Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz z0d1@Ku$ #86780 üzenetére
Szia! Azt kezd el lementeni amit lát. Aztán formázd egybe és csak vésztartaléknak használd tovább. Ez a végét jelzi. Szektorsérülés lehet az adattábla környékén. Azért nem bubult be róla a gép mert a az a szektor van megsérülve. Talán a win telepítő még tudna belőle boot eszközt fabrikálni(telepítő-javítás) de kicsi esélyt látok rá.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
kkdesign
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #28115 üzenetére
köszi a privátot is ezeket próbáltam igen.
van az energiagazdálkodásnál egy olyan hogy speciális lehetőség, azt is kapcsold ki. ezt nem értem.
Sémabeállítások/speciális/ és ott adaptív, ha erre gondolsz akkor az ki van kapcsolva, ha másra akkor nem értem sajna
(#28118) King Unique:
őőőőőő igen , bár sajnos az utóbbi időbe miután újratettem a Windowst, időm sem volt belépni Ubuntuba. Rohamos ütemben foglalkoznom kell Corel Draw-val Photoshoppal, Illustrator, Webprogos dolgok, és sajna célzott elvárások vannak a munkaerőpiacon ezért muszáj Windózkodnom hogy végre dolgozhassak de remélem hamarosan elővehetem a drága Ubuntumat is ami végre mán működik 100%osan :3
-
ignisz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Óra topik
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest