-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
És esetleg tudnátok ajánlani valami zenelejátszót is a groove helyett? ami ad némi állítgatási lehetőséget is, tehát kis szabadságot
-
kátú
őstag
Sziasztok, tudna valaki ajánlani valami jó képnézegető alkalmazást a fényképek helyett? idegesít, hogy nem mindig akar nekem megnyílni
-
kátú
őstag
Sziasztok!
5 év után ismét van egy PC -m Win10 el. Még elég kezdő vagyok és valahol sikeresen beállítottam azt, hogy mindig azt az ablakot emelje ki amire az egér utat. Ez nagyon zavar, de az istennek nem találom meg hol tudom kikapcsolni, hogy megint úgy működjön mint alapból, tehát, hogy csak akkor váltson át a másik ablakra, ha ráklikkelek. Valaki tud esetleg segíteni benne?
Válaszaitok előre is köszönöm!
Üdv.:kátú
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest