Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"míg magát a parancsokat beírni is tovább tart"
Ez így van. Viszont annyiban kell, hogy kovinak igazat adjak, hogy ha ezt a néhány kattintást 15-20 gépen naponta kétszer háromszor meg kell csinálni, akkor már egyszerűbb a parancssor és a batch file. Arról aztán meg végképp nem beszélve, hogy a parancssori üzemmód automatizálható, task schedulerrel, és akkor kattintani sem kell.
Vszont nekem, mezei felhasználónak, aki néhány havonta egsszeregyszer előveszi, annak kényelmesebb a grafikus felület.
De pl. a wgethez is van grafikus rész, ahol be lehet kattintani mindent, de ahhoz én már kiszenvedtem magamnak a parancssori beállításokat, batch filet, (még akkor, amikor nem írtak hozzá grafikus részt winwget néven), és ott, a wgetnél a grafikus felülettel nem tudok mitkezdeni
Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest