Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
válasz parandroid #3 üzenetére
Nem feltétlen ragaszkodok hozzá, gondolom egy idő után szépen meglehet tanulni képernyőn is gépelni, Lumia 920-on is megy. annyi a lényeg, hogy max 120 amit kiadnék érte.
Igen csodálkoztam is, hogy nincs ilyen topic.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz parandroid #14 üzenetére
Windows RT-t nem is lehet bármelyik hardverre tenni, leginkább ezert nincsenek gyengébb konfigurációk.
Az meg mellékes, hogy nem tudják/akarják olcsóbban adni az RT-s modelleket, mint a funkciót és teljesítmenyt többet nyújtó Bay Trail Windows 8-at futtato tableteket, így az utóbbi jobban meg is éri.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
V.Stryker
nagyúr
válasz parandroid #27 üzenetére
Milyen racionális érvek vannak arra, hogy egy iPad-et lecseréljek egy windowsos tabletre? Egyenlőre a kíváncsiság ami hajt, de az kevésnek bizonyul még.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz parandroid #30 üzenetére
Unokatesóm azt mondta, hogy nem bírom az ipad melletti ingerszegény, problémamentes környezetet.Egy kis izgalomra vágyom. Valamelyest igaza is van.
Igazából azt néztem,hogy 10"-osban 75k környékén nem is tudom vannak-e jók használtan, ami nem RT. A sima oprendszeres jobban izgat, hogy bármit rátehetek.
-
-
nagyúr
válasz parandroid #79 üzenetére
Értem, köszönöm a gyors választ!
Akkor mik a lehetőségek? Nézzük meg, aztán eldöntöm, árban belefér-e... A Yoga-t néztem asszem, de az ára mintha visszatartó erő lett volna
Esteleg a Surface 2? Bár gondolom csak szürkeimporttal lehet beszerezni :S
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz parandroid #81 üzenetére
Köszönöm még1x!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tamas.nick
aktív tag
válasz parandroid #88 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz parandroid #88 üzenetére
Ha van infótok a Thinkpad 8 itthoni forgalmazásáról, írjátok már be, engem is érdekelne.
-
orbano
félisten
válasz parandroid #100 üzenetére
köszi! az SSD-je mennyire tempós? azt olvastam, hogy ez még a lényegi különbség a core-os változatokhoz képest.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz parandroid #104 üzenetére
a válaszidő és a 4K írás/olvasás gyors, és ez a lényeg, szekvenciálisan hiába csak egy vinyó sebességét tudja.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Dr. Student
senior tag
válasz parandroid #138 üzenetére
Konvergál a 0-hoz. Kb. 10 perc alatt megvolt a telepítés. Mintha nem is lett volna senkié.
HihetetlenDr. Student
-
Egon
nagyúr
válasz parandroid #138 üzenetére
???
Windows 7-től 8.1-ig bezárólag működik a sethc.exe és cmd.exe átnevezése trükk, amivel admin joggal futó parancssort lehet kapni, és a net user utasítással felül lehet csapni bármilyen lokál jelszót (más Windowsokon más trükkel, de jellemzően szintén külső eszköz nélkül meg lehet hasonlót tenni).
Ennek semmi köze sincs a T100-hoz.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
zoltan6
őstag
válasz parandroid #173 üzenetére
szerintem windows tabletes topicban nem androidos google nexus tabletet szeretne keresni
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz parandroid #223 üzenetére
Windóz lesz...ez tuti...
Köszönöm a tapasztalat megosztást. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz parandroid #227 üzenetére
nem mondom hogy kicsit kicsik a betűk, én is ilyen toshibát vettem, igaz a szemem soha sem volt rossz,pedig 20éve foglalkozom infoval...nekem akkor is best buy sztem ez a toshiba.
-
félisten
válasz parandroid #227 üzenetére
A homályosodással nincs baj, a nagyobb betűket gond nélkül el tudtam olvasni.
Viszont a beállításoknál láttam olyan lehetőséget, hogy bizonyos elemeknek (menü szöveg, címsor, stb.) a betűméretét pontosan be lehetett állítani (kb. 9, 10, 11, 12, stb. betűméret), csak ezt már nem tudtam kipróbálni. Ezzel próbálkozott már valaki?
Igazából ez az egyetlen dolog, ami még visszatart a vásárlástól...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz parandroid #231 üzenetére
Ajh, ez nem túl biztató. Az ilyen kis betűs szövegeknél már érzem, hogy fárad a szemem...
Lehet, inkább veszek egy 10'-os droid-ot, és a Kingsoft Office-t (vagy valamit) használom csak dokumentum/táblázat/prezi olvasásra.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz parandroid #233 üzenetére
iOS nekem felejtős, droiddal nincs gondom, csak a dokumentumkezelés problémás. 10"-os eszközökre még várhatok másfél évet, mire nekem megfizethető lesz.
-
Egon
nagyúr
válasz parandroid #268 üzenetére
A Dell-el (is) csak egyetlen pici probléma van (azon túlmenően, hogy nálunk csak szürkeimportos példányok fordulnak elő): a 8 col kicsi (nekem legalábbis), a 10 colos meg fullHD, és mivel többet lenne desktop módban használva (kvázi laptop helyett), mint tabletként, ez nem előny hanem hátrány...
Jah, majdnem elfelejtettem: csak lokalizált billentyűzetes dokkoló játszik, a Venue-nél (értelemszerűen) ez sem adott feltétel...
Nem hiszem el, hogy annyira nagy igény lenne egy az Asus T100-as paramétereivel rendelkező, de annál jobb minőségű (főleg a dokkoló tekintetében, de az anyaghasználaton is lehetne javítani) cuccot várni a gyártóktól, mondjuk 140-150K-ért... Ehhez képest, már jó fél éve semmi, nihil...
Azt már meg sem merem említeni, hogy számomra az igazi egy 4 GB RAM-mal, és 128 GB-os SSD-vel ( nem véletlen a vastagítás) felszerelt modell lenne, 180K környékén..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz parandroid #273 üzenetére
Nem jól tudod.
Egyrészt van 64 bites Atom proci, így az elvi lehetőség biztos hogy adott. Másrészt az általad említett gépek nekem nem kellenek: aminek aktív hűtés kell, az nem tablet a szememben, hanem valami hibrid förmedvény..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz parandroid #278 üzenetére
LOL, pontosan mit is cáfol ez a komment abból, amit leírtam? PH-s nagyszakértő úr megaszonta, hogy nem lesz 4 GB-os tablet, mert úgyistúldrágalenne, és akkor máris annyi a szegmensnek?!? Ezt elfogadja a bíróság is? Ehhh...
Másrészt mint fentebb írtam, én már azzal is kiegyeznék, ha a T100-zal megegyező paraméterekkel (gy.k. 2 GB memóriával), csak jobb minőségben kivitelezett versenyzők lennének (lesznek is).
Ez a kategória (windows-os tabletek) jelentős bővülés előtt áll. Eddig azért nem fedtek le több réteget, mert nem térült volna meg: aki mindenképp ilyet akart, választott abból amit kínáltak; aki meg inkább más platform felé kacsingatott, azt a nagyobb kínálat sem győzte volna meg. Eddig...
Persze már az előző (jóval gagyibb) Atomra, no meg Y-os i3-i5 procikra is épült jó pár versenyző: [link]
Ergo a skálázódás (ahogy az árakat elnézem) eddig is megvolt valamilyen szinten. Nem gondolnám, hogy a win-es tabletek piaci részesedésének bővülésével, az egyre életképesebb procik eljövetelével, az Intel akcióival stb. ne bővülne a kínálat. Persze lehet hogy én látom rosszul... Vagy nem.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
tjb007
nagyúr
válasz parandroid #297 üzenetére
Megoldható a dolog: [link]
-
Fancy-boy
addikt
válasz parandroid #493 üzenetére
Ahogy olvasom az első generációs volt neki. Gondolom akkor nem a 2013.
-
drotos.toth
csendes tag
válasz parandroid #493 üzenetére
A Windows-t ki szeretném próbálni, ha találok olyan gépet, ami megfelel az - amúgy nem túl specifikus - igényeimnek. És persze ha nem kell érte sokkal többet fizetnem, mint egy androidos tablet-ért.
Első generációs Nexus 7-esem volt, elég jól elvoltam vele. Viszont az ASUS márkaszerviz 170-200Euro-t mondott a javításra és ha ebay-ről rendelek valamilyen kijelzőt, az is 60Euro körül jön ki, szállítással. Ráadásul az utóbbi opciótól azért félek, mert nem tudom, mennyire minőségiek, ellenőrzöttek ezek az utángyártott panelek. Szóval most ezért gondolkodom a váltáson, vásárláson!
-
tPedro_
őstag
válasz parandroid #499 üzenetére
Igen, pontosan a biztonsagi masolatok nezese az ami miatt nem sikerult eddig dontenem. A masik a fix tarhely. Ezert kezdtem el keresni win-es alternativat.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz parandroid #715 üzenetére
Sajnos nem mindből van SIM-es változat....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Egon
nagyúr
válasz parandroid #827 üzenetére
Nem tudom miért sugalljátok, hogy az igényeim teljesen elrugaszkodtak a valóságtól: extrának csak a cserélhető háttértárat mondanám, szinte az összes többit össze lehetne ollózni a már meglévő modellekből (na jó, talán még a matt kijelző az ami extra, de arról azért le tudnék mondani).
4 giga ram van a HP-ben, Dell Venue Pro-ban cserélhető az akksi, a T100-ban akkora kapacitása, amit írtam. A kívánt portok többé-kevésbé az összes tableten megvannak (kivéve a teljes értékű USB portot a tablet részen), honosított dokkoló se újdonság (Asus, Acer), wifi és BT is van mindben (utóbbiból 4.0 simán is elég).
Ergo pontosan melyik része a gáz annak, amit írtam?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- C# programozás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Láncfűrész topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nyomtató topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest