Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos hogy szoftveres hiba, de hátha... Van két Logitech F310 gamepadom, amik kb. 10 napja nem működnek, előtte egy évig semmi gond nem volt velük. Az alaplap hátsó USB csatlakozóiba dugom őket, egymás mellé. A hiba a következő: A windows figyelmeztet, hogy "teljesitményimpulzus az usb porton" és letiltja a portokat. A kérdésem az lenne, hogy nagy hirtelen elromlott mindkét vezérlő (nem hiszem), kaptam valami frissítést win 10-re ami kicsinálta, vagy a két éves gép tápja kezdett el haldokolni?
Ha nem egy csomóba dugom őket, akkor is ez van, tehát valahogy érzékenyebb lett a feszre az alaplap? Az is két éves. Minden más működik. Merre tovább?Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Tutivesztes
tag
válasz Tutivesztes #35775 üzenetére
Megoldottam, leírom, hátha más is jár így és szintén türelmetlen.
A problémám az volt hogy a gép napjában többször újraindult, hogy telepítse ezeket a frissítéseket, de soha nem sikerült neki.
A megoldás végül (számtalan clean boot és miegymás után) egy kvázi újratelepítés volt, a Media Creation Tool segítségével. Minden maradt a helyén, de az ismeretlen hibát(?) így kijavította, és feltelepítette a frissítéseket.Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Tutivesztes
tag
válasz MrCsiT #35855 üzenetére
Várok. Csináltam egy visszaállítást 2 héttel ezelőtti állapotra, így az Adobe felment, de lett helyette más, ugyanezen hibakóddal.
Összegző frissítés x64-alapú Windows 10 Version 1511 rendszerekhez (KB3140768).
Frissítés Windows 10 Version 1511 for x64-based Systems rendszerhez (KB3139907)
Igazad lesz, le kell szarom. Csak hihetetlen mód idegesít....Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Tutivesztes
tag
EZZEL dögöljek meg csöndesen a sarokban? Minden fellelhető opciót végigpróbáltam, de még mindig nem frissít. Ehhh...
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Tutivesztes
tag
Így sem teszi fel a nyomorult, mondjuk a hibakereső nem is talál hibát, vagy ha igen akkor javítja a semmit. Újraindítás után megint jön az értesítés hogy nem sikerült telepíteni a frissítéseket...
Újraindításnál kiírja hogy ne kapcsolja ki a gépet, de nem kezdi el telepíteni a frissítéseket, csak simán bebotol.[ Szerkesztve ]
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok!
Pár napja ezzel szívok:
Biztonsági frissítés a Windows 10 Version 1511 for x64-based Systems rendszeren futó Adobe Flash Player böngészőhöz (KB3144756) - Hiba: 0x800703f1
Volt már clean boot, és minden amit a neten találtam, de semmi, képtelen feltelepíteni ezt a sz..t.
Nincs jó napom akkor mellé csapja (nem hibaként) csak telepítendőként ezt:
Összegző frissítés x64-alapú Windows 10 Version 1511 rendszerekhez (KB3140768)
Ez sem települ SOHA. Öljetek meg, de előtte valaki mondja meg mi ez?Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Tutivesztes
tag
válasz MrCsiT #24012 üzenetére
Na, megírom mi lett
A winyó egy WD Caviar Black 1001FALS, és a hiba az volt hogy a gép nem indult elsőre, csak egy reset után, akkor viszont sebesen, hiba nélkül. A megoldás végül a formázás lett, még így is lassabb a boot kb. 4 másodperccel mint amikor nincs rajta a winyó, de legalább működik. Ami fura volt, hogy a Win lemezkezelőjében a lemez "kifogástalan (Elsődleges partíció)" viszont volt ott egy aktív felirat is (az elsődleges partíció előtt), ami a formázás után eltűnt. Most első bekapcsolásra bebootol, remélem így marad, köszönöm a segítséget.Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Tutivesztes
tag
-
Tutivesztes
tag
válasz MrCsiT #24005 üzenetére
Kicsúsztam az időből, nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásom, bocsánat.
Igazad volt, az a HDD a hiba amit a régi gépből dugtam át, ha azt lehúzom akkor ok a boot is. Kérdés hogy mit csináljak vele? Formázzam, vagy valami más lesz a bibi?[ Szerkesztve ]
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok!
Remélem kellően idióta lesz a megfogalmazása a problémámnak, nézzétek el nekem.
Windows 10 home 64, Gigabyte GA-H97M-D3H alaplap, Intel Core i5-4590 processzor, Samsung 250GB EVO Basic MZ-75E250B/EU SSD meghajtó.
A problémám az, hogy a gép bekapcsolásakor az alaplap kezdőképernyőjénél kifagy, egy reset után viszont bebootol gyorsan. Teljesen friss a rendszer, mit rontottam el, vagy mit nem szeret a gép? Nem tudom milyen adatokat kellene még megadnom, bocs...Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest