek jutottak eszembe:
    - Access point a gép mellé és LAN kapcsolat Pl: TL-WA901ND (tudásban és ár/érték arányban nem tűnik egy világmegváltó dolognak de a jelenlegi igényeket talán kielégítené)
    - Repeater/Range extender lan csatlakozással Pl: TP-LINK RE365
    - Áramköri jeltovábbító -számomra varázslat kategória ilyennel még nem volt dolgom- Pl: TL-PA7010P KIT
    - USB Wifi vevő - ez inkább mobil megoldásnak tűnik nekem, nem pedig stabil fix dolognak
    - PCI-E kártya beépítés -nem véletlenül hagytam a végére pedig talán ez a leginkább kézenfekvő, de kicsit a nyakán lenne a videókártyámnak.... (melegedés, zavar?!?!)

utóbbi megoldásra ezt a modellt néztem: Archer T6E AC1300
    Tudom, hogy ez tudásban túlmutat a jelenlegi wifi hálózat teljesítményén (Pl:2.4GHz), de nem feltétlenül szeretem a minimum szükségletet megvenni, aztán pislogni, ha valami változik, jobb kell az előző meg hentereg a fiókban...
    Szerintetek melyik lenne a leggyorsabb, legstabilabb megoldás? A felsorolt eszközökhöz/típusokhoz természetesen nem ragaszkodok csak példának tettem be őket, ha bárki bármilyen gyártó jobb termékéről tud az ne tartsa magában!
    adalék, ha ez számít valamit: a PC egy vén dög Asus P8B75-M LX lappal van szerelve, jelenleg W7 64bit hamarosan W8.1 vagy W10 mivel rendszerváltás előtt is állok csak h ne unatkozzak :) És a lényeg majdnem kimaradt a net egy alap 200 megás történet (jelenleg) tudjátok albérlet....
    A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!! :R

Új hozzászólás Aktív témák