- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Bitcoin topic
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
válasz StSanya #43900 üzenetére
a gyártó honlapján a cmedia driver volt,meg a lan,azokat telepítettem,meg a vga drivert,amit az ati oldaláról szedtem,viszont azt feltettem és még akkor sem társított a drivert a vgahoz,külön eszközkezelőből kellet neki megadni a drivert (.inf fájlt). AGPs a vga. Nekem is furcsa volt,hogy ebbe a gépbe minek ilyen vga. De attól nem kéne hogy baja legyen elméletileg. Kellene feltennem valamilyen chipset drivert?
A gyártó honlapján,volt még két sata driver,de azokat nem tettem fel,mert gondolom raidhez kell,meg amúgyis ides a winyó.meg egy Via 4in1 driver,az meg gondolom az előbb felsorolt driverek,csak egyben.
Mi lehet a gond?
Minden szinten,szinte minden.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van nálam egy gép,olyan problémával hozták ,hogy nézhetetlen a youtube,szaggat raktam rá friss sp3 at,aztán sp2t is,nem lett jobb. Tehát gondolom hardveresen gyenge.Mit gondoltok mi kellene bele? Én +1 giga ramra gondolok.
2.2 Ghz Celeron Cpu,Ati HD 3450,1GB ddr ram(aida szerint 200 mhzes)
KösziMinden szinten,szinte minden.
-
m0rd0k
senior tag
válasz leyo76 #32873 üzenetére
Szia!
moddolt win volt feltéve,feltettem egy érintetlent,és igy feltelepült a program,viszont igyis usb nyomtatómegosztásnak érzékeli a scannert,kellene egy .inf fájl ami igazolná,hogy szkenner,de egyik programban sincs,pedig ez maga lenne a drivere,amit te is küldtél.De inf fájl nélkül sajnos nem tudom felismertetni,és eddig még nem találtam .inf fájlt.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Megint én vagyok,Van egy Canon CanoScan FB330P tipusú scannerem,elméletileg win98 at támogatja,feltettem a win98at,és a driverét,vagyis nem driver volt hanem egy szoftver,ami elméletileg tartalmazza a drivert.Na most paralell portos a scanner,vettem egy paralell-usb kábelt,rádugom mivel hogy nincs driver,ezért windowsos nyomtatónak érzékeli,de sehol nem találtam hozzá,.inf fájlos drivert,sőt semmilyet csak a szoftot. Mit lehet ilyenkor tenni? TUdom hogy ez nem teljesen ide tartozik,de gondoltam ti tudjátok a megoldást.
-
m0rd0k
senior tag
válasz ro_bert17 #32859 üzenetére
Tulajdonképpen a win98 nekem csak azért kell mert van egy scannerem,ami csak win98 on megy,most azt próbálom ki,hogy megy e,ha igen kkor virtuálisan elég lenne,ha működik,de hogy lehet ezt megcsinálni? mert ha megy virtuálisan akkor a jobb gépemre kötném,win7 alá,virtuálisan.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi gépem,szeretnék rá tenni win98at is,meg xpt is,de eddig nem nagyon jöttem rá hogyan lehetne.Win98 telepitésnél kiirta,hogy a többi oprendszert törli.Egy 20 gigás winyó van a gépben,szépen fut rajta az xp is meg a 98 is.Tulajdonképpen,csinálnék két particiót,egy 5 gigásat 98nak meg 15 gigásat xpnek.
Hogy lehetne felrakni mindkettőt? xp+win7,xp+vista,win7+vista esetében,ez nem volt gond.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Az íróm egy hete csak 950kb/s el ir a 16x os 16 000 kb/s hellyett eddig mindig jó volt próbáltam most több dvd vel is és ugyanugy annyi.ujrairhatónál ugrándozik 1600 kb/s és 900 kb/s között és az ujrairható 4xes,a pata vezérlőkhöz tartozó drivert ujratettem és akkor jóvolt imgburn el aztán néróval próbáltam megint és visszaugrott 900-950re,letöröltem,feltettem nerot és akkor már 900-1600 között ugrált. ez mitől van?
Köszi.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Auto frissités feszt frissitené ezt: KÉP
aztán felteszem,kiirja kikapcsolásnál hogy telepiti aztán bejön xp és pár óra mulva megint frissitené ugyanezt és ez igy megy tovább,ccleanerrel letakariottam a gépet már és ugysem jó :/,próbáltam legfrissebb féle updatet feltenni manuális windows updateről, feltettem de ugysem jó,ez miért van?Mért csinálja?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
xp telepités volt havernál van 2 winyója egyiken xp másikon adatok na és telepitésnél letörölte mind2 particiót szóval meg kell majd formázni az adatos winyót és ugye igy már nem lehet visszahozni az adatokat?
köszi!
sziasztok!
-
m0rd0k
senior tag
ott nincs de megpróbálom tudom hogy kell multkor láttam csak nem mertme piszkálni
Kössz a helpetMinden szinten,szinte minden.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy nincs a gépembe floppy meghajtó és feszt variál kikapcsolásnál hogy beragadt a lemez vagy üres és sajátgépbe is ott van.Hogy tudnám kivenni megszüntetni?
Előre is kössz a helpet!
[Szerkesztve]Minden szinten,szinte minden.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest