- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Crypto Trade
- Windows 11
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Rendszergazda topic
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz montressor #4832 üzenetére
teszt erejéig volt csak lekapcsolva, mét 7végén ba*akodtam próbakébb ezzel.Egyébként 1/2Gb min/max értéket használok.
Bootvist ismerem,1x használtam is,bevallom,nem tudtam hogy van olyan,általad is említett funkciója.Ki fogom próbálni.
Szolgáltatások között semmi furcsa,vagy olyan,amire ne emlékezném,hogy az általam felrakott programhoz ne tartozna. Az automatikus indításnál a built-in messengernek van több bejegyzése,pedig mindíg uncheck-olom. Eseménynapló nem jelez hibát ,csak a cod2_mp.exe-vel kapcsolatban,ami egyszer lekönyökölt túlhúzás végett. netstat-ot nem néztem,idáig nem használtam. Ha tudnál ezzel kapcsolatban tippeket,ötleteket mondani - akár egy linkkel is - hogy mit érdemes nézni,figyelni ,azt nagyon megköszönném.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Tomhal
tag
válasz montressor #4225 üzenetére
Hali!
Én vagyok Shimnek a haverja akinél ez a vinyós mizéria megtörtént.
most akkor nem latja, v uresnek latja? => Saját gépben nem látja..de az eszköz kezelőben a vinyóknál viszont ott van a típusa. Ha az ember rámegy a tuljdonságokra, azt tudja meg h nem inicializát, és 160GB szabad hely van rajta.
20gb-sról nem néztük meg ismét...majd ha átjon a Shim, nekem ez már megahaldja képességeimet..mondjuk az adatok tuti vmilyen szinten ott vannak, mert getdataback lát mindent de kissé sok idő lenne lementeni vele a 160 gigát a másik vinyóra, majd a most nem látottat visszahozni az életbe és visszamásolni rá a róla lementett adatot ismét. Vhogy tuti egyszerűbben vissza lehet hozni.
Hmmm...és hogy lehetne betűmeghajtót rendelni hozzá, azt talán segíthetne.
THXaTom
-
djyuri
őstag
válasz montressor #3994 üzenetére
HY
nem azzal van a gondom,hogy nincs másik...csak a saját windowsban nem lehet módosítani avagy felülírni...Ezért kéne átrakni...de ez scsi eszköz
Lehet hozzájutok egy 9 gigás scsi-hez is nemsokára és akkor,ha lesz egy fölös órám,akkor arra gyorsba feldobok egy használhato xp-t és megoldom....de addig fut egész nap a kicsike -
Mr.Skynet
senior tag
válasz montressor #3821 üzenetére
''Eszközök telepítése 34%'' nem ír ki semmit, itt megáll az egész telepítés és reset-el újra tudom indítani vagy kikapcsolom a gépet
Holnap kapok 128Mb ramot és lesz a gépbe 128+32Mb=160Mb ram, elvileg ezzel már mennie kell hisz a Pentium2 366@460 gépembe is 128Mb volt és XP ment szépen.
Azért gondolom, hogy kevés a 64Mb ram, mert win98se van most fenn és az Utorrent így 3Mb szabad memória van csak
Ha több rammal se megy akkor a 150mhz proci túl kicsi neki gondolom. -
attiati
veterán
válasz montressor #3775 üzenetére
én se láttam még ilyet soha...
1. kézzel írom be
2. nincs ip cím ellenőrzés bepipálva
3. cache törölve
4. tűzfal, és minden vírusírtó, kémprogram kilőve
5. nincs jelszóban se szám, se nagybetű
munkahelyemről persze ma is be tudtam lépni, otthonról meg egyszerűen nem megy!
routeren se vagyok!!!!
hülyét kapok tőle már -
hektor24
aktív tag
válasz montressor #3778 üzenetére
Nem tudom elindítani az msconfigot, se az Eventviewert, mert csak a háttér jelenik meg, csökkentett módban is.
-
attiati
veterán
válasz montressor #3769 üzenetére
akkor is, ha nincs ip cím ellenőrzés
de gondolom ip cím gond esetén más lenne a hibaüzenet is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest