-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok.
Adott egy Win10 Pro, Win7-ről let frisítve, majd teljesen új telepítéssel felrakva (C format, új partíciók stb.).Ma szólt, hogy nem tudott egy frissítést megcsinálni, rányomtam, hogy akkor induljon most újra, erre fel mintha új telepítés lenne, csinált egy hosszú frissítést. Minden program megmaradt, azt viszont látom, hogy bizonyos ikonok másképpen néznek ki, illetve eltávolított néhány programot (kompatibilitási gondra hivatkozva (pl 8gaget, CPUz). Ez nem is akkora gond, viszont, hirtelen +20 GB adat lett az SSD-n.
Az én gépemen Szeptembertől van W10, de pár hete ismerősök gépét (W8.1) asztali és laptop telepítettem újra, és akkor már én is láttam, hogy bizonyos ikonok másképp néznek ki a w10-ben, mint az enyémben.
Mintha ezt a frissítést most kaptam volna meg, Olyan mintha a win10-et frissítette volna win10-re.
Mondjuk ezzel nincs gond, sokkal inkább a plusz adat.Lett egy ilyen mappa is "Windows.old", a kérdésem az, hogy ez törölhető?
Előre is kösz az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest