Hirdetés
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Üdv! Szeretném feltenni a Vista 64-et második rendszernek. Gondoltam egyet - mivel a nejem pedagógus - hátha óccsóért is megy a tisztaszoftver programban. Mivel sehol nem szerepelt, hogy csak 32 bites lehet (azt azért igen, hogy mindig a leújabbra lehet upgradelni) gondoltam, hátha kisirhatok egy 64-est. Miután kifizettük utalással, irtam egy levelet a Rufus Kft-nek aki küldi és hivatkoztam arra, hogy kifejezetten 64 bitest szeretnék. Persze visszairtak, hogy csak 32 bitest lehet (ez persze az igényléskor sehol nincs feltüntetve).
Irtam az msinfo-nak is mailt, de nem is válaszoltak. Tegnap megkaptam a csomagot (4lemez), de a vistás dvd-n sincs feltüntetve, hogy 32 bites lenne (persze a 64 sem).
A telepitést csak akkor akarom megejteni, ha már tölthető lesz az sp1. Vajon legálisan miért nem kaphatok Vista 64-et, ha 32-t igen. Miért nem korrekt ez a tájékoztatás sem? Szerintetek telefonon rá lehetne beszélni őket egy 64-es kulcsra?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Nők, nőügyek (18+)
- Külpolitika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest