Új hozzászólás Aktív témák

  • Pipó

    őstag

    Üdv! Szeretném feltenni a Vista 64-et második rendszernek. Gondoltam egyet - mivel a nejem pedagógus - hátha óccsóért is megy a tisztaszoftver programban. Mivel sehol nem szerepelt, hogy csak 32 bites lehet (azt azért igen, hogy mindig a leújabbra lehet upgradelni) gondoltam, hátha kisirhatok egy 64-est. Miután kifizettük utalással, irtam egy levelet a Rufus Kft-nek aki küldi és hivatkoztam arra, hogy kifejezetten 64 bitest szeretnék. Persze visszairtak, hogy csak 32 bitest lehet (ez persze az igényléskor sehol nincs feltüntetve).

    Irtam az msinfo-nak is mailt, de nem is válaszoltak. Tegnap megkaptam a csomagot (4lemez), de a vistás dvd-n sincs feltüntetve, hogy 32 bites lenne (persze a 64 sem).

    A telepitést csak akkor akarom megejteni, ha már tölthető lesz az sp1. Vajon legálisan miért nem kaphatok Vista 64-et, ha 32-t igen. Miért nem korrekt ez a tájékoztatás sem? Szerintetek telefonon rá lehetne beszélni őket egy 64-es kulcsra?

    "Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

Új hozzászólás Aktív témák