- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vírusirtó topic
- OpenMediaVault
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz King Unique #65453 üzenetére
Annyit írtam a mai hír kapcsán MS elbukott a consumer ecosystem vonalon konkrét példákkal alátámasztva. Te cáfolás, vita, érvelés helyett csak nekem estél. (felsorolt tényeket fikázásnak mondasz) Ne olvass ma mspoweruser, neowin, verge, thurrott, reddit stb. windows oldalakat mert ott is minden azzal van tele Nadella újabb mészárlást csinált a cég szolgáltatásaiban.
Lesed a topikokat ki mit hova ír, leírom miért gáz az opciók elérése design a pötyökkel fogaskerekekkel profilképekkel Win10-ben erre a te érvelési szinted annyi "akkor ne használd", játszod a rendőrt, mert nem szabad bántani szegény win10-t. Nekem már rég unalmas az egész, csak te szólítasz meg mindig engem. Szólj hozzá a témához, a konkrét dolgokhoz, ha nem tetszik ne olvasd, de legalábbis ne akarj másnak főnökösködni hogy miről írhat és miről nem![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest