Új hozzászólás Aktív témák

  • Unteroff

    aktív tag

    Üdv!

    Nem rég vettem a gépembe egy új 120 GB-os M.2-ős SSD a gépembe, mert a régi 120-as Sata-s SSD már 3 éves, lejárt a garancia és romlott a kondíciója is, de még tökéletesen működik. Arra gondoltam, az újon lesz a rendszer a régire meg telepítek pár igényes játékot, amelynek jót tesz az SSD. Viszont legutóbbi Win 10 újra telepítésnél is maj' egy nap rá ment, mire nagyjából visszaraktam a rendszert és a szükséges drivereket, programokat, stb.

    A mostani Win 10 regisztrálva van egy Microsoft accounthoz (Bár nem éppen legálisan, tört Win 7-ből lett 10-re frissítve, de nem tetszett neki, tisztán újra telepítettem, minden rendben talált).

    Hallottam olyanról, hogy egyik meghajtóról a másikra átköltöztetem a rendszert, de nem tudom, mennyire macerás. Illetve az egyszerűbb ha "újratelepítem" vagyis kiveszem a régi SSD-t és az újra felrakok egy Win 10-et, egy Media Creation Tool-al készített pendrivval? És azt úgy, hogy mikor megkérdi mit szeretnék, akkor kattintsak az "Ezt a gépet szeretném frissíteni" opcióra?

    Ha jól tudom, Win kulcsot alaplaphoz köti, és ha regisztrálva vagyok, akkor felismeri az alaplapot, ugye?

    Előre is köszönöm a választ! :R

    [ Szerkesztve ]

    Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

Új hozzászólás Aktív témák