Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboy
senior tag
válasz
WonderCSabo #30668 üzenetére
a vistás gépet pingelném de nem válaszol! Az xp sp 3 sem válaszol de annál ki tudom kapcsolni ezt a "biztonsági" opciót
-
netboy
senior tag
Hol lehet bekapcsolni a vistában, hogy válaszoljon a pingekre?
-
netboy
senior tag
Ti mivel tudnátok azt magyarázni, hogy volt 2GB ram a gépembe, kevés volt belőle a szabad de mivel sok softverem fut, vettem bele 4gb-ot. Az ok hogy csak 3at kezel le mert 32 bites a vista de mi lehet az oka, hogy már betelt
?
Mellesleg nem lehet a jogtiszta 32 bites premium vistámat valahogy frissíteni 32 bitesre?
-
netboy
senior tag
Van egy hp notim de nem irja a hátralévő időt percben, megmondaná valaki hol lehet bekapcsolni?
-
netboy
senior tag
Hol lehet a vistába is bekapcsolni mint az xp-ben, hogy "ne gyorsítótárazza a miniatűröket"
Herótom van már a sok sz*artól amit a mappáimba tesz a viszta -
netboy
senior tag
Egy kis hállózati megosztás problémában kérném segítségeteket-
Nos adott egy gép (windows xp) 3 felhasználónév, jelszó és megosztások
2 másik gép, winxp vel... a jelszó megadásával simán elérik a megosztásokat
most vettem egy notit vistával és az a baj, hogy nem kér jelszót. Sebaj gondoltam: control userpasswords2 de az alábbi kép fogadott:
A szürke részt kéne kijelölnöm...
Ebben az esetben hogy adjak én meg neki hozzáférési jelszavakat?
Miért szürke?
Mit lehet tenni? -
netboy
senior tag
Az ideg kiver...
Nem tudom mi baja a vistának....
Ha telepítek valamit vagy frissítem a vistát és újbolindítom akkor szépen kilép majd jól megfagy fekete képernyővel...De hogy mi baja van azt nem tudom :S
-
netboy
senior tag
Köszi, meglesem... bár már itt is feltünt a "támogatja" szó...
A nod meg az avg is támogatja csak 32 biten üzemel így ugye visszafogja a gépet...Nekem olyan kellene ami nem támogatja hanem 64 bites...
Azért végignézem...
Aham...
A Outpost Security Suite Pro 2008 - 64 bites szoftver!!!!!!!!!!!!!!!!! -
netboy
senior tag
engem viszont érdekelne valami normális vírusírtó ami megy 64 biten és nem 32 bitesként mert annak semmi értelme...
A vistám ugyanis 64 bites de elég LOL a beépített IE is 32 bites
A rendszer jól megy, gyors is de hogy még vírusírtó sincs 64 bites... :SAz avg vagy a nod ha fel van telepítve akkor ha újraindítom a gépet, szépen kijelentkezik a vista és amikor a hardvernek kellene újraindúlni, megfagy fekete képernyővel...
-
netboy
senior tag
A vista álltal létrehozott rendszerválaszto menűben a rendszerek elnevezését hogy lehet módosítani? Kelen esetben mind a két rendszerem mögé oda van írva zárójelben hogy visszaállított...
-
netboy
senior tag
Mitől lehet az hogya rendszerfolyamatok között a rendszer üresjárati folyamata 70-80% közben meg a teljesítmény fül aladt a cpu használata 90-100% és valamit folyamatosan csinál a winyómon...
-
netboy
senior tag
Szerintetek mi lehet a baja a vistának hogyha újraindítom, fekete háttérrel kifagy... de leállítani meg simán letudja a gépet...
-
netboy
senior tag
válasz
diablo1984 #3644 üzenetére
thx
-
netboy
senior tag
sziasztok...
Valaki megmondaná nekem, hogy hogy lehet xp mellé telepíteni úgy hogy működjönek is?
Hiába teszem külön partícióra, nem látják egymást....
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest